reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kocham pajacyki i w to zaopatrzylam sie w tej ciazy ....Co do spiochow i kaftanikow .....to kwestia gustu ale mi nie lezaly wogole ,dla dzidziusia nie bylo to zbyt wygodne bo wciaz sie kaftaniki podwijaly na pleckach ! choc ofkors jakies 3 sztuki posiadam ! Bo dostalam !

A tak w ogóle to witam się z wami:-) jedyne co narazie mogę powiedzieć to to że ciśnienie się normuje:-) ktg rano było prawidłowe tylko teraz mam dziwne klucia ale to na pewno nic takiego. Muszę czekać do wieczora na obchod i dowiem się wtedy jak moje wyniki. Chciałabym bardzo już dziś wyjść...

A ja choraaaa ! Gardlo mnie drapie ,zasmarkałam sie ze ho ho !!!I jakas nie dowalona chodze ,Maz o 5:30 robil mi goraca herbatke bo do pracy sie zbieral ! Musze zadzwonic do poloznej i gina ze raczej jutro wizyta odpada !!!! Napewno nie bede szla taki kawal do nich przeziebiona ,tym bardziej ze ja nawet nie dojde!!! Mam nadzieje ze mnie wcisna na piatek !

Kocham pajacyki i w to zaopatrzylam sie w tej ciazy ....Co do spiochow i kaftanikow .....to kwestia gustu ale mi nie lezaly wogole ,dla dzidziusia nie bylo to zbyt wygodne bo wciaz sie kaftaniki podwijaly na pleckach ! choc ofkors jakies 3 sztuki posiadam ! Bo dostalam !

ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...

a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/

A ja choraaaa ! Gardlo mnie drapie ,zasmarkałam sie ze ho ho !!!I jakas nie dowalona chodze ,Maz o 5:30 robil mi goraca herbatke bo do pracy sie zbieral ! Musze zadzwonic do poloznej i gina ze raczej jutro wizyta odpada !!!! Napewno nie bede szla taki kawal do nich przeziebiona ,tym bardziej ze ja nawet nie dojde!!! Mam nadzieje ze mnie wcisna na piatek !
No ja też chora:-( masakra na nic nie mam siły

reklama
Witam Panie:-)

Wpraszam się na chwilkę żeby Wam napisać,że bardzo Wam zazdroszczę:tak: Chciałabym cofnąć czas i znów czekać na mojego Szkraba...Cudowne chwile:-)

Już nie wiele Wam zostało do porodów więc życzę by były lekkie i szybkie;-) A dzieciaczki przede wszystkim zdrowe:tak:

Grudniowa mama 2008:-) Choć synek w końcu urodził się w listopadzie;-)

Do góry