reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Była As, nie mam As:)))

U nas -1, wiatrzycho okropne, ucho mnie boli a naprawde biegiem wszystko, no i zdążyło zawiać. Szukałam kurcze czapki, no i tak je pochowałam, że znaleźć nie mogę. Fakt, że niecierpię, al e w taka pogodę.....poświęcę się:)))

Jestem kochana,ale przelotem.
Dzieje się u mnie dzieje.
Czasu brak na wszystko :wściekła/y::-(.
Idę na moment do rowu :tak:
Zostawiam coś :-)

reklama
My juz po spacerku:tak:Bylismy na dworze ponad 1,5 godzinki ,udalo mi sie tez podejsc na poczte i do sklepu:-)na dworze jest kure***zimno i do tego ten wiatr-masakra:no::no::no:Wrocilismy mega zmarznieci:no:Jestesmy juz po cieplej herbatce z miodem i z cytrynka:tak::tak::tak:
Dominik jakby mniej kaszle wiec jest szansa ze jutro pojdzie do szkoly:tak::tak::tak::-):-):-)

Rano chcialam popisac jeszcze ale mi sie laptop wylaczyl :szok::wściekła/y:a jak po sniadaniu z powrotem wlaczylam to mialam mega zawiechy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AGNES
Ja moich nigdy nie zmuszam do jedzenia bo to do niczego dobrego nie prowadzi:no::no::no:nie chca to nie jedza i tyle
Zdrowe dziecko z glodu nie umrze,bedzie glodna to sama zawola:tak::tak::tak:

witam .
Miłego dnia
no struś pędziwiatr zawitał:-):-):-):-)
Co tu taki mały ruch ,ja co jakiś czas zaglądam ,a tu nic sie nie dzieje.
dzisiaj jest u nas 2 stopnie ,ale ie ma tego lodowatego wiatru ,co nie zmienia faktu ,że i tak jest zimno:tak:
bo to tak jakby zima nadchodzi cy cuś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u mnie ogórkowa się gotuje mieszkanie tak ogólnie no baaardzo ogólnie ogarnięte:tak:za to dzieciaki mają błysk w płytach dvd a syf mieli taki że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pudełka osobno części pudełek wogóle brak:dry:płyt zresztą też:dry:część płyt tak zniszczone że też śmietnik zaliczyły:dry::dry:posegregowałam im płyty na julkoew adamowe i antkowe a i wspólne:tak:i ciekawam jak długo się ten stan utrzyma:sorry::sorry::sorry::sorry: pościel im zmieniłam brudna już się pierze:tak:a teraz mi się nic nie chce:-p z As sobie przez telefon pogadałam a odebrałam chyba za 3 razem bo julka z antkiem taski koncert odwalali że nic nie słyszałam prócz nich:-)

A ja nic nie zrobilam hehe:szok:Mlode spia,Dominik si bawi a ja sobie siedze;-):-)Obiad mam ,posprzatane tez,pranie sie wypralo wiec pelen luzik:tak::tak::tak:Wpilam juz capucinko,zjadlam Danio i czaje sie na rodzynki w czekoladzie ale nie chce mi sie isc do kuchni

PATRYSIU
Napisz mi jak bede mogla wyslac Tobie druga paczuszke:tak:nie wiem czy wolisz jeszcze do tesciow czy pozniej na nowe mieszkanko.W kazdym badz razie daj mi znac:-)

Hej mamuski!

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(
A do kiedy to zastepstwo:confused:

My juz po obiadku i pozmywalam:tak::tak::tak:Zeszlam na dwor przestawic wozek z tylu domu i jest tak zimno ze szok:szok::szok::szok:Jak wyszlam na balkon to na termometrze sa 2 stopnie ale jak tak strasznie wieje to jest odczuwalne jakby byl jakis mroz:no::no::no:
Mlodzi sie bawia jakos ale co chwile musze kogos upominac:no::no::no:

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(
Zastępstwo, ale awsze nowego oddechu złapiesz, też bym chciała...

Jestem kochana,ale przelotem.
Dzieje się u mnie dzieje.
Czasu brak na wszystko :wściekła/y::-(
A co konkretnie, kurcze, ae nas zaniedbujesz kochana prz ta szkołę. I Ty jeszcze bejbusia chcesz:-D:-D:-D

Mężuś przysnął, mała odkurza swoim tyci odkurzaczem, a ja zaliczyłam juz rowerek, jeszcze jakieś brzuszki. Musze tego weidera znaleźc i sie zabrac za niego znów.

A tu ciszaaaaaaa szaaaaa szaaaa

Hej mamuski!

i jak opowiadaj:tak:
Zastępstwo, ale awsze nowego oddechu złapiesz, też bym chciała...

A co konkretnie, kurcze, ae nas zaniedbujesz kochana prz ta szkołę. I Ty jeszcze bejbusia chcesz:-D:-D:-D

Mężuś przysnął, mała odkurza swoim tyci odkurzaczem, a ja zaliczyłam juz rowerek, jeszcze jakieś brzuszki. Musze tego weidera znaleźc i sie zabrac za niego znów.

A tu ciszaaaaaaa szaaaaa szaaaa
ja też się diecę tylko ćwiczyć mi się nie chce:no:
boziu jak mi sie chce spać muli mnie taka pogoda:wściekła/y:

reklama
Witam dziewczynki, nie nadrobie wybaczcie ale nie dam rady. Nie wiem czy mnie jajnik, macica czy biodro boli :no: nie mogę stać, siedzieć, leżeć, kucać nic :no: wiem że ostatnio dostałam zabawką w biodro ale wątpie czy to od tego :sorry: Kubek próbuje przysnąć jeszcze trochę ale coś marudzi :sorry: jak poczuje się lepiej to zjarzę papa

Do góry