reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja wczoraj w końcu zdecydowałam się na wózek i fotelik - z bazą do samochodu ( dzięki mei:-)) . Dzisiaj idę złożyć zamówienie i zapłacić. Byłam tak podniecona tą sytaucją, że wreszcie coś wiem, wreszcie się na coś zdecydowałam, że do 3 nie mogłam zasnąć a wstać musiałam o 7 coby dzieciara przygotować do szkoły. Padam.
Miałam pójść do pracy ale idę spać, choć nie wiem czy mi się uda, synek zafundował mi tyle adrenaliny rano, że nie wiem czy zasnę, w dodatku po śniadniu mam zgagę :-:)-(

A co do wózka, to będę czekała do 8 tyg, i nawet wykorzystując interpretację tabliczki mojego syna - 8 tyg to nie jest mniej niż 40 dni- jakie odlicza mi suwaczek

a co konkretnie zamowilas ??

reklama
Co do laktatora to ja narazie w ogóle nie kupuje. Zobaczymy co będzie.
Ja zamierzam najpierw sprawdzić jak to z karmieniem wyjdzie. Jak wyjdzie to laktator bedę musiała kupić bo mam zajęcia na uczelni i mąż będzie karmił kruszynkę. Najlepsze opinie słyszałam o medeli i na nią się zdecyduje jeśli uda mi się karmić piersią.

Od prawej ręki mówicie????? Przecież to typowy ból od myszki komputerowej, nawet te drętwienia i przykurcze mają swoją specjalistyczną nazwę, poszukajcie w necie.

też tak myśle:tak:

a co do wizyt u gina to na mojej zawsze mi robi usg,mierzy cisnienie, nie wazy bo trzymamy się mojej wagi domowej:tak: badania gin nie robi zawsze, w sumie trzy razy byłam badana ginekologicznie, zawsze dużo romawiamy, dużo tłumaczy i wyjaśnia.

reklama
NO co szukam o tym dretwieniu palcow to wyskauje mi jedno i to samo !

Drętwienie rąk w ciąży. - Specjalista radzi - Poradnik - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie.

zespol ciesni nadgarstka przypadlosc bardzo czesta w ciazy !!! wiec to olewam ,aczkolwiek czuje sie jak paralita !:-D:-D

Do góry