reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
mi też by taka waga odpowiadała;) czy białko w moczu to poważna sprawa ? bo z tego wszystkiego zapomniałam się gina zapytać...

A ja bym wolala wieksze :). Jakos obawiam sie takiego malenstwa. Moj syn wazyl 4600 to jak sie go wzielo na rece to go bylo czuc :). Sztywny, duzy, solidny kawalek dzidziula :). Boje sie ,ze teraz bedzie taki wiotki kurdupelek. Ani to zlapac, ani to ukochac a co dopiero kapac czy przewijac :). Niby z wyliczen wychodzi ,ze bedzie okolo 3800 ale te wyliczenia....

ojej, toz to jak na mój rozum duża dziewuszka w porównaiu do mojego synka;) a tylko 3 tyg różnicy;) (chociaż dla dzieciątka w brzuszku to chyba aż 3 tyg) ;)
Podobno teraz dziecko przybiera 200g tygodniowo :-)
Moja 29.09 czyli 5 tyg temu ważyła 1500 g a teraz 2750

Ostatnia edycja:
mandatow wcale nie tzreba placic w terminie :) upomna sie o nie po 3 miesiacach :)
oo tak..
u nas sie upomnieli.. pomimo tego ze zaplacilismy caly mandat zanim przyszlo to pismo o postepowaniu egzekucyjnym.. mandat splacony.. a tu ze skarbowki taki psikus..
potem przyszlo sprostowanie bo dzownilismy do katowic czemu takie cos ma miejsce .. i co ? za koszty postepowania i tak trzeba zaplacic..
pieprzona skarbówka.. ;/ a na zwrot podatku to sie nie raz ponad pol roku czeka ..

A ja bym wolala wieksze :). Jakos obawiam sie takiego malenstwa. Moj syn wazyl 4600 to jak sie go wzielo na rece to go bylo czuc :). Sztywny, duzy, solidny kawalek dzidziula :). Boje sie ,ze teraz bedzie taki wiotki kurdupelek. Ani to zlapac, ani to ukochac a co dopiero kapac czy przewijac :). Niby z wyliczen wychodzi ,ze bedzie okolo 3800 ale te wyliczenia....

ja nie mam porównana bo to moje pierwsze dzieciątko, ale myśl że synek może byc gigantem przez co będę miała cięższy poród napawa mnie strachem, więc składam w myśl;ach pobożne życzenia żeby był raczej mniejszy ;)

reklama
ja nie mam porównana bo to moje pierwsze dzieciątko, ale myśl że synek może byc gigantem przez co będę miała cięższy poród napawa mnie strachem, więc składam w myśl;ach pobożne życzenia żeby był raczej mniejszy ;)

to nie jest zasada ze z malym dzieckiem pojdzie ci latwiej niz z duzym ... dziecko jak jest wieksze i silniejsze to tez bardziej bedzie sie cislo na swiat !! poza tym moja mama siostre ktora miala 2900 rodzila blisko 16h a mnie 5600 w 20 min :)

Do góry