reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Fakt:tak: a ja chyba dziś pogrzeszę i wypiję sobie cole

Oj, ja częśto grzeszę :zawstydzona/y:

Posłuchał serduszko, biło 127 uderzeń/min, mówi, że norma. Czy to nie za mało? Mnie się kojarzyło, że ponad 150 zazwyczaj, nawet pod 180?

Moje małe ma ok. 160 uderzeń na minutę i ciągle się stresuję,że to za dużo.

Tak więc strzeżcie się Laseczki przed ludźmi ćmiącymi;)

Może sie rozwiodę?

A mnie sie dzisiaj śniło, że urodziłam. Nie wiem co i jak, ale pamiętam, że po porodzie spotkałam na ulicy jakąś koleżankę, bardzo zdiwioną, że już urodziłam i zapytała mnie kiedy, a ja spojrzała na zegarek i odpowiedziałam: Jakieś półtorej godziny temu.

CHyba zaczynam syndrom wicia gniazda! Okna powoli doprowadzam do ładu. Dzisiaj nawet wyprałam rożki, prześcieradło i ręczniki dla Dzidzi! I bez przerwy myślę jaki wózek zakupić. Jakież to przyjemne!

Powiedziała co wiedziała;-);-);-) Ciekawe , czy Ty byś nie zajrzała ;-) Łatwo mówić trudno zrobić :tak::tak::tak:Doskonale wiem, że nie powinnam tego robić, ale cóż. :-)
Moja koleżanka, która w sierpniu rodziła, i leżała w szpitalu, bo miała małowodzie, też na mnie się drze, przy czym jak tylko dowiedziała, że ma małowodzie dobę przed netem przesiedziała.
Ale przynajmniej jedna tajemnica się wyjaśniła, - już dwa miesiące temu ludzie mnie pytali, czy na dniach rodzę, taki mam wielki brzuch i nikt nie wierzy, że jeszcze tyle. Może uda mi się w końcu zrobić zdjęcie i pokazać Wam.

wiem monia wiem ze to sie tak fajnie mowi ... ja tez troche czytalam o tym kolo 20 tyg jak mi gin powiedzial ze mam sporo wod plodowych ... doszukiwalam sie samych zlych rzeczy ale na szczescie wszystko sie ladnie unormowalo :)

Hej:) i jak zwykle Anoola pierwsza:)-wyśpij się dziewczyno!!!! heh
Mi się dziś super spało, od 22 do 7.30 i jestem wyspana :oo
Zabieram się za śniadanie i czekam aż się przyturlacie do kompa tak jak ja. Buziaki
PS choróbsko trzyma:((((

:O normalnie śnieg se spadł u mnie ..
ja znowu pół nocy nie spałam.. :(
pewnie teraz sie poloze i przytne komara do 10..

ty wiesz ze u mnie tez spadl ??!! :-)
a ja juz sie zwleklam z lozka bo jakos nie moglam sobie rano miejsca w nim znalezc !! mariusz wrocil strasznie pozno /czy tez wczesnie bo przed 7 sie do lozka dokulal/ i potem mnie przytulil tak ze sie ruszyc nie boglam !!! ale jak go agatka skopala to sie odsunal :) tyle ze ja wtedy zaczelam jeczec tak dawala czadu !!! no ale to juz 8 byla :)

reklama
Do góry