monika18815
Fanka BB :)
W naszym kraju nie jest dobrze i wszyscy o tym wiedza...panuje straszna znieczulica...jeżeli sama so bie nie dasz rady to inky ci nie pomoże.
a do dziewczyn które jeżdża tylko samochodami----nie każdy ma samochód albo prawko więc są zmuszani do poruszania sie mzkami lub innami pojazdami komunikacji miejskiej..facet widząc matke w dzieckiem w wózku sam powinien zaproponować pomoc tym bardziej jezeli kobieta ma trudności...a tak nie jest
a do dziewczyn które jeżdża tylko samochodami----nie każdy ma samochód albo prawko więc są zmuszani do poruszania sie mzkami lub innami pojazdami komunikacji miejskiej..facet widząc matke w dzieckiem w wózku sam powinien zaproponować pomoc tym bardziej jezeli kobieta ma trudności...a tak nie jest
może palant miał zły humor tak jej głupio się zrobiło bo widziałam jej minę.ale był tam starszy mężczyzna i jej pomógł.dlatego ja mam takie do tego podejscie.nie wiem co ja bym zrobila słysząc coś takiego.
oczywiscie są podpisane ale ważne że są.stoją sobie wystawione przy jednym ze sklepów w centrum handlowym, nie są nawet przypięte.