reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
"dzis jest grzeczny ,nie chce wychodzic.Kopie po zebrach i sie wypina pupa.Cisnienie skacze - raz wyzsze raz nizsze ,ale raczej bedzie cesarka niedlugo_Oby jak najpoznije ....A co u was ,jakies nowinki?"

Sms. od Cheriez dzisiaj

Ostatnia edycja:
"Jestem jeszcze w szpitalu , ale juz nie na porodowce ale na patologi,sytuacja ze skurczami opanowana Wczoraj jednak na usg wyszlo ze strasznie w ciagu 3 dni sie skrucila szyjka i delikanie sie zaczela otwierac .Biore luteine i zalozyli peser- ma pomoc zobaczymy.Do lozka jestem przykuta na dobre,juz do konca. Obyt tylko to wszystko pomoglo na jak najdluzej.Caluje E."

Sms od Elizy z dzisiaj

mi gin mowil zeby na czczo brac i ok 20 min potem nie jesc ... i tak dluzej bym nie wytrzymala!! chyba bym zeszla z glodu !!!

No to nieźle, ja od miesiąca łykam tardyferon 3 razy dziennie :-( , tylko, że łykam zaraz po śniadaniu- max 15 min po, jakbym połknęła na czczo to chyba bym się przekręciła później - tak byłoby mi niedobrze , później już w czasie dnia nie zwraca uwagi j jak mi się przypomni to biorę.
Może to, że czuję je na żołądku wynika z tego, że równocześnie biorę magnez- CHELA MAG B6, i witaminy FEMINATAL ( które składają się z dwóch tabl-witamin i DHA ) , więc trochę tego jest.
W poniedziałek idę zrobić badania, więc zobaczymy jaka będzie hemoglobina.:confused:

Hello
no i se wykrakałam. W nocy dostałam biegunki i skórczy jak jasna...
dowaliłam 5 no-spa forte :zawstydzona/y: bo ja z zasady wcześniaków nie rodzę i kazałam kajowi siedzieć.
Dzisiaj od rana było ok to się wzięłam za mycie podłóg (A. poodkurzał) i czyszczenie stołu (mamy szklany blat). Znowu 2 mocniejsze skórczybyki i do łóżka :szok::-D

Bardzo mnie martwi Cherie:-(, nie ładnie to wygląda:no:

Teraz tak: Proszek to "dzidziuś" jak mi wszystko pachnie pięknie :-D
Któraś pisała o pampersach. Nam przy 2ce się lepiej sprawdziły pampers new born a Amelka była z gatunku "dzieci uczulone na wszystko :-D:tak:"

Teraz A. poszedł z Amelką na cmentarz do teścia a ja sobie oglądam pingwiny :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry