reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
On nie jest głodny,bo głodu nie czuje:no::no: :-:)-(

Ludek śliczny.

Wiesz nie chcę nic mówić,ale coś mi nie pasuje.
Jeśli pierwsza ciąża była leżąca to automatycznie i druga jest traktowana jest jako ciąża wysokiego ryzyka.Co to za tym idzie?Wiele utrudnień dla matki by dla dziecka było łatwiej.
Na pewno dodatkowy stres i podróże swoje zrobiły,ale czy na pewno to było powodem poronienia?
Ja raczej na papierosy stawiam i zły styl życia.Tym bardziej jak piszesz,że drugie dziecko bez przerwy choruje i były komplikacje.Nadpobudliwość ruchowa to efekt komplikacji okołoporodowych,ale to się leczy.Terapia SI -2 latka i dziecko zdrowe :tak:tylko trzeba się dowiedzieć i z dzieckiem pracować.Samo się nie zrobi.:no:
Czasami trzeba się zastanowić co się robi a nie potem płakać.
Wiem,to co pisze pewnie dla Was jest okrutne,ale ja swoje przeszłam.
2 poronienia też pozostawiły swój ślad,:-:)-(ale wiem,że nieraz można naprawdę dużo zrobić lub zaradzić a ludzie wychodzą z założenia ,że jakos będzie.
Ja tego nie rozumiem:no::no::no:.
Światełko dla maleństwa zapalam (*)

Podajmy sobie dłonie :-D:-D:-D:-D:-D

super dzień mieliście.:tak::-):-)
Smutne to z tym dzieciatkiem:-(Ale swoja droga duzo racji w tym ze dziewczyna sama nie zadbala o ciaze itp :-:)-:)-(
Dorota ja to się zastanawiam skąd te dzieci mają tyle siły. mój teraz już śpi, a wcale mu się nie spieszyło, a już ostatnie co by mi się chciało to wstać o 5 i się bawić:eek:.

a mój M właśnie zmywa, a ja też zerkam na te pingwiny:tak:
Dokladnie skad one maja tyle sily?????????Oliwce chcialo sie spac wczesniej ale jak przychodzi co do czego to juz sie jej spac nie chcce:no:
u nas dzis w nocy ma być -1C ale cos czuję że będzie więcej bo wieczorem czuć już było takie zimne mroźne powietrze,niestety idą zimne dni.:sorry2:
A JA UWIELBIAM ZIME :tak::-D
To może ja na temat ilości i rodzajów żelaza coś od siebie wrzucę.
Taki mądry artykulik
Odchudzanie, Dieta - Twojadieta.pl - Za malo zelaza Pomozemy
Dodalam sobie do ulubionych i zaraz poczytam ;-)
dowikla szczypiorki wytrzymały o obejrzały cała bajkę?????

No Oliwce w połowie juz zaczęłó się nudzić bo trzeba przyznac jak na dzieci to długa bajka ale już była spiąca więc wiedziałąm ze nie wytrzyma.

a i bała się tych ptaków co pingwinowi zabierały ryby :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D krzyczała i chowała się za mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

np jak puściłąm jej epokę lodowcową to też nie chciała oglądac jak zobaczyła tego tygrysa czy jak mu tam -tego złego,tez się go bała.

nie lubi oglądac bajek jak widzi jak jest jakas przemoc albo ktoś kogoś straszy :tak::tak::tak::tak::tak:
FAJNA JEST TA TWOJA OLIWKA :tak:

Moja usnela po 21 Ja tez Obudzila sie po 1 mleka nie podalam a nic innego nie chciala i piala coraz glosniej U nas w lozku sie uspokoila i zasnela Po 4 ja G odlozyl bo my tez zasnelismy hihihi Po 6 bylo mleczko Wiec nocka udana

Jak mi sie uda to odwiedze dzis w szpitalu zone chrzestnego Oliwki Ona mila permin porodu na 23 pazdziernik wczoraj poszla do szpitala bo nic sie nie dzieje Podlaczyli ja pod oksy ale nic
G dzis w domu wiec nie jestem z OLI sama :tak:

Oli jeszcze spi Ja sie tez chyba ide jeszcze polozyc :tak:

cześć ,jestem już :-):-):-):-):-)

Olika sie obudziła ok 5.00,już się bałam że to koniec spania ale chyba wołała mnie dlatego ze była odkryta więc ją przykryłam i kazałam spac i szybciutko usneła bez problemu i spalismy do 7.30 także spoko.

dziś Oliwka ma towarzystwo bo Klaudia została na noc więc będą sie razem bawić a ja zajme się w spokoju porządakami i odetchne psychicznie:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dorota jak oksy nie będzie działać dłużej to zrobią jej cc :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak wrócisz ze szpitala to napisz co i jak:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

u mnie piękny sloneczny dzień się zapowiada:tak:

Ja juz zdążyłam sobie farbe połozyc, tylko jeszcze nie wiem jak wyszło :szok:

:-D:-D:-D no właśnie, od 1,5 roku nie miałam kropli alkoholu w ustach.

To coś tak jak ja, jak przestanę karmic powącham jakiegos drina i pada upojona :-D:-D:-D

My jedziemy do mojej mamy na obiadek, wiec mam dzisaj wolne od garów :-p

Miłego weekendu kobitki :tak:

Do góry