reklama
MALINUS
Wlasnie taki to jest kubeczek
NUBY KUBEK 295 ML (759172289) - Aukcje internetowe Allegro
i jest bardzo fajny i tani
on ma 2 niekapki jeden aventa i go nie lubi drugi lovi i ten uwielbia i pije piciu z niego czy wodę nocą ale przed snem to on musi kaszę z tradycyjnej flaszki ze smokiem wypić:-):-):-)a moze jakis kubeczek nie koniecznie nie kapekOne sa takie duze tez po 330 ml
Ja mam z nuby i ma 295 ml i jest fajny-niby byl taki jakby nie kapek ale taki nietypowy bo nie mial zadnych takich copkow pod nakretka tylko taki normalny mieciutki ustnik jak butelki maja a Wiktoria to poprzegryzala w ciagu 2 dni i teraz ma mega kapek![]()
Moje dziewczynki tez tylko co zobacza to mama kupisz mi to???I tak w kolkosłuchajcie jedno trzeba przyznać za naszych czasów takich ładnych zabawek nie było i teraz my same byśmy chciały się nimi pobawić a dzieciaki wchodząc do sklepu dostają oczoplonsu no i jeszcze ta masa reklamja staram się żeby nie oglądali ale np dzisiaj julka oglądała rano bajki na 1 i co mama ale to fajne mama a to mama kupisz? mama mama mama mama
![]()

łe fajniusi takiego nie widziałam może spróbuje i mu taki kupięMALINUS

agunia-ln
Fanka BB :)
wpadłam jeszcze na moment odpisać malince: kochana pieniadze do firmy musieliśmy oddać do wtorku, tam nie mam zmiłuj (firma przyjazna ludziom cholera
) mój dziadek nam pożyczył ale będziemy musieli się teraz składać żeby choć trochę oddać w najbliższym czasie, wiesz to jest starszy człowiek i ma swoje tam fanaberie i ciągle zbiera na czarną godzinę a 5 tyś to dla mnie ogromne pieniądze, jak on tylr uzbierał????
teraz znikam bo obiad trzeba zrobić do końca, pa pa

słuchajcie jedno trzeba przyznać za naszych czasów takich ładnych zabawek nie było i teraz my same byśmy chciały się nimi pobawić a dzieciaki wchodząc do sklepu dostają oczoplonsu no i jeszcze ta masa reklamja staram się żeby nie oglądali ale np dzisiaj julka oglądała rano bajki na 1 i co mama ale to fajne mama a to mama kupisz? mama mama mama mama
![]()
u mnie tezzaczyna być to samo.dzis jak Oliwka oglądałą bajki i juz zaczynają się non stop reklamy z zabawkami bo zaraz mikołaj,gwiazdka i juz oczopląsów dostawała.
teraz będa nas coraz bardziej bombardować tymi reklamami bo jka dziecko się naogląda to będzie chciało a rodzic pójdzie i kupi i tak sie to wszystko nakreca

Dziewczyny ja zmykam na jakis czas....
wlasnie pojadlam obiadku i mam ochote choc na chwile sie polozyc... - chyba wstane
nie no wstane wstane predzej mnie maly obudzi za jakies 5 min - on tak lubi![]()
No to jest tak jak smoczekłe fajniusi takiego nie widziałam może spróbuje i mu taki kupię![]()

wpadłam jeszcze na moment odpisać malince: kochana pieniadze do firmy musieliśmy oddać do wtorku, tam nie mam zmiłuj (firma przyjazna ludziom cholera) mój dziadek nam pożyczył ale będziemy musieli się teraz składać żeby choć trochę oddać w najbliższym czasie, wiesz to jest starszy człowiek i ma swoje tam fanaberie i ciągle zbiera na czarną godzinę a 5 tyś to dla mnie ogromne pieniądze, jak on tylr uzbierał????
a ja chyba nie w temacie

reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Podziel się: