reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja poprasowalam wszystko, jeszcze mi zostalo posprzatanie biurka i maz odkurza jak wroci z pracy :) obiadek zasadniczo tez gotowy tylko wlaczyc ziemniaki i ryba na patelnie :) a jaka mam surowke z kiszonej kapuchy !!! mniaaaaam !!
a co do bigosu to ja chyba zamowie sobie u mamusi :) ale to w drugiej kolejnosci po pierogach :)

reklama
Świeze wieści od cherie !!

"Wczoraj bylo z nami nieciekawie, skurcze co 5 min, szyjka sie skrocila, na szczescie rozwarcie sie nie powiekszylo. do tego cisnienie 180/115 ale na szczescie jeszcze jestesmy w DWUPAKU !! sytuacja opanowana, cisnienie spadlo ! Daja mi fenoterol co 4h i scopolan zamiast nospy, dwa rodzaje lekow na nadcsnienie i faszeruja mnie hydroxyzyna na uspokojene. Buziaki dla Was !!"

O kurcze!!! Nieciekawie, niech się dzielnie trzyma!!!

W ogóle ostatnio coraz ciężej mi się robi na brzuszku, brzuszek większy to i ciężejszy;D Muszę mu fotki pocykać:) I mam małe problemy ze schylaniem, kucaniem;D A jak mam pościerać kurze z szafeczki spod plazmy to mnie cholera bierze bo się muszę nieźle nagimnastykować:p
Ojeju nic mi nie mow ja mam ze schylaniem problem w sumie to mi najbardziej przeszkadza bo jak chodze sobie to git ostatnio kupowalam buty to nie moglam moich w sklepie zdjac a juz zalozyc sklepowych to porazka silowalam sie z moim we dwoje mi buta naciagalismy haha pozniej latal sciagal mi wszystkie i zakladal:)Aa o polce pod tv nie wspomne a kurzy sie ze hej!!!

Wracając do tego spirytusu u nas trzeba mieć do szpitala, 100ml do przemywania pępka, i w domu też jak połozna przychodzi trzeba mieć swój.
Hmmm a ja jak chcialam kupic spirytus do przemywania zeby w domku juz byl to babka w aptece mi powiedziala ze jest na recepte dadza mi ja w szpitalu po porodzie i mi go w aptece dopiero rozrobia czy cos takiego a poki co dala takie gotowe waciki nasaczone alkoholem w razie jakbym np zapomniala recepty tak na wszelki wypadek.

"Wczoraj bylo z nami nieciekawie, skurcze co 5 min, szyjka sie skrocila, na szczescie rozwarcie sie nie powiekszylo. do tego cisnienie 180/115 ale na szczescie jeszcze jestesmy w DWUPAKU !! sytuacja opanowana, cisnienie spadlo ! Daja mi fenoterol co 4h i scopolan zamiast nospy, dwa rodzaje lekow na nadcsnienie i faszeruja mnie hydroxyzyna na uspokojene. Buziaki dla Was !!"
Dobrze, że syt pod kontrolą. A ktoś ma wieści od Elizy??

NO mam nadzieje ze w tym dwupaku jeszcze troche pobeda

Hmmm a ja jak chcialam kupic spirytus do przemywania zeby w domku juz byl to babka w aptece mi powiedziala ze jest na recepte dadza mi ja w szpitalu po porodzie i mi go w aptece dopiero rozrobia czy cos takiego a poki co dala takie gotowe waciki nasaczone alkoholem w razie jakbym np zapomniala recepty tak na wszelki wypadek.

A po co takie kombinacje???:szok:
Zachodzisz do apteki, kupujesz piochtaninkę ze spirytusem i to jest najlepsze do przemywania pępuszka:tak: Co prawda barwi na fioletowo ale najlepszy specyfik bo dezynfekuje i jednocześnie wysusza.

reklama
Do góry