reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Obecnie super relacje mamy:-):-):-) zresztą jak zawsze. Byście zobaczyły jego minę na ostatnim USG(a jest na każdym) mały wreszcie na zwykłym USG był boczkiem i lekarz mu pokazywał, że tu oczko tu nosek i usteczka a potem pojechał wyżej i mówi do niego -a tu Pana dziecko pokazuje płec widać jajieczka a tu dynda gwizdek hahaha nigdy takiego zachwytu nie widziałam na jego buzi:-D:-D:-D ostatnio próbuje z synkiem kontatkt nawiązać-puka do niego a mały mu odpukuje hahah

Ja narazie Pampki a potem popróbuje inne. Podobno z lidla są dobre i z biedronki

hmmm ja chyba dokupie 1 do szpitala bo nie zauwazylam myslalam ze zlote to sa w jednym rozmiarze ale to nic .... a pozniej moze dada zprobujemy z biedronki

reklama
Ja tez je kupilam przez necika wszystko hurtem w sumie niewiele nam zostalo dla mnie mam juz wszystko a dla maluszka jeszcze loczeczko i posciel ale to przez neta i jakis spiworek musze fajny skombinowac a wlasnie sie tak zastanawiam jak z posciela jest kolderka a ja chcialam w spiworku malego klasc to juz teraz nie wiem co lepsze a Wy laseczki jak robicie???
No i co by tu na obiad zrobic dajcie pomysla bo mam pustke w glowie:)
Na początek to zamierzam w rożku i przykrywać kocykiem ale nie jestem pewna

Mi się dzisiaj śniło, że w nocy urodziłam łożysko i zastanawiałam się, jak długo maluszek jeszcze posiedzi w brzuszku, a potem się zorientowałam, że przecież on oddycha i je dzięki łożysku, więc pewnie za chwilę się urodzi :szok:. Nie ma co- trochę mnie przestraszyli lekarze z tym porodem przedwczesnym :eek:.

ja jeszcze gdzies potem znalazlam taka wypowiedz ginekologa jakiegos ze czesto od stanu lozyska zalezy to czy porod rozpocznie sie wczesniej czy nie ... ze jesli lozysko jest w zlym stanie to moze byc przyczyna porodu przedwczesnego !! i ze chamowanie skurczow w takiej sytuacji moze byc ze szkoda nawet dla dziecka !!

i tak sobie pomyslalam o cherie ... ona od poczatku miala problemy z lozyskiem !!

a no od początku... strasznie mi ciężko w tej ciąży, co chwila coś. modlę się tylko, żeby Danielek urodził się zdrowy.

A tak w ogóle to witam się z wami:-) jedyne co narazie mogę powiedzieć to to że ciśnienie się normuje:-) ktg rano było prawidłowe tylko teraz mam dziwne klucia ale to na pewno nic takiego. Muszę czekać do wieczora na obchod i dowiem się wtedy jak moje wyniki. Chciałabym bardzo już dziś wyjść...

z silnymi skurczami i takim ciśnieniem niestety Cię szybko nie puszczą. przynajmniej 3dniowa obserwacja. :no:

Helloł!! Widzę, ze procz braku wygodnej pozycji do spania w nocy nic zlego sie nie dzialo-to dobrze!!!:tak::tak::tak:
Kusicie dziewczyny tym ciastem ale ja se wkrecam, ze niemam ochoty;-)bo mi sie nie chce robic:-):-):-)
Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moj wczoraj zapytal swoja mamusie kiedy bedziemy kopac kanalizacje(bo do stycznia to trzeba zrobic) a ona niewie bo wzieli sie za jakies remonty i kasy niemaja. Głupio jej sie zrobilo, ze my mamy kase a oni nie to dowalila mojemu, ze jest nieodpowiedzialnym mezem, bo jak on wyjezdza na delegacje to ma do nich isc po blogoslawienstwo.... bo jak jego nie bedzie a ja zaczne rodzic to oni nie beda wiedziec czy mi maja pomoc:no::no::no:PARANOJA!!!!

P.S Gdybym zaczla rodzic to najpierw dzwonie po moich rodzicow lub rodzenstwo lub w najgorszym wypadku po taxi ale ich bym sie nie prosila!!!!

reklama
Do góry