Pauluś89
Grudzień 2009
Coś mało teraz drukujemy heh. Ja się wzięłam za orzeszki solone i już mase wciągnęłam. Wstyd mi za siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana to kiedy kladziesz sie na szpital??Niby odczucia jak na @ są normalne na końcu ciąży. OK. A czy to ma jakiś związek też ze skracaniem się szyjki np? Że to boli ta skracająca szyjka? Choć chyba kiedyś Kopciuszek mówił, że skracającej szyjki nie czuć. Ja się troszkę obawiam, że może mi się już skracać. Dotąd było cacy i bez bóli a teraz są od paru dni dzień w dzień jak na @, nie trwające cały dzień, ale trochę to trwa.
Nie zamierzam przed grudniem:-)kochana to kiedy kladziesz sie na szpital??
Niby odczucia jak na @ są normalne na końcu ciąży. OK. A czy to ma jakiś związek też ze skracaniem się szyjki np? Że to boli ta skracająca szyjka? Choć chyba kiedyś Kopciuszek mówił, że skracającej szyjki nie czuć. Ja się troszkę obawiam, że może mi się już skracać. Dotąd było cacy i bez bóli a teraz są od paru dni dzień w dzień jak na @, nie trwające cały dzień, ale trochę to trwa.
Ale to było tylko pytanie:-) Ja tam mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona. Ale że ciekawska jestem to co zrobić:-) Mnie nic nie opada i skurczy nie mam.Ty sobie lepiej nie wmawiaj że się coś dzieje bo się tak znerwicujesz jak ja... mam dziś mega ciśnienie bo się stresuję jutrzejszą wizytą! że się rozwarcie powiększa, i że w szpitalu wyląduję... brzuch mnie ciągnie w dół, cały czas twardy i boli, opada w dół... jeszcze głupie sny dziś miałam, że mnie straszne skurcze na wizycie u gina złapały
a wszystko z nerwów, także SPOKÓJ PANNY!
oj.... pomylilam cie z dagmar;0upsNie zamierzam przed grudniem:-)
Ale to było tylko pytanie:-) Ja tam mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona. Ale że ciekawska jestem to co zrobić:-) Mnie nic nie opada i skurczy nie mam.