Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dorota ja juz sama nie wiem czy bym chciala bobaska serce mi mowi ze baaaaaaardzo bym chciala i chce ale moja durna mózgownica
zwłaszcza po ostatnim wydarzeniu bardzo chce miec dzidzie (a moj powiedzial ze juz nie chce i ze jedno mu wystarczyaz sie poplakalam
), tak jak nam ostatnio powiedzial ze w listopadzie moge zachodzic tak teraz zebysmy lepiej poczekali
sama juz nie wiem i czasem przez to mam takiego doła ze masakra
rozmumiem Ci ,chociaz nie bylam w takiej sytuacji,
ale mialam operacje w 5tyg ciazy z Weronika i noc przed operacja byla dla mnie koszmraem jak wiedzialamze w koncu zaszlam w upragniona ciaze a tu strace dziecko.na sczecsie wszytsko sie ulozyla i Weronika okazala silna baba i wszytsko przetrwala:-)
bedzie dobrze.daj sobie i swojemu m jeszcze troche czasu
ales kawał roboty odwaliła
czytałam właśnie o tych rakach i stanach przedrakowych i tego sie własnie przestraszyłam, to że seksu niet to nic nie szkodzi bo m mam tylko raz na dwa tyg na weekend wiec damy rade ;-);-);-);-);-)
boje sie o tą torbiel właśnie zeby mi sie jakos krwotoczny nie zrobil i zebym operacji nie musiała mieć
kurcze teraz wszystkiego sie juz boje, zaczynam w paranoje popadać![]()
mozesz miec tzw torbiel czynnosciowa co sie chyba z niepeknietego jajeczka robi albo jakos tak.one same pekaja i sie wchlaniaja.u mnie niestety tak nie bylo bo mialam endometioze:-(
bo przy tym torbiele rosna i nie pekaja tznmoga peknac jak sa za duze.musisz za jakis miesiac czy 2 zrobic znow usgzeby to skontrolowac.
Ostatnio edytowane przez moderatora: