reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)
Kurcze kasiek ty wez sie nie wyglupiaj i wracaj do nas ! Pozdrow meza i niech zdrowieje szybko !

reklama
A odnośnie biustów, to mnie wiele kobitek w wieku naszych mam mówiło, że po każdej kolejnej ciąży i karmieniu biust im się zmniejszał. Ja niestety po Stasiu muszę to potwierdzić, już nie miałam takich jak przed zajściem w ciążę.
Domyślam się, że ta opinia to nie reguła, a nawet jeśli to są wyjątki.

Kobitki odradzam chodzenia bez stanika, teraz przed porodem zaczną znowu się piersi powiększać i moga później zostać mega rozstepy.... ja zaopatrzona jestem w wygodny bawełniany stanik, zawsze to cos tzryma te cycki:tak:
No i żeby zachować ładny kształt po porodzie trzeba będzie nakładać stanik ściskający piersi do siebie żeby się nie porozłaziły;-) Oczywiście dotyczy to przede wszystkim te dziewczyny dobrze obdarzone przez naturę;-)
Dzieki Bogu ze moje nie sa wielkie hahahahah ! Ja cyckow zwisajacych nie mam a bez stanika popierdzielam druga ciaze! i rozstepow na cyckach tez teraz nie mam ,!
Ale za to tylek sie posul masakrycznie ! Rozstep na rozstepie ! buuuuu !

Czesc Dziewczyny z Ranka :-)
I znowu sie zaczał poniedziałek i kolejny tydzien wrażen :-) Dziś mam wizyte u Gina i mam nadzieje ze wszystko wporzadku ze nic sie nie skraca ani nie rozwiera we koncu dzis sie dowiem 3 MAC kciuki :-)
elizka -TRZYMAJ SIE !!!

a co do biustonoszy to sa fajne takie z mikrofibry rozciagliwe uniwersalne i sie fajnie nosi je bo ich wogole nie czuc dotyczy zwlaszcza dla tych ktorym cieknie siarka mi zaczela ciec i naszczecie przestala juz :-) i wypatruje ja dpiero zaraz jak urodze :tak:

Koniecznie daj znac jak po wizycie ! :-)

Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniej:no:nie spodziewajcie sie cudow:no:liczcie sie z tym ze ta elastycznosc juz nie wroci a o jedrnosci juz nie wspominam.Nawet stanik nic nie pomorze choc ja twierdze podobnie ze moze troszke pomoc,nie za wiele ale zawsze cos.
To prawda ,zgadzam sie w 100 % ,zadne cycki po porodzie i ciazy nie wroca do cyckow gdy sie mialo nascie lat hahahah !

że mają znieść becikowe to nie słyszałam jeśli ma zostać tylko dla najuboższych to fajnie a co z resztą?oni nawymyslają tak jak z tymi zaświadczeniami od gina od 1.11 bezsensu a ja tego i tak nie kumam nie wiem czy muszę też mieć jak rodzę w grudniu czy to te które zajdą w ciąże dopiero eh oni już nie wiedzą co mają wymyślać

że mają znieść becikowe to nie słyszałam jeśli ma zostać tylko dla najuboższych to fajnie a co z resztą?oni nawymyslają tak jak z tymi zaświadczeniami od gina od 1.11 bezsensu a ja tego i tak nie kumam nie wiem czy muszę też mieć jak rodzę w grudniu czy to te które zajdą w ciąże dopiero eh oni już nie wiedzą co mają wymyślać

musisz miec - tak mowi ustawa !!

kasiek ty bidulo trzymaj sie jakos !! ja to dzis milam glupie sny w nocy ... snilas mi sie ty i aniola ze razem gdzies jechalysmy i sie nam dzieci zgubily ... zostawilysmy je gdzies na parkingu czy cos ... masakra !! i potem twoj maz na motorze nam je znalazl i przywiozl !!

to niby jest tak że trzeba w każdym z trzech trymestrów choć raz być u lekarza,jedna pójdzie raz na trymestr a druga chodzi co miesiąc potem co 2 tyg i potem co tydzień i gdzie tu sprawiedliwość,eh tam szkoda gadać

reklama
Do góry