Mea a ja mam takie jazdy ze jak zjem rano sniadanie przed zajeciami to jak nie zjem czegos w przerwie, to miedzy 11-12 ogarnia mnie taka slabosc ze mam wrazenie ze sie zaraz przewróce, zimny pot itd I jak wtedy robie napad na cukiernie , to czasem az mi wstyd, ostatnio ludzie sie ze mnie smiali bo kupialm paczkow, babeczek, napoleonek, buleczek, za 20 zł... i zezarlam to prawie na razw ramach dobrego humoru strzelilam sobie mega bombe kaloryczna !!! salatka owocowa z bita smietana /taka prawdziwa 30% tluszczu!!!/ ale nie ma nikogo w domu /zwlaszcza tesciowej/ wiec nie dostane ochrzanu !!
ale rozstepy na dupsku mam meeeega !! musze cos na nie poradzic ... nie wiecie czy teraz juz szalec czy po porodzie ??
. A wczoraj tez mialam taka jazde ale zjadlam "tylko" poczaka z brzoskwinia i z budyniem, bułke z serem, babeczke z owocami i napoleonke a i jeszcze litr tymbarka brzoskiwnia i pomarancza wypilam , to w drodze ze sklepu do domu, a w domu talez żurku, potem polozylam sie spac i tak mi sie cofało, czy wylewalo z zolądka ze malo sie nie udusilam, a moj B byl w mega szoku jak zobaczyl co w siebie wrzucilam hahahJa sie czuje jak wielorybica nawet bym rzekła...Ale mi smaka narobiłaś
Ja bymzoatwiła te rozstępypo Antku kilka miałam i po jakims czasie stały sie niewidoczne, teraz co prawda nowych nie mam ale te stare sie porozchodziły.
A czy Wy tez czujecie sie jak słonice??
Mi sie zrobil obrzydliwy rozstep w miejscu gdzie wyjęłam kolczyka z pepka, tak miedzy tymi dwiema dziurkami :/ wyglada przepaskudnie
Bede go atakowac kremem No-Scar ale po porodzie dopiero

Ale swoje na szczęście zrobi.