reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wiem że anemia minie, ale myślałam że ja będe tą szczęściarą która wyniki będzie miała dobre;) waży półtorej kilo, gin mówi że jest raczej średniakiem;) (duży to On nie ma po kim być, ja mam 158cm, a mąż 175cm:))
Najważniejsze, że jest zdrowy:tak: Ciekawe jaka nasza Mała będzie bo u nas duża różnica wzrostu - ja 160cm a Mój 182:-p

reklama
No jasne:tak:
A my na lateksowy się zdecydowaliśmy bo spora różnica wagowa miedzy mną a mężem jest. A poza tym teraz mamy sprężynowy kieszonkowy, niby dobry był i drogi a minęly 4 lata i sie wyleżał:wściekła/y: a przeczytałam ze lateksowe najbardziej trwałe.... no cóż... sprawdzimy.

jeszcze wpadlam na pare minut :) no uzaleznienie.
To mowisz ,ze sie wylezal? hm.... a niby gwarancje daja na 15 lat - no coz zobaczymy. Miedzy nami tez jest duza roznica wagowa (ja to polowa jego) :)

Ja złapałam po tej wizycie strasznego doła :-:)-:)-( Niby mam się nie denerwować, ale jakoś się martwię.
Zamówiłam mebelki dla małej, lecz przez to wszystko wcale się nie cieszę, zrobiłam to z obowiązku - bo już najwyższy czas:-:)-:)-(

Ja złapałam po tej wizycie strasznego doła :-:)-:)-( Niby mam się nie denerwować, ale jakoś się martwię.
Zamówiłam mebelki dla małej, lecz przez to wszystko wcale się nie cieszę, zrobiłam to z obowiązku - bo już najwyższy czas:-:)-:)-(

czym się martwisz? coś nie tak? ( nie wiem czy juz o tym pisałaś ale nie zdążyłam jeszcze Was doczytać)

No jasne:tak:
A my na lateksowy się zdecydowaliśmy bo spora różnica wagowa miedzy mną a mężem jest. A poza tym teraz mamy sprężynowy kieszonkowy, niby dobry był i drogi a minęly 4 lata i sie wyleżał:wściekła/y: a przeczytałam ze lateksowe najbardziej trwałe.... no cóż... sprawdzimy.

nasz tez po 3 latach po malu ma dosc ... zwlaszcze teraz jak po mojej stronie jest bardziej obciazony to widac po nim ze juz sie robi nierowny !!

a my w tym miesiacu mamy ubezpieczenie auta, mandaty meza z wypadku, dwa razy lekarza i raz usg, moje i meza leki, i jeszcze na maluszka jakies 500zl zeby byl kompletnie wyposazony...
nie wspomne o naszym utrzymaniu,...
dzieki Bogu moi rodzice nam pomagaja bo by bylo krucho...
dobre sa dziaki;-)
a w ten weekend nas odwiedza i juz ustalilam z mama ze odegramy scenke:-D
bede przy tesciach mowila do swoich rodzicow co mysle o wtracaniu, o odwiedzinach w szpitalu po porodzie i generalnie o wychowaniu dziecka ze tata jest moj maz a ja mama i niech sobie nikt nie przybiera naszych obowiazkow...
podziekuje za pomoc ale poprosze zeby nie byli nadgorliwi, oczywiscie tacy nie sa ale odegramy scenke moze wreszcie ktos wezmie sobie to do siebie:-D
jak to nie zadziala to juz nie widze ratunku....:-D

mandatow wcale nie tzreba placic w terminie :) upomna sie o nie po 3 miesiacach :)

reklama
Do góry