reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ehhh co tu sie dzieje u nas w tym tygodniu...
u kazdej cos nie tak...
a tu dopiero poczatek tygodnia...
niech ktoras napisze jakies dobre wiesci i zastrzyma ta zla passe...

no to ja tak pół zartem pół serio byłam u dentysty i mimo ze gimnastykowała sie ze mna pół godziny to nic nie bolałao:-) i bez znieczulenie

reklama
Bardzo smutne ale nie łam się. Mój wujek też ma raka płuc i to jakiegoś drobnoziarnistego ze lekarze nie chcieli go w ogole leczyc. Dawali mu 3 mce zycia ale wujek nie wiedzial o tym wszyscy mu wmowili ze jest dobrze i choroba ustala na chwile. Mimo ze on tego raka bedzie mial w calym organizmie to jednak teraz daja mu 5 lat zycia. Takze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. 3mam kciuki za tate.

najpierw lekarze mówili że on nie kwalifikuje sie do chemi i operacji teraz mówią że to ostateczność:-( do tego tata ma cukrzycę zakrzepicę sztuczną żyłe w nodze ma zapchaną jedną tętnicę i drugą też już prawie całą do tego to człowiek po 2 zawałaach wylewie udarze....jedyny oddział którego nie zwiedził to dermatologia:-:)-:)-( serce mi pęka jak o nim myśle bo to człowiek o złotym sercu ma sześcioro dzieci trójkę wnóków no i jeszcze jednego lub jedną w drodzei oczywiście kochającą żone moi rodzicę są przykładem na to że prawdziwa miłość istnieje...ma zaledwie 52 lata...to nie sprawiedliwe:-(

najpierw lekarze mówili że on nie kwalifikuje sie do chemi i operacji teraz mówią że to ostateczność:-( do tego tata ma cukrzycę zakrzepicę sztuczną żyłe w nodze ma zapchaną jedną tętnicę i drugą też już prawie całą do tego to człowiek po 2 zawałaach wylewie udarze....jedyny oddział którego nie zwiedził to dermatologia:-:)-:)-( serce mi pęka jak o nim myśle bo to człowiek o złotym sercu ma sześcioro dzieci trójkę wnóków no i jeszcze jednego lub jedną w drodzei oczywiście kochającą żone moi rodzicę są przykładem na to że prawdziwa miłość istnieje...ma zaledwie 52 lata...to nie sprawiedliwe:-(
Takie to smutne........ eh......... Mój tato też po zawale, ale na szczęście jest dobrze i oby tak zostało.. Tulę bardzo mocno;**

Kurczę aż serce pęka jak się to czyta jeden człowiek a tyle chrób naraz. Naprawdę nie wiem co napisać jak zwykle trzeba miec nadzieje na lepsze jutro bo tak to się wykonczysz. A my tu wszystkie bedziemy trzymac za niego kciuki. A ty nie denerwuj sie choc domyslam sie ze to ciezkie ale musisz uwazac by nie skonczyc tak jak my.

zlego licho nie bierze... zawsze dobrzy ludzie musza cierpiec...sprawiedliwosci nigdy nie bylo...
dbaj o siebie...

reklama
staram się czymś zająć żeby o tym nie myśleć rozmowa z wami to też dla mnie wielka ulga...13 listopada mam wizytę u gina mam nadzieję ze bedzie wszystko ok bo już nieżle opadł mi brzuch i dzidziuś jest bardzo ruchliwy

Do góry