My po spacerkuzimno i wietrznie, brrrr
Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace![]()
ale chamstwo,ja bym wystawiła odpowiedni komentarz i rządała zwrotu pieniądzy

Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz...![]()
ja też teraz jestem niezadowolona z jednej transakcji tylko ze sprzedający jet ok tylko tym razem poczta zawiodła.
a mianowicie kupiłam Oliwce lalke chou chou z wózkiem.cieszyłam sie bo okazyjnie,była promocja.paczka nie dochodziła i niedochodziła.mineło 2ty g paczki nadal nie ma,więc sprzedający złożył reklamacje do kierownika poczty,okazało się ze paczka zaginęła.maja czas 2 tyg od złożenia reklamcji wyjaśnić ta sprawe i znaleźć tą paczkę a jak się nie znajdzie to oddają mi pieniądze za zaginięcie.
mineło już tydzień od złożenia reklamacji,jeszcze tydz i oddadza mi kasę choć wolałabym aby paczka się znalazła

bo byłam zadowolona z kupna.a swoja drogą to nierozumiem jak paczka może zaginąć.dla mnie to niedorzeczne,przecież każda paczka jest wprowadzana do komputera,ma od kreskowy,to co rozpłyneła się w powietrzu nie potrafią powiedziec gdzie ona teraz jest.kosmos dosłownie.tak działa nasza poczta polska

no to się wygadałam

zupe pomidorowa już ugotowałam.

Ide się połozyć,brzuch mnie zaczyna boleć,@ się zbliza duzymi krokami

zimno i wietrznie, brrrr

a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze
Hlenka ogląda bajki