Kurcze kasiek ty wez sie nie wyglupiaj i wracaj do nas ! Pozdrow meza i niech zdrowieje szybko !a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
A odnośnie biustów, to mnie wiele kobitek w wieku naszych mam mówiło, że po każdej kolejnej ciąży i karmieniu biust im się zmniejszał. Ja niestety po Stasiu muszę to potwierdzić, już nie miałam takich jak przed zajściem w ciążę.
Domyślam się, że ta opinia to nie reguła, a nawet jeśli to są wyjątki.
Domyślam się, że ta opinia to nie reguła, a nawet jeśli to są wyjątki.
Dzieki Bogu ze moje nie sa wielkie hahahahah ! Ja cyckow zwisajacych nie mam a bez stanika popierdzielam druga ciaze! i rozstepow na cyckach tez teraz nie mam ,!Kobitki odradzam chodzenia bez stanika, teraz przed porodem zaczną znowu się piersi powiększać i moga później zostać mega rozstepy.... ja zaopatrzona jestem w wygodny bawełniany stanik, zawsze to cos tzryma te cycki
No i żeby zachować ładny kształt po porodzie trzeba będzie nakładać stanik ściskający piersi do siebie żeby się nie porozłaziły;-) Oczywiście dotyczy to przede wszystkim te dziewczyny dobrze obdarzone przez naturę;-)
Ale za to tylek sie posul masakrycznie ! Rozstep na rozstepie ! buuuuu !
Czesc Dziewczyny z Ranka :-)
I znowu sie zaczał poniedziałek i kolejny tydzien wrażen :-) Dziś mam wizyte u Gina i mam nadzieje ze wszystko wporzadku ze nic sie nie skraca ani nie rozwiera we koncu dzis sie dowiem 3 MAC kciuki :-)
elizka -TRZYMAJ SIE !!!
a co do biustonoszy to sa fajne takie z mikrofibry rozciagliwe uniwersalne i sie fajnie nosi je bo ich wogole nie czuc dotyczy zwlaszcza dla tych ktorym cieknie siarka mi zaczela ciec i naszczecie przestala juz :-) i wypatruje ja dpiero zaraz jak urodze![]()
Koniecznie daj znac jak po wizycie ! :-)
To prawda ,zgadzam sie w 100 % ,zadne cycki po porodzie i ciazy nie wroca do cyckow gdy sie mialo nascie lat hahahah !Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniejnie spodziewajcie sie cudow
liczcie sie z tym ze ta elastycznosc juz nie wroci a o jedrnosci juz nie wspominam.Nawet stanik nic nie pomorze choc ja twierdze podobnie ze moze troszke pomoc,nie za wiele ale zawsze cos.
że mają znieść becikowe to nie słyszałam jeśli ma zostać tylko dla najuboższych to fajnie a co z resztą?oni nawymyslają tak jak z tymi zaświadczeniami od gina od 1.11 bezsensu a ja tego i tak nie kumam nie wiem czy muszę też mieć jak rodzę w grudniu czy to te które zajdą w ciąże dopiero eh oni już nie wiedzą co mają wymyślać
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
że mają znieść becikowe to nie słyszałam jeśli ma zostać tylko dla najuboższych to fajnie a co z resztą?oni nawymyslają tak jak z tymi zaświadczeniami od gina od 1.11 bezsensu a ja tego i tak nie kumam nie wiem czy muszę też mieć jak rodzę w grudniu czy to te które zajdą w ciąże dopiero eh oni już nie wiedzą co mają wymyślać
musisz miec - tak mowi ustawa !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kasiek ty bidulo trzymaj sie jakos !! ja to dzis milam glupie sny w nocy ... snilas mi sie ty i aniola ze razem gdzies jechalysmy i sie nam dzieci zgubily ... zostawilysmy je gdzies na parkingu czy cos ... masakra !! i potem twoj maz na motorze nam je znalazl i przywiozl !!
to niby jest tak że trzeba w każdym z trzech trymestrów choć raz być u lekarza,jedna pójdzie raz na trymestr a druga chodzi co miesiąc potem co 2 tyg i potem co tydzień i gdzie tu sprawiedliwość,eh tam szkoda gadać
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wszystkie się pakować zaczynają![]()
ja dzis robie duze zakupy na allegro i tez sie pakuje ... kurna strach sie bac !!