reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!
Co za pinda!

reklama
omg.. ale babsko..
ja dzisiaj byłam na uczelni i spotkałam jedną prof. jezuuu jak się mną zachwycała.. ;|
oj Pani Aniu alez Pani ślicznie wygląda a jak sie Pani czuje..
a ja się tylko uśmiechałam a już mnie rozrywało..
jak ja tego nie lbie.. tysiąc pytan dziennie jak sie czuje..
nojak sie moge czuć?
jak słoń jakiś :-D
Hehe, u mnie w szkole każda belferka zachwycona, że jestem w ciąży i też te pytania jak się czuję:-) Bardzo miłe!

Trzymajcie jutro za nas kciuki bo mamy USG na 15, a boje sie zeby wsyztski wyszlo w porzadku z tymi komorami, bo niby w szpitalu wyszly badania okej ale wiecie jak to jest wkrecam sobie i tak. No i jeszcze mam jutro KTG i wizyte u gina, sie okarze ile wskarze moja waga.... No i w ogole jestem bardzo ciekawa ile waza chlopaki, no a przede wsyztskim jak sa ulozeni, bo od tego bedzie zalezalo jak bede rodzic.
Będzie dobrze!:tak: Oj dużo Lasek ma jutro gin i usg:-)

przekazuje wam kopniaki od danielka :) cherie pisala ze dostaje cos jeszcze na uspokojenie i spi strasznie po tym !!
Taaa na pewno DIPHERGAN czerwone tableteczki, kazdej to daja w szpitalu co jest dla mnie zupelnie bez sensu, mi tez dawali jak lezalalam, ale ja to wyrzucalam do kosza, daja chyba zeby pacjentki w wyrkach lezaly i nie lazily po oddziale, poza tym to jest lek z kategorii C i bardzo sie zastanawiam czemu oni tak bez jakis wskazan konkretnych podaja go wsztskim pacjentkom, szczególnie ze po porodzie moze powodowac zoltaczke u plodu, i na ulotce jest napisane podawac tylko gdy koniecznosc podania przewaza nad ryzykiem wystapienia potyencjalnych dzialan niepozadanych u plodu . NIE KUMAM TEGO

ja poogladalam filma i zaraz spadam do lozka ... jutro ciezki dzien wiec trzeba sie wyspac :) czyli ja i naka wracamy jutro z dobrymi wiadomosciami ... marta przyniesie dobre wiadomosci z USG a kasiek z wizyty ... taki zakladam plan na jutro :)

ktos jeszcze ma takie ambitne plany ??
Ja Kochana:-) Mam na 14 usg 3D. Oczywiście się potwierdzi, że dziewczynka poraz 5ty, Maleńka się cudnie da obejrzeć, będą przepiękne fotki i fajny filmik!:-) A jak!

Tak w ogóle pokoik Małej dziś został już pomalowany. Zostanie w listopadzie namalować jakieś malowidełka na ścianie:) Boskie te kolorki Mała ma, tak radośnie:D A jutro sufit w sypialni malujemy. Tylko tyle bo prócz tego czeka nas zrobienie światła w szafie dla Małej i poodkurzanie łóżka i mebli bo przez remonty się zakurzyły.

Tak w ogóle pokoik Małej dziś został już pomalowany. Zostanie w listopadzie namalować jakieś malowidełka na ścianie:) Boskie te kolorki Mała ma, tak radośnie:D A jutro sufit w sypialni malujemy. Tylko tyle bo prócz tego czeka nas zrobienie światła w szafie dla Małej i poodkurzanie łóżka i mebli bo przez remonty się zakurzyły.
Wklej foteczkę :) My tez na etapie malowania.
Moze któraś z Was ma jakis lepszy zmysl orientacji jakie dwa kolory polaczyc w duzym pokoju zeby bylo ładnie (chodzi mi o pomalowanie scian) Bedzie czerwona kanapa i sa w scianie czerwone luksfery??? Chce taka belke gdzie sa halogenki i sicane po przeciwnej stronie pomalowac na jeden kolor, i reszte na jakis inny ale jakos nie mam pomyslu co wybrac

Fotkę chętnie wkleję, ale wolałabym jak już będzie całość zrobiona, łącznie z mebelkami wstawionymi:) Bo wtedy to będzie o wiele lepiej się prezentowało:)

reklama
Do góry