reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dobry dzień. Piszecie że spać koło 23 chodzicie. Ja-wstyd się przyznać, po 21:00 to już zaczynam drugą fazę snu hehe. Jakoś mnie tak ścina i koniec, wstaje przed 8. Dzisiaj noc masakryczna-mały-nie wiem co mu się działo, fikał niemiłosiernie :confused: przewracałam się z boku na bok żeby go troche przytłumić, ale chyba mu się bardziej podobało bo kopał tak że chyba wszystkie paznokcie u nóg ma połamane :-D:-D:-D:-D
teraz też chwilkę nogi w górę i już wariuje.. zakręcony jak ruski słoik :p
miłego dzionka. Fajna pogoda jest, chyba ide liście pograbić :-p

reklama
Ooo to ja nawet nie znam tych firm bo allegro tylko przegladalam ale moze podlukam jeszcze bo zastanawiam sie wlasnie nad posciela trudny wybor:)
moja mama nam to funduje.. też chcielismy z allegro..ale jak dotknelam tej poscieli z Feretti to naprawdę coś świetnego..
kołderka i poduszka sa przeszywane także w razie prania i wirowania ten srodek sie nie zesypie w jedno miejsce.. :)
gdybym to ja kupowala też wolałabym dołozyc a mieć naprawde dobrą pościel..
my za komplet tzn ochraniacz poszewka na kołderke i poduszke , kołderka i poduszka damy 269zł bodajże..
teraz tylko niewiem czy jest w tym komplecie prześcieradło czy nie.. nie pamietam ;/
ogólnie wyliczylismy że cale łóżeczko z materacem wyjdzie nas ponad 500zł a powyżej 500zł w markusi jest rabat :p
a żeby wyszło taniej drugi komplet pościeli już mamy :) mama mi uszyła.. :) znalazła świetny material a że ma talent to popracopwała :) wiec tą drugą mamy niebiesko-zółto-różową w misie :) jak wszystko skompletuje od mamy do nas to bede sie chwalić.. póki co wiekszosc rzeczy jest u niej..:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaa i mam takie seksualne pytanko ]:-)
jeśli chodzi właśnie o seksik-już tu gdzieś pisałyście żeby się od ok 32 tygodnia powstrzymywać taak ? ale jeśli w gumce /to jest straszne../ to można dalej ?? cz wogóle lepiej tam nie drażnić nic ?

aaa i mam takie seksualne pytanko ]:-)
jeśli chodzi właśnie o seksik-już tu gdzieś pisałyście żeby się od ok 32 tygodnia powstrzymywać taak ? ale jeśli w gumce /to jest straszne../ to można dalej ?? cz wogóle lepiej tam nie drażnić nic ?
mi lekarz ostatnio mówil zeby od 36 tygodnia zaczac sie powstrzymywać a od 38 bezpieczniej w gumce..( raz już prubowalismy w tej ciąży i stwierdzam że po połogu pędze po jakieś antykopy :-D bo kto to widział cukierka w papierku jeść :-D ) apóźniej gdyby bobas nie chcial nam wyjść to owszem mozemy se pouzywać bez gunki tak na zakonczenie.. :-D bo potem abstynencja :(
co jak co ale tego seksu to mi bedzie brakować :-D

My w sobotę kupiliśmy materac kokosowy, zamówiliśmy wózek i fotelik. Mam już praktycznie wszystko do szpitala i wyprawkę na pierwsze tygodnie w domu, pieluchy więc powoli mogę się pakować. Została do dokupienia jeszcze wanienka i termometr kąpielowy. A reszta wyjdzie w praniu.;-)

CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)

ja se chciałam łóżeczko ze spuszczanym bokiem całym.. ale dooopa bo one mają jeden góra dwa poziomy.. i to ten wyższy poziom znajduje sie mniej wiecej w połowie łóżeczka.. to kicham taki interes zeby tak nisko sięgac po dziecko.. i se bede miała normalne.. ale jak znam moją mamę to weźmie takie droższe.. z ładnymi bokami :-D a pościel bierzemy z Feretti tylko nie wiem za cholere jaki wzór :(
myslałam tez o Bondodo ale tam mi się wypelnienie nie podobało.. było czuć że jest jakościowo trochę gorsze od tego z Feretti.. :)
Mi właśnie też mama funduje pościel i łóżeczko. Ja cgciałabym łożeczko z szufladą, no i podoba mi się ta pościel "Mamo tato" z haftem :) cudna jest ... ale sporo kosztuje :/ no zobaczymy co ta moja mamuśka wymyśli :)

CZEŚĆ KOCHANE!!!
Wypuścili mnie wreszcie, od ostatniego razu skurczy praktycznie nie było, rozwarcie się nie powiększa, szyjka skrócona w 50%. Ciśnienie się unormowało. Spadłam z wagi 3 kilo, także i woda się nie zatrzymuje tak w organizmie.
Także leżę już w domku. Nawet nie będę próbować Was nadrobić, bo nie uda mi się to (ale napewno przejrzę), a Wy streśćcie mi co się działo??? Wiem, że i u Karnitynki jajeczka? :-)
NO wkoncu !!!!!! Bom miala zas dzisiaj pisac esa do ciebie !!!!Jak tam Danielek? Grzeczny chlopczyk i sobie zdecydowal posiedziec jeszcze troszke u mamusi !!!!!!
Odpoczywaj i lez !!!! Bo w dupsko dam !!!

reklama
CZEŚĆ KOCHANE!!!

Dobrze ze jesteś już w domu! Odpoczywaj i się oszczędzaj:tak:

Do góry