reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tak tygodniowo :tak: tak powinno być do ok 38 tygodnia, potem połowę tego na tydzień czyli 100g :tak:Ale te granice są bardzo ruchome lekarz mi mówił własnie, że to już kwestia genów
To moja powinna teraz mieć z 2kg:-) Tak sobie obliczę mniej więcej ile będzie miała przy porodzie:-) Ciekawa jestem czy się to potem sprawdzi;-)

reklama
NeSSi czytałam twój weekendowy post że mały się przekręcił?I jest poprzecznie ułożony?
kurcze ja się też zastanawiam czy moja Mała już się przękręciła, ile waży...
od 28 tygodnia nie miałam usg i baaardzo mi tego brakuje
ostatnio śni mi się po nocach,że dziecko jest okręcone pępowiną:szok:
tego się bardzo boję

moja tez mi jeszcze takie numery odwala zwłaszcza jak sie połoze ale ja mam wiekszy brzuchol to i ona jeszcze kombinuje
w 31 tygodniu była główkowo ułozona ale lekarz mówił ze moze sie jeszcze obracac ale ze dobrze ze juz byla głowa w dół

I kto by pomyślał że tu gotów do wylotu a tu taki numer, zobaczymy w czwartek czy mój mi żadnego numeru nie wykręcił.

Ja się własnie zastanawiam czemu u mnie to się wszystko tak bolesnie rozegrało, większość kobiet nie czuje nawet jak ich pociecha zmieni pozycje, no chyba, że potem po ruchach jak wczesniej kopał mocniej z prawej a teraz wali z lewej.
Mam straszne bóle lewej części miednicy przy chodzeniu i spoczynku oraz bóle spojenia łonowego .......no i uciski

Ja się własnie zastanawiam czemu u mnie to się wszystko tak bolesnie rozegrało, większość kobiet nie czuje nawet jak ich pociecha zmieni pozycje, no chyba, że potem po ruchach jak wczesniej kopał mocniej z prawej a teraz wali z lewej.

mnie okropnie bolało jak się Mała obróciła tydzień temu główką w dół... :sorry2:

Mam straszne bóle lewej części miednicy przy chodzeniu i spoczynku oraz bóle spojenia łonowego .......no i uciski

Współczuje, pamiętam tenokropny ból i dyskomfort jak mi sie Antek w 36 tyg przekręcił:-(

kurcze ja się też zastanawiam czy moja Mała już się przękręciła, ile waży...
od 28 tygodnia nie miałam usg i baaardzo mi tego brakuje
ostatnio śni mi się po nocach,że dziecko jest okręcone pępowiną:szok:
tego się bardzo boję
Tego się boisz i dlatego Ci się to śni. Nie myśl o niczym złym, będzie wszystko cacy:tak:

reklama
Do góry