sylwik1987
Filipek
Widzę, że moja Mała z 2750 g przebija wszystkicha lekarz mówił, że szczupła
![]()
ojej, toz to jak na mój rozum duża dziewuszka w porównaiu do mojego synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Hehe, ma super wagę, ale na ten tydz ciąży to tak już jest:-)Widzę, że moja Mała z 2750 g przebija wszystkicha lekarz mówił, że szczupła
![]()
![]()
mi też by taka waga odpowiadałaczy białko w moczu to poważna sprawa ? bo z tego wszystkiego zapomniałam się gina zapytać...
Podobno teraz dziecko przybiera 200g tygodniowo :-)ojej, toz to jak na mój rozum duża dziewuszka w porównaiu do mojego synkaa tylko 3 tyg różnicy
(chociaż dla dzieciątka w brzuszku to chyba aż 3 tyg)
![]()
oo tak..mandatow wcale nie tzreba placic w terminieupomna sie o nie po 3 miesiacach
![]()
Podobno teraz dziecko przybiera 200g tygodniowo :-)
Moja 29.09 czyli 5 tyg temu ważyła 1500 g
A ja bym wolala wieksze. Jakos obawiam sie takiego malenstwa. Moj syn wazyl 4600 to jak sie go wzielo na rece to go bylo czuc
. Sztywny, duzy, solidny kawalek dzidziula
. Boje sie ,ze teraz bedzie taki wiotki kurdupelek. Ani to zlapac, ani to ukochac a co dopiero kapac czy przewijac
. Niby z wyliczen wychodzi ,ze bedzie okolo 3800 ale te wyliczenia....
ja nie mam porównana bo to moje pierwsze dzieciątko, ale myśl że synek może byc gigantem przez co będę miała cięższy poród napawa mnie strachem, więc składam w myśl;ach pobożne życzenia żeby był raczej mniejszy![]()