reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:tak::tak::tak::tak:

My po spacerku :sorry2: zimno i wietrznie, brrrr

Kupiłam spodnie dla Helenki na allegro, nie dość ze szły miesiac to jeszcze przysłane poplamione i smierdzace :wściekła/y:

ale chamstwo,ja bym wystawiła odpowiedni komentarz i rządała zwrotu pieniądzy:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też kupuje sporo na allegro, ale taki kwiatek pierwszy raz... :no:

ja też teraz jestem niezadowolona z jednej transakcji tylko ze sprzedający jet ok tylko tym razem poczta zawiodła.
a mianowicie kupiłam Oliwce lalke chou chou z wózkiem.cieszyłam sie bo okazyjnie,była promocja.paczka nie dochodziła i niedochodziła.mineło 2ty g paczki nadal nie ma,więc sprzedający złożył reklamacje do kierownika poczty,okazało się ze paczka zaginęła.maja czas 2 tyg od złożenia reklamcji wyjaśnić ta sprawe i znaleźć tą paczkę a jak się nie znajdzie to oddają mi pieniądze za zaginięcie.
mineło już tydzień od złożenia reklamacji,jeszcze tydz i oddadza mi kasę choć wolałabym aby paczka się znalazła:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo byłam zadowolona z kupna.

a swoja drogą to nierozumiem jak paczka może zaginąć.dla mnie to niedorzeczne,przecież każda paczka jest wprowadzana do komputera,ma od kreskowy,to co rozpłyneła się w powietrzu nie potrafią powiedziec gdzie ona teraz jest.kosmos dosłownie.tak działa nasza poczta polska:cool::cool::cool::cool::cool: no to się wygadałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zupe pomidorowa już ugotowałam.:tak::tak::tak::tak:

Ide się połozyć,brzuch mnie zaczyna boleć,@ się zbliza duzymi krokami:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam! Wstałysmy z Zuzą o 6 żeby pobrac mocz na posiew-zawiozłyśmy do laboratorium. Wynik we wtorek. Teraz jeste mega zła bo A. mial pracowac do 13 więc na 14 umówiłam sie z mama na cmentarzu zeby u Taty posprzatać potem kwiety kupić. A on dzwoni teraz że do 17 robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zuza śpi, a Mama czeka na mnie:wściekła/y:

Idę spać.
6.30 pobudka :-D:-D:-D
Jak Ty funkcjonujesz w dzień???

Ksiądz pewnie wykorzystał program z przyrody,bo jak się nie mylę 4 klasa to człowiek.Uznał ,więc ,że skoro dziecko wie,skąd się bierze człowiek i jak powstaje,jak się rodzi to powinni też wiedzieć jak to wygląda ze strony kościoła.
Dla mnie zdecydowanie za wcześnie i ja bym interweniowała w tej sprawie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niby inni mówią,że jak człowiek wyglądam :-D:-D:-D:-D

A co do Oliwki hmmm....ona się wyspała ;-);-);-)
A mamusia ...no to ona przecież nie wie ...;-)
Mój też miał takie odjazdy.
Potrafił wstać o 2-3 w nocy i zaczynać zabawę klockami.
Bawił się do 6-7 i zasypiał w tym bałaganie na podłodze.
Przekładałam tylko i spał dalej.
Trawało to kilka miesięcy ale co kilka-kilkanaście dni na szczęscie.
Ja nie miałam siły z nim walczyć i w tej kwestii dałam na luz totalny.:no::sorry2::sorry2:

Co ja biorę ?hmmmm.....
wystarczy ,że pomyślę co mam zrobić następnego dnia :-D:-D:-D:-D i już mi się spać nie chce :-D:-D:-D:-D
A łózko mi potrzebne po to,żeby Darek się dobrze wyspał i mały miał po czym skakać(musi skakać ,bo jeszcze trampoliny nie mamy).
Efekt -2 łóżka już zarwane;-),ale i tak do wymiany były,więc mi nie szkoda ich wcale.

Ja się czuję na prawdziwą.Do Pinokia chyba nie jestem podobna :-D:-D:-D:-D:-D

Nad strojem pomyślę.:-D:-D:-D
Strategia w stosunku do Kuby jest wieloetapowa na każdej płaszczyźnie :-D:-D:-D:-D
Wczoraj nie chciał pracować na lekcji to wpadł na genialny pomysł:szok::szok::szok::szok:
Zamienił się w niedźwiedzia ,wszedł pod stół ,stwierdził ,że to jego gawra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zapadł sobie na wszystkie 3 lekcje w sen zimowy .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Ostrzegając przy tym,że to letarg ,więc nie będzie nawiązywał z nimi żadnego kontaktu wzrokowego.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
Na początku dziewczyny stwierdziły,że zaraz mu przejdzie i go zostawiły :szok::szok:,po 10 minutach Kuba tak usnął,że zaczął chrapać.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przyłaczam się do życzonek.
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.

A to obiecana komórka zwierzęca w moim wykonaniu.
(Nie patrzcie na blat ,bo jest pobrudzony różową galaretką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

:szok::szok:W zyciu bym tego nie zrobiła;-)

witam :-) no kurs zakonczony na 5 :zawstydzona/y::-D bylismy jeszcze częscią grupy na piwku ;-)a teraz powrót do codzienności Milego dnia :tak:

Gratulacje!!:tak::tak:

Wszystkiego naj dla Oliwki!!!

A dawno je kupowal??

Bo moze jeszcze by byly

Wlasnei czytalam na onecie ze w jakims gimnazjum 14-sto latka urodzila dziecko wszatni i tam je porzucila:szok::szok::szok:
słyszałam o tym wczoraj na dd tvn
Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....
no nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu, na tez na religii ksiadz to puszczał ale w licemu :szok::szok::szok:
tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:
ja w szpitalu nie mialam zadnego pokarmu i ostatnia noc tak mi sie synek darl ze cala noc byl przy cycu cale 8 godz :tak::tak::tak::tak::tak:przyszla pielegniarka i powiedziala ze w ten sposob on sam wyciagnie sobie pokarm i ulozyla mi ladnie poduszki jak ja z nim sie juz usadowilam i tak spalam a czarek sobie doil :tak::tak::tak::tak:
no i wydoil pozniej to odciagac nie nadazalam :tak::tak::tak:
Ksiądz pewnie wykorzystał program z przyrody,bo jak się nie mylę 4 klasa to człowiek.Uznał ,więc ,że skoro dziecko wie,skąd się bierze człowiek i jak powstaje,jak się rodzi to powinni też wiedzieć jak to wygląda ze strony kościoła.
Dla mnie zdecydowanie za wcześnie i ja bym interweniowała w tej sprawie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niby inni mówią,że jak człowiek wyglądam :-D:-D:-D:-D

A co do Oliwki hmmm....ona się wyspała ;-);-);-)
A mamusia ...no to ona przecież nie wie ...;-)
Mój też miał takie odjazdy.
Potrafił wstać o 2-3 w nocy i zaczynać zabawę klockami.
Bawił się do 6-7 i zasypiał w tym bałaganie na podłodze.
Przekładałam tylko i spał dalej.
Trawało to kilka miesięcy ale co kilka-kilkanaście dni na szczęscie.
Ja nie miałam siły z nim walczyć i w tej kwestii dałam na luz totalny.:no::sorry2::sorry2:

Co ja biorę ?hmmmm.....
wystarczy ,że pomyślę co mam zrobić następnego dnia :-D:-D:-D:-D i już mi się spać nie chce :-D:-D:-D:-D
A łózko mi potrzebne po to,żeby Darek się dobrze wyspał i mały miał po czym skakać(musi skakać ,bo jeszcze trampoliny nie mamy).
Efekt -2 łóżka już zarwane;-),ale i tak do wymiany były,więc mi nie szkoda ich wcale.

Ja się czuję na prawdziwą.Do Pinokia chyba nie jestem podobna :-D:-D:-D:-D:-D

Nad strojem pomyślę.:-D:-D:-D
Strategia w stosunku do Kuby jest wieloetapowa na każdej płaszczyźnie :-D:-D:-D:-D
Wczoraj nie chciał pracować na lekcji to wpadł na genialny pomysł:szok::szok::szok::szok:
Zamienił się w niedźwiedzia ,wszedł pod stół ,stwierdził ,że to jego gawra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zapadł sobie na wszystkie 3 lekcje w sen zimowy .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Ostrzegając przy tym,że to letarg ,więc nie będzie nawiązywał z nimi żadnego kontaktu wzrokowego.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
Na początku dziewczyny stwierdziły,że zaraz mu przejdzie i go zostawiły :szok::szok:,po 10 minutach Kuba tak usnął,że zaczął chrapać.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przyłaczam się do życzonek.
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.

A to obiecana komórka zwierzęca w moim wykonaniu.
(Nie patrzcie na blat ,bo jest pobrudzony różową galaretką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
ale z ciebie zdolniacha, nie ma co :szok::szok::szok:;-);-);-);-);-)

A ja znalazłam już prezent dla Tomeczka na chrzciny :tak:
SREBRNA GRZECHOTKA NA CHRZEST!!! ETUI GRATIS (796098775) - Aukcje internetowe Allegro
Oto on, Kubek od prababci dostał smoczek też fajny :tak:
super prezent kurcze ze ja wczesniej tego nie widzialam, jak do siostry bede chrzestna to (o ile nia bede) to kupie jej wlasnie takie cos, tzn marcelkowi ;-);-);-);-)

ja dzis dopiero teraz bo mialam jechac na kamienna ale niestety dojechalam tylko 3 km i musialam wracac bo czarek tak sie darl jak jazwiec normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec siedze sobie w domku moj m juz w drodze kolo 19 bedzie juz w domku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
z checia bym go nie puscila w poniedzialek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja też teraz jestem niezadowolona z jednej transakcji tylko ze sprzedający jet ok tylko tym razem poczta zawiodła.
a mianowicie kupiłam Oliwce lalke chou chou z wózkiem.cieszyłam sie bo okazyjnie,była promocja.paczka nie dochodziła i niedochodziła.mineło 2ty g paczki nadal nie ma,więc sprzedający złożył reklamacje do kierownika poczty,okazało się ze paczka zaginęła.maja czas 2 tyg od złożenia reklamcji wyjaśnić ta sprawe i znaleźć tą paczkę a jak się nie znajdzie to oddają mi pieniądze za zaginięcie.
mineło już tydzień od złożenia reklamacji,jeszcze tydz i oddadza mi kasę choć wolałabym aby paczka się znalazła:tak::tak::tak::tak::tak::tak: bo byłam zadowolona z kupna.

a swoja drogą to nierozumiem jak paczka może zaginąć.dla mnie to niedorzeczne,przecież każda paczka jest wprowadzana do komputera,ma od kreskowy,to co rozpłyneła się w powietrzu nie potrafią powiedziec gdzie ona teraz jest.kosmos dosłownie.tak działa nasza poczta polska:cool::cool::cool::cool::cool: no to się wygadałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zupe pomidorowa już ugotowałam.:tak::tak::tak::tak:

Ide się połozyć,brzuch mnie zaczyna boleć,@ się zbliza duzymi krokami:tak::tak::tak::tak::tak:

ja jak kupuję coś za większą kasę to biorę kurierem. z tą pocztą tak jest, że giną paczki

ja na obiad dzisiaj zrobiłam porową tą od mlenki:tak:

Ja też jeszcze sie na allegro nie nacięłam ,mój m tylko raz sobie kupił uzywany alternator gorszy od naszego,ale wybiłam mu z głowy kupowanie uzywanych części na allegro.
nA OBIAD MAM DZIŚ SCHABOWE ALE TAK GRUBO BYŁY POKROJONE ZZE ROZBIĆ SIE NIE DAŁY I WYSZŁY NIEDOBRE ,SCHABOWE TO JA LUBIĘ ,ALE CIENKIE,DOPIEKŁAM JE W PIEKARNIKU ,CHOĆ kSAWKOWI (cholera sory za caps loca) smakowały ,ale on jest z natury mięsożerny:-D

apropo allegro przypomniało mi sie że raz kupiłam płaszczyk którego nie nosze ,bo jest tak dziwnie szyty że talięmam pod cyckami i w ogóle jakiś niewydarzony ,ale to było dawno:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
apropo allegro przypomniało mi sie że raz kupiłam płaszczyk którego nie nosze ,bo jest tak dziwnie szyty że talięmam pod cyckami i w ogóle jakiś niewydarzony ,ale to było dawno:tak:
to go wystaw na allegro:-)
mój toniś śpi jaki chłopak punktualny 15 to 15:-)po mamusi sumienny taki:-D:-D:-D
a ja idę zaraz kończyć to sprzątanie łazienki i pranko wywiesić ale najpierw muszę kawulca dopić bo skapciała jakaś:tak:
a ja nie umiem przez allegro kupować nawet konta swojego nie mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pietruszka ma bo zakładał jak wózek kupowaliśmy:eek:

madziula skrbie co ja widzę na twoim suwaczku ty 8 kilogram gubisz:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no chyle czoła:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Edit:

to jak sobie wpadłam na tą kawę to sobie ją sma ze sobą wypije ba nawet sama ze sobą pogadam................:cool:

Ech ..no.kochana ja jestem.:-D:-D:-D
o kochana jesteś:-):-):-):-)
jak tam kubulec?????dużo ma zadane na weekend?????czy zeszytu zapomniał:-D:-Dno bawi mnie to cały czas:tak::tak:

Ja też jeste zaraz sobie kawke zapodam i czekam na rozmowy w toku...
no bardzo śmieszne -chce któraś kupić płaszczyk,nówka, nie noszony:-D:-D:-D:-D
kochana kolor????wyszczupla???tzn jest w rozmiarze 46 a wyglądasz jak w 34 ???sprzedaż ratalna???fotki???? no czekam:-)

reklama
Do góry