Pauluś89
Grudzień 2009
Ło byłby zachwycony takim poparciemNo chyba, że chcesz mieć nalot ciężarówek pod domem.
Będziemy skandować "daj mężowi!!!"
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło byłby zachwycony takim poparciemNo chyba, że chcesz mieć nalot ciężarówek pod domem.
![]()
Dobrze laski obicuje Wam, żee się przełamię dla mojego ukochanego![]()
No chyba, że chcesz mieć nalot ciężarówek pod domem.
![]()
Pampersy kupujecie te najm\niejsze na początek? Ja mam newborn 2-5 ale następną paczkę planuję już 3-6
Ja też Huggiesy kupiłam zobaczymy jak się sprawdzą, 43zł za 90szt to chyba w miarę, a potem się zobaczy...Tak, ale ja pampersy huggies kupięwiele dobrego o Nich słyszałam
Ło byłby zachwycony takim poparciema wpadajcie to się przynajmniej zobaczymy hahaha
![]()
Pampersy kupujecie te najm\niejsze na początek? Ja mam newborn 2-5 ale następną paczkę planuję już 3-6
Ło byłby zachwycony takim poparciema wpadajcie to się przynajmniej zobaczymy hahaha
![]()
Obecnie super relacje mamy:-):-):-) zresztą jak zawsze. Byście zobaczyły jego minę na ostatnim USG(a jest na każdym) mały wreszcie na zwykłym USG był boczkiem i lekarz mu pokazywał, że tu oczko tu nosek i usteczka a potem pojechał wyżej i mówi do niego -a tu Pana dziecko pokazuje płec widać jajieczka a tu dynda gwizdek hahaha nigdy takiego zachwytu nie widziałam na jego buziTymbardziej jak macie dobre relacje .... :-) cieszcie sie soba we dwójeczke póki macie czas,,, a on napewno Cię kocha tak samo mocno a moze i jeszcze bardziej .... za taki stan w jakim jestes....
hehehehehe
Ja narazie Pampki a potem popróbuje inne. Podobno z lidla są dobre i z biedronkiTak, ale ja pampersy huggies kupięwiele dobrego o Nich słyszałam