reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Uff,czyli nie jest najgorzej. W sumie to moja wina bo odkad rano wstane przed 8, to do wieczora nawet na chwile sie nie poloze...ciagle cos mam do roboty w domu,niby czasem siade na dupie-ale to jest nadal pozycja pionowa i maly caly czas uciska na ta kosc lonowa i dlatego sie to rozlazi...a jak nie pojde do szpitala teraz,tylko do poniedzialku bede ciagle lezec to moze to przejsc?? Chociaz jak pozniej on podrosnie a ja znowu bede latac to moze byc jeszcze gorzej...
EHhhhhh
Wiesz co jak na twoim miejscu poszlabym dla spokojnosci sie przebadac ! NO ale sama zdecydujesz ! NIc dziewnego ze cie boli jak ty caly dzien na nogach na pelnych obrotach ,ja leze prawie caly dzien ( tyle co obiad zrobie i to nie zawsze) a i tak boli mnie a w nocy to mam wrazneie ze zaczne wyc !Ja mam stwierdzone rozejscie spojenia przez gina ,no ale ze pozamykana jestem na dole i nic sie nie dzieje zlego to mam przykaz lezenia i nic wiecej .Zwolnij troche !!!!!!

reklama
Ja się cieszę ze mam to za soba brakuje mi jeszcze gruszki do noska, termometra, sprayu do noska z nivea baby i tak zapobiegawczo jeszcze chce z nivei kupić krem przeciw odparzeniom. Mam sudocrem ale zobaczymy co bedzie lepsze.
No pocztaku mialam nerwa ze szok bo sie nie umialam odnalezc tyle rzeczy niby pierdoly zostaly ale o wszystkim trzeba pamietac ,ale jak juz zaczelam zamawiac :) to poszlo gladko :) i dzis skoncze cala wyprawke :) Jeszcze mi zostalo sporo rzeczy ale dzis to juz zrobie.Ja sie ciesze ze wszystkie te najdrozsze rzeczy mam juz kupione i sa w domku ( wozek ,fotelik , bujak ,lozeczko materac ,komode itp ) Bo teraz wsio na raz to kolosalna sumka by sie zebrala

ostatnio liczylam i poszlo juz jakies 2500 zł hahahah a gdzie reszta?

ja to sie tak zabieram za te zakupy jak pies do jeza !! i jak sie wqrze to pojade w piatek do markusi i kupie co mi jeszcze trzeba po prostu w sklepie !! jedynie co to rzeczy dla mnie pokupuje na allegro bo taniej ... a te pierdolki jaki mi zostaly to juz nie bede szalec !!

Uff,czyli nie jest najgorzej. W sumie to moja wina bo odkad rano wstane przed 8, to do wieczora nawet na chwile sie nie poloze...ciagle cos mam do roboty w domu,niby czasem siade na dupie-ale to jest nadal pozycja pionowa i maly caly czas uciska na ta kosc lonowa i dlatego sie to rozlazi...a jak nie pojde do szpitala teraz,tylko do poniedzialku bede ciagle lezec to moze to przejsc?? Chociaz jak pozniej on podrosnie a ja znowu bede latac to moze byc jeszcze gorzej...
EHhhhhh
nie kombinuj tylko idz to zbadaj krzywdy Ci nie zrobia, prawdza czy nie ma skurczy...
lezec mozesz i moze nie pomoc i sobie narobisz...nie ma co odkladac...
nie bagatelizuje sie takich rzeczy...

a ja mam dzis bol krzyza jak na @....i biegunke..wiec mam nadzeje ze to nie nadchodzace skurcze...;/

Ale szalejecie dziewczyny z tym pisaniem :no::no:
I to same złe wieści, o ile mnie pamięć nie myli to ktoś wczoraj ogłosił dzień dobrych wiadomości- tylko, że ja od godziny czytam i jakoś nic nie znalazłam. Nie podoba mi się to:no::no::no:
Jeśli chodzi o mnie to Was nie pocieszę, jestem stara, gruba i na nic nie mam siły, a najcięższą czynnością jest chodzenie po domu- mam 4 poziomy- i jak nigdy mi nie przeszkadzał to, tak teraz wykańcza.

Jutro B wyjeżdża do Krakowa i spytał się, czy z nim nie pojadę ha ha ha - dodam, że mieszkam w Szczecinie. Oprócz tego, że taka wyprawa przerasta mnie to jeszcze mamy dziecko i trzeba byłoby wszystko mu zorganizować a czwartek i piątek ma bardzo zajęty i nie chce mi się nikogo prosić.
Za to wczoraj zadzwoniły do mnie koleżanki z ogólniaka i namówiły na wyjazd do Stargardu ( miejscowości pod Szczecinem) na spektakl Bloczek , w którym gra moja koleżanka z którą siedziałam w ogólniaku w ławce- spójrzcie sobie na moją klasę na NK to się dowiecie kto to taki :-)- od razu zorganizowałam opiekę nad Miśkiem:-D:-D:-D hi hi hi.

reklama
Grzeczna dziewczynka :)
Tylko ze ciebie znajac to zaraz ci sie motorek w tylku wlaczy i pojdzie jak burza w wir obowiazkow ahahahahha :) ;-);-);-)

przy tym leniu ktory mnie dopadl pare dni temu to raczej watpie !!

narazie mysle o tym ze o 11 musze isc do przychodni i przyznam sie szczerze ze mam lekkiego pietra co zobacze na wynikach :) zwlaszcza ten mocz mnie zastanawia !!

Do góry