Kingula82
Fanka BB :)
zrob foto pokaz sie ocenimy sameklaudzia zaraz ci wymysli fryz i bedzie git

Lepiej nie, bo aparat sie jeszcze popsuje od takij fotki... uwierz mi nie mam ochoty na zdjecia

Moglabym zaplacic nawet 5 razy tyle byle bym byla zadowolona. A chetnie bym skorzystala z uslug polskiej fryzjerki ale w twoje strony to troszke daleko... hmm... pomysle o tym nastepnym razemnie ma to jak pocieszający mąż :-) , mój ostatnio też spełnia moje zachcianki i stara się mnie wyręczać ile tylko możeaż mi samej ciężko w to uwierzyć :-)
co do fryzjerki ,to zapraszam do nas , mamy polską fryzjerkę która przyjmuje w domu za pół stawki :-)
 ze ta Norwegia taka dluga jest
ze ta Norwegia taka dluga jest

Ja jak mam isc do fryzjera tutaj w Norwegii to jestem cala chora, no ale przeciez nie moge czekac az znowu pojade do PL i pojde do mojej ulubionej fryzjerki. Nie dosc ze obcinala mnie przez 1,5 godziny (bez zadnego farbowania) to efekt byl straszny, nigdy nie miala takich krotkich wlosow!. Moj maz mnie pocieszyl... "nie martw sie, teraz juz wczapce mozna chodzic bo zimno sie robi"
 Ja jak mam isc do fryzjera tutaj w Norwegii to jestem cala chora, no ale przeciez nie moge czekac az znowu pojade do PL i pojde do mojej ulubionej fryzjerki. Nie dosc ze obcinala mnie przez 1,5 godziny (bez zadnego farbowania) to efekt byl straszny, nigdy nie miala takich krotkich wlosow!. Moj maz mnie pocieszyl... "nie martw sie, teraz juz wczapce mozna chodzic bo zimno sie robi" A potem jeszcze rachunek na 550Nok.
A potem jeszcze rachunek na 550Nok.  biedactwo
 biedactwo