reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
czesc kobietki,,,, ja uparcie walcze dzis z teoria z mechaniki,, a wczesniej nawet na korkach z zadan bylam.... ech nie widzi mi sie ten egzaminb a w dodatku dzis jakos nie bardzo sie czuje... plecy mnie bola w kazdej doslownie pozycji......:szok:

Niby odczucia jak na @ są normalne na końcu ciąży. OK. A czy to ma jakiś związek też ze skracaniem się szyjki np? Że to boli ta skracająca szyjka? Choć chyba kiedyś Kopciuszek mówił, że skracającej szyjki nie czuć. Ja się troszkę obawiam, że może mi się już skracać. Dotąd było cacy i bez bóli a teraz są od paru dni dzień w dzień jak na @, nie trwające cały dzień, ale trochę to trwa.

Niby odczucia jak na @ są normalne na końcu ciąży. OK. A czy to ma jakiś związek też ze skracaniem się szyjki np? Że to boli ta skracająca szyjka? Choć chyba kiedyś Kopciuszek mówił, że skracającej szyjki nie czuć. Ja się troszkę obawiam, że może mi się już skracać. Dotąd było cacy i bez bóli a teraz są od paru dni dzień w dzień jak na @, nie trwające cały dzień, ale trochę to trwa.
kochana to kiedy kladziesz sie na szpital??

Ty sobie lepiej nie wmawiaj że się coś dzieje bo się tak znerwicujesz jak ja... mam dziś mega ciśnienie bo się stresuję jutrzejszą wizytą! że się rozwarcie powiększa, i że w szpitalu wyląduję... brzuch mnie ciągnie w dół, cały czas twardy i boli, opada.. jeszcze głupie sny dziś miałam, że mnie straszne skurcze na wizycie u gina złapały :szok:

a wszystko z nerwów, także SPOKÓJ PANNY!

PS. Paula, Ciebie też się to tyczy! bo jeszcze sobie wykraczecie!

Ostatnia edycja:
Ty sobie lepiej nie wmawiaj że się coś dzieje bo się tak znerwicujesz jak ja... mam dziś mega ciśnienie bo się stresuję jutrzejszą wizytą! że się rozwarcie powiększa, i że w szpitalu wyląduję... brzuch mnie ciągnie w dół, cały czas twardy i boli, opada w dół... jeszcze głupie sny dziś miałam, że mnie straszne skurcze na wizycie u gina złapały :szok:

a wszystko z nerwów, także SPOKÓJ PANNY!
Ale to było tylko pytanie:-) Ja tam mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona. Ale że ciekawska jestem to co zrobić:-) Mnie nic nie opada i skurczy nie mam.

reklama
Do góry