reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dorota ja juz sama nie wiem czy bym chciala bobaska serce mi mowi ze baaaaaaardzo bym chciala i chce ale moja durna mózgownica :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zwłaszcza po ostatnim wydarzeniu bardzo chce miec dzidzie (a moj powiedzial ze juz nie chce i ze jedno mu wystarczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az sie poplakalam :no::no::no:), tak jak nam ostatnio powiedzial ze w listopadzie moge zachodzic tak teraz zebysmy lepiej poczekali
sama juz nie wiem i czasem przez to mam takiego doła ze masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rozmumiem Ci ,chociaz nie bylam w takiej sytuacji,
ale mialam operacje w 5tyg ciazy z Weronika i noc przed operacja byla dla mnie koszmraem jak wiedzialamze w koncu zaszlam w upragniona ciaze a tu strace dziecko.na sczecsie wszytsko sie ulozyla i Weronika okazala silna baba i wszytsko przetrwala:-)
bedzie dobrze.daj sobie i swojemu m jeszcze troche czasu

ales kawał roboty odwaliła :tak::tak::tak::szok::szok::szok:

czytałam właśnie o tych rakach i stanach przedrakowych i tego sie własnie przestraszyłam, to że seksu niet to nic nie szkodzi bo m mam tylko raz na dwa tyg na weekend wiec damy rade ;-);-);-);-);-)
boje sie o tą torbiel właśnie zeby mi sie jakos krwotoczny nie zrobil i zebym operacji nie musiała mieć :no::no::no::no:
kurcze teraz wszystkiego sie juz boje, zaczynam w paranoje popadać :no::no::no::no:

mozesz miec tzw torbiel czynnosciowa co sie chyba z niepeknietego jajeczka robi albo jakos tak.one same pekaja i sie wchlaniaja.u mnie niestety tak nie bylo bo mialam endometioze:-(
bo przy tym torbiele rosna i nie pekaja tznmoga peknac jak sa za duze.musisz za jakis miesiac czy 2 zrobic znow usgzeby to skontrolowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rozmumiem Ci ,chociaz nie bylam w takiej sytuacji,
ale mialam operacje w 5tyg ciazy z Weronika i noc przed operacja byla dla mnie koszmraem jak wiedzialamze w koncu zaszlam w upragniona ciaze a tu strace dziecko.na sczecsie wszytsko sie ulozyla i Weronika okazala silna baba i wszytsko przetrwala:-)
bedzie dobrze.daj sobie i swojemu m jeszcze troche czasu

on nie tyle potrzebuje czasu bo sam dobitnie mi to powiedzial i powtarza na każdym kroku ze nie chce miec wiecej dzieci i ze jedno mu starczy, moim marzeniem bylo miec dziecko jedno po drugim, i kilkoro dzieci najmniej 3 , teraz bardzo bym chciała i co z tego skoro on mowi mi nie ( swoją drogą i tak zadne z nas sie nie zabezpiecza) a jeszcze teraz kiedy mielismy miec wolną reke w listopadzie znow wiatr w oczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aż mi sie plakac chce

mozesz miec tzw torbiel czynnosciowa co sie chyba z niepeknietego jajeczka robi albo jakos tak.one same pekaja i sie wchlaniaja.u mnie niestety tak nie bylo bo mialam endometioze:-(
bo przy tym torbiele rosna i nie pekaja tznmoga peknac jak sa za duze.musisz za jakis miesiac czy 2 zrobic znow usgzeby to skontrolowac.
podejrzewam ze za miesiac i tak bym miala te usg robione na wizycie, strasznie sie boje, jeszcze nie dalej jak dwa dni temu snila mi sie wielka woda, a nastepnej nocy baaardzo duzo grzybów :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobranoc, i znow sama na placu boju :-:)-:)-:)-p:-p:-p:-p

Hej my juz od 4,50 na nogach Tzn wyszlysmy o tej godzinie z lozka A nie spimy juz od 1,30 Z jedna przerwa na okolo 15 minut drzemki :-)
Jak zasnela o 21,25 tak ladnie spala do 1,30 a pozniej to juz masakra Najpierw poczulam ze jest kupa Wiec mimo ze mialaby sie obudzic podczas przebierania postanowilam ja przebrac Kukpa byla juz na pupci zeschnieta i bolalo Ja to wycieranie :-(
No i od tego momentu co kilka minut straszny ryk Herbatka beee Woda beee Dopiero po 3 wypila 100 ml wody z sokiem I wtedy usnela na kilka minut .No ale doslownie kilka minut snu to bylo Teraz bawimy sie juz O 5 skapitulowalam i wypila 130 ml MLEKA
No ale mysle ze jak na taka meczaca noc to i tak dlugo dalam rade Ja spalam 2 godziny dziesiaj :-(

Dzis w planach Isc do urzedu Milama isc rano z kolezanka ale nie pojde rano bo jak Oli zasnie teraz to ja tez sie klade Pozniejn okno jeszcze musze umyc I po 15 jedziemy do Katowic do endokrynologa z Oliwka

Lece was poczytac

witam na nocnym dyzurze.oczywiscie juz zadnej nie ma,to chociaz poczytam
oczywiscie znow mialam problem zeby wejsc na bb:wściekła/y:

bylysmy na kontroli,wszytsko jest ok.droga dluga bo ode mnie trzeba sie przebic przez cala wawe.wizyta trwala moze 10 minut:eek:
mala tym razem nie byla kluta bo ostatnio sama jej tsh robilam i dobrez bo z poprzedniego badania z czerwca miala za male tsh i gdybym jej sama nie zrobila to by jej dawke zmniejszyla a niepotrzebnie.wiec dobrze zrobilam
poza tym podroz minela dobrze,wzielam ze soba nocnik:-)pielegniarki sie smialy ze z wlasna toaleta:-)ale dobrze,bez wpadki:tak::tak::tak::tak::-)

dostalam dzis rozliczenie za prad za pol roku,bo teraz tak u nas robia.i pierwszy raz w zyciu mam nadplate:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D
jakies 26zl,ale rachunek do zaplaty dopeiro w grudniu:-):-):-)

no i dostalam zwrot watu,jupiiiiiiii!!!!!!!!!1
moge w koncu mamie oddac:tak::tak::tak::tak::-)a jej teraz po weselu kasa potrzebna:-D

gadalam ostatnio z kolezanka,pracuje w szpitalu w wawie w ksiegowosci ale udalo jej sie zalatwic termin dla Pauliny do ortodonty panstwowo.niby nie ma juz zapisow na ten rok a wizyte mamy juz we wtorek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH jk sie uda to Cie nawiedzimy bo to gdzies kolo Ciebie na korytnickiej:-)
Ciesze sie ze u endokrynologa wsio ok
My dzis na 17 mamy wizyte pierwsza u tego lekarza Juz sie nie moge doczekac Mam nadzieje ze to bedzie pierwsza i ostatnia wizyta
dorota ja juz sama nie wiem czy bym chciala bobaska serce mi mowi ze baaaaaaardzo bym chciala i chce ale moja durna mózgownica :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zwłaszcza po ostatnim wydarzeniu bardzo chce miec dzidzie (a moj powiedzial ze juz nie chce i ze jedno mu wystarczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az sie poplakalam :no::no::no:), tak jak nam ostatnio powiedzial ze w listopadzie moge zachodzic tak teraz zebysmy lepiej poczekali
sama juz nie wiem i czasem przez to mam takiego doła ze masakra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NATLINECZKA jesli Cie to nie zaboli To napisz mi cos wiecej?Stracilas dziecko tak? Ja tez poronilam ale to bylo przed Oliwka Poronilam w 7 tygodniu Tez to przezywam ale Oliwka uleczyla moje rany Ty widze date masz niedawno a masz synusia rocznego Jesli mozesz to napisz mi o tym Bo chcialabym cie zrozumiec
Szkoda ze M nie chce wiecej dzieci Ale skoro nie mysli specjalnie o zabezpieczaniu sie to przeciesz wykorzystaj go i do dziela A pozniej to jak juz bedzie ciaza to M pokocha I bedzie chcial
Fakt od listopada mialas miec zielon swiatlo ale moze od grudnia bedziecie je mieli
3 mam kciuki

Witam,

Natalieczko, tulam Cie mocno, musisz być silna :tak:

Anabuba, ten budynek do którego się wybiersz to ja z okna widze :-p

Byłam w przychodni zapisać dziewczyny do lekarza, obie zasmarkane i kaszlące :no:
Wyobraźcie sobie, że dzisaj przyjmuje jeden lekarz... i to tylko przez 4 godziny :szok:
No ale udało nam się numerek dostać :-p A nawet dwa :-p

witam porannie przy kawce;)
chce ktoras?;)
wyobrazcie sobie ze zjadlam nawet 2 kanpaki!!!!!!!chyba dlatego ze swieze chrupiace buleczki mi zapachnialy;DDD
mala tez mi sie dzis w nocy budzila.o 2 plakala nielze i dostala picie a o 6 juz kasze,ja zwykle i dalej spi;)
p ju wrocil i spi tez;)pranie sie kreci,pogoda w miare.jakies 6 stopni ii wieje zimny polnocny wiatr ale chociaz miejscami wychdzi sloneczko;)))))))))))))od razu weselej.

Dorota trzymamy kciuki za endo;)
Asia no w konuc bo gdzies na sie zapadlas pod ziemie.
Natalineczko nie boj sie.bedzie dobrze;)

A gdzie jest nasza Myszunia?????????wcale sie juz nie pokazuje.chyba jeszcze nie urodzila co?

Witam,

Natalieczko, tulam Cie mocno, musisz być silna :tak:

Anabuba, ten budynek do którego się wybiersz to ja z okna widze :-p

Byłam w przychodni zapisać dziewczyny do lekarza, obie zasmarkane i kaszlące :no:
Wyobraźcie sobie, że dzisaj przyjmuje jeden lekarz... i to tylko przez 4 godziny :szok:
No ale udało nam się numerek dostać :-p A nawet dwa :-p

MH no prosze;)))czyli rzut beretem od Ciebie;)
to szpital czy przychodnia?zreszta malo istotne.ja sie dzis z malana bilans wybieram,tylko zaraz zadzwonie bo odobno lekarz chory i nie wiadomo czy dzis bedzie.
niedluo sie dowiem
musze jakies znicze kupic,bo nic nie mam.

MH jak nam sie szybko u ortodonty zejdzie to wapdniemy na szybka kawe.moze pozniej po nocy nie zabladzimy;)))))))

reklama
Do góry