G
Georgina
Gość
Nie mniej jednak jak to ogłosiła to w takim szoku byłam
W sumie spokojnie może już rodzić
Patrząc na wagę. Jak urodzi to Wam napiszę z jaką wagą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mniej jednak jak to ogłosiła to w takim szoku byłamW sumie spokojnie może już rodzić
Patrząc na wagę. Jak urodzi to Wam napiszę z jaką wagą
![]()
Ona i jej mąż też są wielcy, ponoć jak ona mówi, mają to genetycznie.No koniecznie, wtedy zobaczymy na ile usg prawdę przepowiedziało. Tak czy inaczej z pewnością ma tendencje do dużego dzidziusia![]()
Dobry wieczor![]()
Ja nie w temacie . Nie wiem o czym mowa wiec sie nie wtracam.
Caly dzien bylismy poza domkiem bo u nas dlugi weekend byl. Ladna pogoda - duzo swiezego powietrza - super.
Wpadlam tylko na momencik poinformowac ,ze nie bedzie mnie do konca tygodnia. Lecimy o 6 rano do Polski. Wracam dopiero w sobote. Nie wiem czy bede tam miala czas zeby wskoczyc na chwilke na forum ale nawet jesli to pewnie tylko Was poczytam.
Do zobaczenia - zycze wszystkim duzo zdrowka i malo stekaniaNo chyba ,ze z rozkoszy. Pa pa.
Dobry wieczor![]()
Ja nie w temacie . Nie wiem o czym mowa wiec sie nie wtracam.
Caly dzien bylismy poza domkiem bo u nas dlugi weekend byl. Ladna pogoda - duzo swiezego powietrza - super.
Wpadlam tylko na momencik poinformowac ,ze nie bedzie mnie do konca tygodnia. Lecimy o 6 rano do Polski. Wracam dopiero w sobote. Nie wiem czy bede tam miala czas zeby wskoczyc na chwilke na forum ale nawet jesli to pewnie tylko Was poczytam.
Do zobaczenia - zycze wszystkim duzo zdrowka i malo stekaniaNo chyba ,ze z rozkoszy. Pa pa.
Kocha Cię całą jaka jesteśA te początki, pamiętasz? Zakochał się w Tobie do szaleństwa, a to oznacza, że blizny nie szpecą, już na pewno nie Twoje
![]()