Tak jak ja do sypialni :-)ja jakos nie moge dojsc do tej wanny !!
reklama
A
AnOoLa88
Gość
a ja doszłam ale nie umiem zasnąć ..;/
arabella
Mamy październikowe 2007
Fakta ja chyba dziś pogrzeszę i wypiję sobie cole
Oj, ja częśto grzeszę

Posłuchał serduszko, biło 127 uderzeń/min, mówi, że norma. Czy to nie za mało? Mnie się kojarzyło, że ponad 150 zazwyczaj, nawet pod 180?
Moje małe ma ok. 160 uderzeń na minutę i ciągle się stresuję,że to za dużo.
Tak więc strzeżcie się Laseczki przed ludźmi ćmiącymi![]()
Może sie rozwiodę?
A mnie sie dzisiaj śniło, że urodziłam. Nie wiem co i jak, ale pamiętam, że po porodzie spotkałam na ulicy jakąś koleżankę, bardzo zdiwioną, że już urodziłam i zapytała mnie kiedy, a ja spojrzała na zegarek i odpowiedziałam: Jakieś półtorej godziny temu.
CHyba zaczynam syndrom wicia gniazda! Okna powoli doprowadzam do ładu. Dzisiaj nawet wyprałam rożki, prześcieradło i ręczniki dla Dzidzi! I bez przerwy myślę jaki wózek zakupić. Jakież to przyjemne!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja doszłam ale nie umiem zasnąć ..;/
a mnie taka zgaga piecze ze zaraz zoladek wypali mi na wylot !!!! a migdaly mi sie skonczyly !!!

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Powiedziała co wiedziała;-);-);-) Ciekawe , czy Ty byś nie zajrzała ;-) Łatwo mówić trudno zrobićDoskonale wiem, że nie powinnam tego robić, ale cóż. :-)
Moja koleżanka, która w sierpniu rodziła, i leżała w szpitalu, bo miała małowodzie, też na mnie się drze, przy czym jak tylko dowiedziała, że ma małowodzie dobę przed netem przesiedziała.
Ale przynajmniej jedna tajemnica się wyjaśniła, - już dwa miesiące temu ludzie mnie pytali, czy na dniach rodzę, taki mam wielki brzuch i nikt nie wierzy, że jeszcze tyle. Może uda mi się w końcu zrobić zdjęcie i pokazać Wam.
wiem monia wiem ze to sie tak fajnie mowi ... ja tez troche czytalam o tym kolo 20 tyg jak mi gin powiedzial ze mam sporo wod plodowych ... doszukiwalam sie samych zlych rzeczy ale na szczescie wszystko sie ladnie unormowalo
A
AnOoLa88
Gość
:O normalnie śnieg se spadł u mnie ..
ja znowu pół nocy nie spałam..
pewnie teraz sie poloze i przytne komara do 10..
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej
i jak zwykle Anoola pierwsza
-wyśpij się dziewczyno!!!! heh
Mi się dziś super spało, od 22 do 7.30 i jestem wyspana
o
Zabieram się za śniadanie i czekam aż się przyturlacie do kompa tak jak ja. Buziaki
PS choróbsko trzyma
(((
Mi się dziś super spało, od 22 do 7.30 i jestem wyspana
Zabieram się za śniadanie i czekam aż się przyturlacie do kompa tak jak ja. Buziaki
PS choróbsko trzyma
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
:O normalnie śnieg se spadł u mnie ..
ty wiesz ze u mnie tez spadl ??!! :-)
a ja juz sie zwleklam z lozka bo jakos nie moglam sobie rano miejsca w nim znalezc !! mariusz wrocil strasznie pozno /czy tez wczesnie bo przed 7 sie do lozka dokulal/ i potem mnie przytulil tak ze sie ruszyc nie boglam !!! ale jak go agatka skopala to sie odsunal
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Ojjj ja też chce śnieg... Mój mały coś ostatnio dużo i mocno pupkę wypina: