reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze no coś ty??????????jak można coś takiego sprzedać:szok:możesz je odesłać? albo nie wiem oddadzą ci kasę?????

No to Kochana napisz tam stosownego maila i wystaw odpowiedni komentarz:tak::tak::tak:

No to skonczyl sie luzik hehe

A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:

Cosik mi net zaciąga!!!Trzy razy mi wyskakiwał błąd jak chciałam napisać cos!!!:confused::confused::confused:

A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:

A ma jakies negatywne komentarze?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mnie dziwi takie zachowanie ludzie bawia się w sprzedaż na allegro a potem nie wywiązują sie z umówionego towaru czy terminu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my wózek antka przez allegro kupiliśmy nówka przyszedł szybko ładnie zapakowany zero problemów ale zaczeło łożysko szwankować to już miesiąc czekam aż mi przyslą nowe no i na meile oczywiście zero odpowiedzi:dry:

mnie dziwi takie zachowanie ludzie bawia się w sprzedaż na allegro a potem nie wywiązują sie z umówionego towaru czy terminu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my wózek antka przez allegro kupiliśmy nówka przyszedł szybko ładnie zapakowany zero problemów ale zaczeło łożysko szwankować to już miesiąc czekam aż mi przyslą nowe no i na meile oczywiście zero odpowiedzi:dry:

My tez sporo rzeczy kupujemy na allegro,ale jakos narzie odpukac wszystko jest oki. Wózek tez kupiliśmy tam, i krzesełko do karmienia, sporo rzeczy!

Moje dziecko wlasnie zdjelo sobie kapcie i probuje zalozyc sobie skarpetke!!!:-D:-D:-D:-D Steka przy tym!!!!!:-):-):-):-):-)

Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace :wściekła/y:

o kurcze, ale chamstwo

my też dużo rzeczy na allegro kupujemy, ale na szczęście nie mieliśmy takich przygód. staramy się kupować od sklepów, a nie od prywatnych osób. mężowi raz jakaś karta do komputera też tak długo szła.

malinka
ja też kupiłam Hubertowi wózek na allegro, ten pierwszy (gondola ze spacerówką). z aukcją wszystko w porządku, zgodnie z opisem, ale wózek pozostawia wiele do życzenia, teraz takie rzeczy najpierw oglądam w sklepie co to jest warte a później ewentualnie jak taniej to na allegro kupuje.

malinka
ja też kupiłam Hubertowi wózek na allegro, ten pierwszy (gondola ze spacerówką). z aukcją wszystko w porządku, zgodnie z opisem, ale wózek pozostawia wiele do życzenia, teraz takie rzeczy najpierw oglądam w sklepie co to jest warte a później ewentualnie jak taniej to na allegro kupuje.

My teak zrobiliśmy z wózkiem. Ten co mamy spacerowke z allgero to ogladalismy w baby fancie i był dwa razy prawie drozszy niz na allegro, obejrzeliśmy go złożyliśmy zobaczyliśmy jaki cieżki ile miejsca zajmuje po złożeniu.itp.

Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz... :no:

Anika poszła spać, ciekwae ile pospi, może uda mi się cos ogranąc chałupkę :sorry2:

reklama
Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz... :no:

MH nie zostawiaj tego tak:no:

Sundey my tak teraz mamy zamiar fotelik samochodowy drugi kupić. idziemy do Baby Fanta najpierw oglądać. oglądałam ostatnio w BF ubranka dla małego (body itp.) i powiem Ci że wcale nie były takie drobie.

Do góry