reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Beda czekac na rozwiazanie ( na rozpoczecie akcji)????:confused: Nawet jak masz zapowiedziana cesarke ??:confused:
Jezeli jest cesarka przewaznie nie czekaja na rozwoj akcji tylko umawiaja sie na konkretny termin ,sciagaja lekarza ,polozne i anestozjologa na konkretny dzien i wykonuja ciecie,przewaznie ok 38 tygodnie ciazy jezeli maluszem ma odpowiednia wage !
No właśnie:tak: a może ja coś żle zrozumiałam i tydzień po wizycie będę miała CC...:eek: ło więc koło Mikołajek już nie powinnam być w dwupaku

reklama
Ja kupiłam paklanki, bo są super:tak:
Taka zużyta pielucha po paru godzinach potrafi dać niezłego "czadu":-D

noo właśnie o to mi chodziło.
Oo właśnie, te które już miały maluchy- ile taki noworodek zużywa średnio tych pieluch w ciągu doby ? Pewnie dużo, ok 10 sztuk bedzie ? czy mniej/więcej ?

noo właśnie o to mi chodziło.
Oo właśnie, te które już miały maluchy- ile taki noworodek zużywa średnio tych pieluch w ciągu doby ? Pewnie dużo, ok 10 sztuk bedzie ? czy mniej/więcej ?

Zależy...często dzieci od razu po jedzeniu robią kupkę to wiadomo że wtedy idzie bardzo dużo pieluch!!! Ale moja Hania nie robiła więc tak policz co 2 góra 3 godziny zmienić...w nocy często też trzeba bo też kupkują:-)

Nowamagdak nie czuć wcale jak się palą pampersy:-):-) Ale ogólnie spalić je w piecu jest dość ciężko:no:

hmm mówisz że ciężko je spalić? u nas tak hajcujemy że się prawie ciągle woda zagotowuje :p zdarliśmy parkiet z kilku pokoi, fajne lakierowane drzewko to się w mig spala. Także z pieluchami jakoś damy rade :) najwyżej benzynką się skropi :-p

Zależy...często dzieci od razu po jedzeniu robią kupkę to wiadomo że wtedy idzie bardzo dużo pieluch!!! Ale moja Hania nie robiła więc tak policz co 2 góra 3 godziny zmienić...w nocy często też trzeba bo też kupkują:-)

a przewijać to lepiej po jedzeniu chyba ? czy przed ? czy jak.. jeju ja to się nie znam, pewnie co 10 min będę sprawdzać mu aż się rzepy pozrywają :p kurcze ja się nie boję tyle tego porodu, co później.. czy jest mu ciepło/czy nie głodny/czy nie za zimna woda do kąpania itp.. ale, każda z nas tak będzie miała, i pewnie będziemy sięwymieniać doświadczeniami :)

Hej Laseczki, jestem :-)

Ja dziś od rana latam, praca , badania, banki itp

Ale spotkała mnie też dziś bardzo miła sytuacja, byłam w sądzie w księgach wieczystych zanieść dokumenty, wzięłam numerek, chciałam usiąść i odsapnąć- troszkę schodów tam było a kobieta z okienka zawołała mnie do siebie, ja mówię, że to nie mój numerek ( dwie osoby były w kolejce) a ona: "zapraszam pani nie musi czekać"- czyli są jeszcze ludzie na świecie :-):-)

a przewijać to lepiej po jedzeniu chyba ? czy przed ? czy jak.. jeju ja to się nie znam, pewnie co 10 min będę sprawdzać mu aż się rzepy pozrywają :p kurcze ja się nie boję tyle tego porodu, co później.. czy jest mu ciepło/czy nie głodny/czy nie za zimna woda do kąpania itp.. ale, każda z nas tak będzie miała, i pewnie będziemy sięwymieniać doświadczeniami :)
Ja mam dokładnie takie same obawy....:confused:

reklama
ajjjj z tą nutellą to chyba był zły pomysł... młody mi zaraz wyjdzie z brzucha tak się wypycha..a piersze co zobaczę to będzie.. jego DUPCIA bo właśnie tyłkiem się wypycha... zaraz go zakwaszę jakimś ogórem hiihih to może się uspokoi :p

Do góry