reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nawet jak nie mam żadnych skurczy i twardego brzuszka? Wszystkie znajome mi mówią, że to normalne na tym etapie ciąży, ale jak coś to zadzwonię jutro. Ja pouczam inne chyba dlatego, że sama taka optymistka jestem pod względem mojej ciąży:-) Ale u mnie to też norma, że martwię się o innych a o sobie myślę później.

ja tam tez jestem optymistka i ciagle licze na ten styczen !! tylko musze wiecej uwazac bo taki hardcorowe weekendy mnie juz mecza !!

reklama
Mojej przyjaciółki synuś ma 5 miesięcy i waży 10kg:p Ale duży się urodził, 4kg.

to jej szczerze mowiac nie zazdroszcze bo nosic takie kilogramy to zadna rozkosz !!! no ale pewnie niedlugo maly zacznie chodzic i bedzie lzej :)

a ktoras pisala dzis o listopadowkach - dwie nowe widze rozpakowane !! jedna w sobote a druga w niedziele !!

Purchawka no to wyszło Ci malowanie. Leż Kochana a będzie dobrze, z zakupami dacie radę.
Dagmar szpital to chyba najlepsze wyjście, postaraj się tak poukładać sprawy, aby się położyć. Trzymam kciuki, aby skurcze osłabły.
Georgina ja bym nie lekceważyła tych bóli jak na okres. Moim zdaniem lepiej to skonsultować z ginką.

Może za wcześnie o tym pisać, bo będzie okazja jak już wszystkie będziemy miały dzieciaczki, ale nawiązując do posta Georginy ponoć dzieci na pół roczku podwajają, a na roczek potrajają swoją wagę urodzeniową. U mojego Stasia się sprawdziło. Zresztą ja i ciążę z nim i jego rozwój miałam książkowy.
A synek koleżanki pewnie mały sumo czy ludzik Michaelin :-)

wróciłam
8x na dobę fenoterol, 3x isoptin bo mnie zatrzęsie
brzuch za twardy (w moim przekonaniu to on był miękki to ciekawe co by powiedział na ten który w moim przekonaniu jest twardy??)

5.11 usg
mam dość
idę wyć bo tylko na to mam teraz ochotę
narka:-(

wróciłam
brzuch za twardy (w moim przekonaniu to on był miękki to ciekawe co by powiedział na ten który w moim przekonaniu jest twardy??)

5.11 usg
mam dość
Będzie dobrze, stosuj się do wskazówek lekarza. Poza tym masz najlepszą syt. (z Asią) i niewiele Ci zostało:tak: A coś nt Maluszka mówił?

wróciłam

5.11 usg
mam dość

Tylko spokojnie!
Co to dziś za dzień złych wiadomości ?
Trzymaj sie kochana! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
Już tak niedużo Ci zostało, dasz radę :)

reklama
Będzie dobrze, stosuj się do wskazówek lekarza. Poza tym masz najlepszą syt. (z Asią) i niewiele Ci zostało:tak: A coś nt Maluszka mówił?
Dziewczyno ja myślałam,że się wykończę po 4 tabletkach a co dopiero 8. nie wyobrażam sobie tego, już nie mówiąc o zarwanych nocach.
Na temat Malutkiej będziemy rozmawiać na usg:tak:

Do góry