reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziś mnie wzięło na czipsy paprykowe, Mój obiecał kupić jak pojedzie od babci. No a potem będzie sypialnię malował. Ja się muszę teraz trochę pouczyć.

O :szok: to w takim razie nie wiem po kim Agatka :-p

narazie to jest bardziej zlosliwa niz uparta :) czyli chyba po mnie ma charakterek :) bo jak wchodzilam do gabinetu to gin mi powiedzial ze mam ladnie brzuszek wezszy od kosci miednicy i przy takim ulozeniu to sie dobrze rodzi ... a za chwile sie okazuje ze mala posladkowo ulozona ... ech ... bedzie co ma byc ...

faceci ponoc o niebo delikatniejsi sa !!! nie mam porownania bo tylko jeden jak dotad mnie badal ale tak ponioc ludziska mowia ...
Wiesz ja gościa nie znam i jakoś tak dziwnie mi będzie. I w dodatku miałam w życiu 2 ginki babeczki, były zajebiste w każdym calu. No ale najważniejsze żeby mi ten gin powiedział jak moja szyjka i czy się cosik niedobrego nie dzieje bo do 12.11 kiedy to mam wizytę u mojej ginki to osiwieję z niepewności.

My na razie wyglądamy na słaby wątek pod tym względem, ale nie zdziwię się jak będziemy rodziły blisko swych terminów a nie wcześniej:) Oby!

reklama
Ehh nie strasz. Może sobie walnę fotkę gdzie jestem bez gaci to porównacie.. Ja cały czas sądzę, że jest wysoko, i w nocy też mam biedę oddychać, jakby Mała na przeponie była.

Do góry