reklama
Chérie
Mama Danielka
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
ja dostałam od znajomej położnej dużą ilość gazików Leko także chyba ominie mnie problem spirytusu.
W
wika_20
Gość
Że nie zjadłamze dzidzia rosnie w moim brzuszku i jak rośnie to i brzuszek sie powieksza. On ostatnio coś z tego zrozumiał bo koleżanka urodziła, patrzył na dzidzie i na nią i sobie wszystko układał w główce;-)
A ja mu mówie ze niedługo pan doktor wyciagnie przez pępek naszego dzidziusia :-)On doczekac sie nie może i pyta kiedy. Ciekawa jestem czy taki szcześliwy bedzie jak juz braciszek na świecie sie pojawi;-)
Nom bo kurcze jak sie ma juz dziecko to pozniej drugie moze byc zazdrosne.... nie?
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
na pępuszek to piochtanika dobra jest.
Nazywa sie to roztwór fioletu gencjanowego na skóre, bez recepty, tani,ma własciwości bakteriobójcze, okarzajace i wysuszające

Nom bo kurcze jak sie ma juz dziecko to pozniej drugie moze byc zazdrosne.... nie?
Boje sie tego, bo i sama z dziecmi bede, mąz ma teraz wyjazdową pracę:-( nie wyobrażam sobie tego jak ale bede musiała sobie poradzić.No i Antka szykuje na pomocnika, zeby potzrebny sie czuł, zeby go nie odtrącać.... Cięzko bedzie:-(
Chérie
Mama Danielka
kurcze... juz sama nie wiem czy mam siedziec czy lezec,,,,,,,,,,,,,,,,,i tak zle i tak niedobrze.........
a mnie znowu noga w kostce boli także idę na obchód po mieszkaniu...

Chérie
Mama Danielka
Boje sie tego, bo i sama z dziecmi bede, mąz ma teraz wyjazdową pracę:-( nie wyobrażam sobie tego jak ale bede musiała sobie poradzić.No i Antka szykuje na pomocnika, zeby potzrebny sie czuł, zeby go nie odtrącać.... Cięzko bedzie:-(
nie zamartwiaj się na zapas - Antoś to tak inteligentny i kochany chłopiec, że jeszcze będziesz zaskoczona jego pomocą

reklama
lajtway
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie dzis ani słońca ani śniegu- taka nijaka ta pogoda, wiatrzysko tylko wieje straszne.
Marta, Twoj Antos jest zabójczy...:-)
Ten tydzień powinnam się cały ostro uczyć, nie chce mi się cholernie no ale jak mus to mus:-( Wczoraj z seminarki 4 więc nawet jestem zadowolona, bo u nas 5 nie stawiają niestety, nie wiem co to za polityka ale na tej katedrze tak juz mają. A no i byłam wczoraj z mężem na karaoke- naspiewałam się za wszystkie czasy, hihi
Marta, Twoj Antos jest zabójczy...:-)
Ten tydzień powinnam się cały ostro uczyć, nie chce mi się cholernie no ale jak mus to mus:-( Wczoraj z seminarki 4 więc nawet jestem zadowolona, bo u nas 5 nie stawiają niestety, nie wiem co to za polityka ale na tej katedrze tak juz mają. A no i byłam wczoraj z mężem na karaoke- naspiewałam się za wszystkie czasy, hihi