reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniołku, bez urazy, ale Ty chyba co chwilę się denerwujesz przez swojego faceta i zamierzasz odejść, a nie odchodzisz i sytuacja jak błędne koło wraca.. I znów żale i dołujące posty na forum..
Jak podjęłaś decyzję to w niej trwaj.
A jak Ci kopa motywacyjnego brakuje to ode mnie możesz dostać;-)
Może jestem nietolerancyjna, ale.. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które trwają u boku idiotów i z ich powodu cierpią, zachowując się tak jakby ostatniego chłopa za świecie uwiodły.
Życie samotnej matki łatwe nie jest, ale spokojnie można sobie poradzić. Mnie i siostrę również wychowywała tylko Mama. Jak się chce to można!!
Masz dla kogo żyć, więc się zastanów co jest ważniejsze: facet-kretyn czy Ty i dziecko, które niebawem przyjdzie na świat?

reklama
Kwiatuszku! No boski ten Twoj brzusio! Nie wiem, jak pozostale dziewczyny, ktore juz maja dzieciaczki, ale mnie w tej ciazy tez juz 'wyrzucilo' i jest arbuzek (szczegolnie wieczorem). Poprzednim razem dopiero w 5tym miesiacu chodzilam z pilka przed soba. Ale kumpela mnie utwierdza w fakcie, ze w kolejnej ciazy szybciej ma sie brzusio :szok: Mam nadzieje, ze nie urosnie wiekszy niz poprzednim razem :szok::szok::szok:

Porty ciazowe nadal jednak odsuwam od siebie kijem... szczegolnie, ze nowych jeszcze nie kupilam, a na poprzednie patrzec nie moge, bo mi zdarzyly zbrzydnac ;-)

wrzucajcie zdjecia brzucholkow tu albo na spolecznosciowe, tak fajnie poogladac jak rosniemy!

Ja sie wczoraj posprzeczalam z mezem. O jego mamuske... jak zwykle zreszta. Dlaczego moja tesciowa musi byc chodzaca alfa i omega :no::no::no: nawet w tematach na ktorych sie wogole nie zna...

I boli mnie dzis gardelko :-( Musze poplukac woda z sola, bo na niezawodnych Strepsils pisze, ze bez konsultacji z lekarzem w ciazy ani rusz....

Kwiatuszku, ależ Ty masz brzuszek!!:szok:
Nie wiem ile ważyłaś przed ciążą, ale mi to na 6miesiąc wygląda:tak:
Ty mnie nawet nie strasz... Moj baniak jeszcze wiekszy, a wczoraj zaczelam sie pocieszac, ze skoro to 5ty miesiac juz, no to moze ten moj brzusio taki pieciomiesiaczny jest :-D:-D

Ja ważyłam 57,5kg przy 171cm wzrostu i nadal tyle ważę.
Katik, nie stresuj się!! Zdjęć mojego brzucha nie będę póki co wklejać;-)
Wkleję jak już cokolwiek widać będzie:tak:

Właśnie..orientujecie się, jakie tabletki/syrop na ból gardła w ciąży można?

Ja sie wczoraj posprzeczalam z mezem. O jego mamuske... jak zwykle zreszta. Dlaczego moja tesciowa musi byc chodzaca alfa i omega :no::no::no: nawet w tematach na ktorych sie wogole nie zna...

masz szczęscie ze tak daleko od isebie mieszkacie i tylko przez chwile masz tesciowa na glowie, a nie ciągle...
powodzenia na USG!!

kwiatuszku
brzuszek rewelka:) wreszcie jakiś nieanorektyczny:)

aniołku na pewno dasz rade, trzymam za Ciebie mocno kciuki!!

reklama
Katik umieściłam an społecznościowym siebie w całości :-), piękny masz brzuszek

Ja ważyłam 57,5kg przy 171cm wzrostu i nadal tyle ważę.
Katik, nie stresuj się!! Zdjęć mojego brzucha nie będę póki co wklejać;-)
Wkleję jak już cokolwiek widać będzie:tak:

Właśnie..orientujecie się, jakie tabletki/syrop na ból gardła w ciąży można?
Kochana właśnie zauważyłam, że masz do mnie i Katik całe 3 tygodnie przez które wiele może się zdarzyć :) a więc wszystko przed Tobą, na razie się nie porównuj ;-)

Do góry