reklama

patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej 

Gratuluje mamusiom które znają płec dzieciątka Faceci doganiają hehe Ja dzisiaj zadzwoniłam do poradni kardiologicznej i przedstawiłam babce moja sytuacje...Byłam przygotowana na czekanie do grudnia albo i dłuzej bo przeciez kontrakty sie kończą itd a ona mi mówi że mam przyjechać jutro o 9:00 i bede przyjęta bez kolejki. Heh jednak gdzieś szanują kobiety w ciązy:-) Już zaklepałam sobie też wizyte u okulisty bo musze miec zaświadczenie że moge rodzić naturalnie.
 Faceci doganiają hehe Ja dzisiaj zadzwoniłam do poradni kardiologicznej i przedstawiłam babce moja sytuacje...Byłam przygotowana na czekanie do grudnia albo i dłuzej bo przeciez kontrakty sie kończą itd a ona mi mówi że mam przyjechać jutro o 9:00 i bede przyjęta bez kolejki. Heh jednak gdzieś szanują kobiety w ciązy:-) Już zaklepałam sobie też wizyte u okulisty bo musze miec zaświadczenie że moge rodzić naturalnie. 
Zadzwoniłam dzisiaj do ZUSu bo potrzebuje kase i nie wiem kiedy mi wyślą. No i dzięki Bogu dzisiaj moje pieniązki wyszły od nich i dojdą w piątek :-) będe miała zapłacowe zaległe L4 wiec aaaaaa piękna kasa powinna być :-)
Ide zoapiekować sie moim chorym mężem. A chory facet to jakas tragedia w domu. A ma tylko katarek ;-) ah Ci nasi mężczyźni...

Gratuluje mamusiom które znają płec dzieciątka
Zadzwoniłam dzisiaj do ZUSu bo potrzebuje kase i nie wiem kiedy mi wyślą. No i dzięki Bogu dzisiaj moje pieniązki wyszły od nich i dojdą w piątek :-) będe miała zapłacowe zaległe L4 wiec aaaaaa piękna kasa powinna być :-)
Ide zoapiekować sie moim chorym mężem. A chory facet to jakas tragedia w domu. A ma tylko katarek ;-) ah Ci nasi mężczyźni...
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochana zdrówka!! Leż i wypoczywaj i wykorzystuj wszystkich wkołoWitam Was dziewczynki!
Wczorajszy wieczór miałam potworny, zaczełam krwawić i pojechałam do szpitala. Okazało się że mam twardy brzuch i że mam skurcze i przez to te krwawienia.
Dziewczyny jak ja się bałam że coś się stanie z maleństwem....
Dostałam Nospę i duphaston, mam leżeć dwa dniMasakra mówię wam

SUper!!!Tak z dzidzią ok, serducho bije:-)
Aha dowiedziałam się przy okazji, zupełnie niespodziewanie ,że to CHŁOPIEC!!!

Gratulacje!!:-)
Gratulacje!!:-)WOWHello :-)
Byłam na USG i jednak będzie SYNEK!
 Gratulacje!!:-)
 Gratulacje!!:-)Ja!!! Ja!!! Ja!!!Która jeszcze chętna na chłopcai będzie porówno dziewczynek i chłopców :-):-):-)

Jutro na 11 ma usg i dowiemy się kto tam u mnie mieszka
 Jutro na 11 ma usg i dowiemy się kto tam u mnie mieszka :-)
:-)Co do hemoroidów to ja chyba mam. Ale mnie nie bolą ani nie krwawię z tego miejsca. Wyczuwalny jest tylko przy odbycie. Na razie nic z tym nie robię. Po porodzie zacznę używac znów masci na hemoroidy. Wczesniej stosowalam i super efekt
 Ale teraz znów wylazło..
 Ale teraz znów wylazło..AsiaKC
Just mama
No i co ciekawego powiedzieli?Dziewczyny dzis w Pytaniu na śniadaniu na dwójce bedzie o USG 4D i innych i o filmikach. Możecie posłuchac. Sama jestem ciekawa i czekam na ten materiał przy sniadanku w lóżku
Prawy ctrl+shift i masz z głowy "klawiaturę programisty" - to częsty efekt dziecięcych działań na kompieA u nas śnieg!!JUPI mialam latwiej z zaprowadzeniem Olka do przedszkola hehe
a teraz mam pod opieka 3 latka od szwagierki, jeju jaki on grzeczny
dobra ide ogladac Pytanie na sniadanie....
kurcze cos mi sie zrobilo z polskimi znakami hmmm i y i z mam na odwrot... jak to zmienic?

Gratuluję chłopca i trzymam kciuki żeby nic się nie powtórzyło!!!Witam Was dziewczynki!
Wczorajszy wieczór miałam potworny, zaczełam krwawić i pojechałam do szpitala. Okazało się że mam twardy brzuch i że mam skurcze i przez to te krwawienia.
Dziewczyny jak ja się bałam że coś się stanie z maleństwem....
Dostałam Nospę i duphaston, mam leżeć dwa dniMasakra mówię wam

Hello :-)
Byłam na USG i jednak będzie SYNEK!
Gratulacje!
Sąd zdecyduje o życiu rocznego dziecka- Onet.pl - Wiadomości -04.11.2009
czytałyście? cos strasznego....az mnie scisnelo w srodku.....(((((((((
Straszne! Nie umiem zająć stanowiska w takiej sprawie :-(
wlasnie sie dopatrzylam ze jest 17 dziewczynek i 16 chlopcow, prosze jak panowie panie doganiaja ;-)
Fiu fiu fiu a i dziewczynki mogą się "zmienić" w chłopców - częstsze są takie pomyłki niż te w drugą stronę...
Agniesiak85
Że te 4D to jakiś taki bajer. No ale jak kobiety chcą robic to niech robiąNo i co ciekawego powiedzieli?

Ja tam nie mam zamiaru, hehe;-) Dla mnie zwykłe usg jest o niebo ładniejsze
blueberry gratulacje, a wcześniej miała byc dziewczynka, czy nie wiadomo było?
A ja mam dopiero usg za tydzień, 13 w piątek, ale o 14
Czytałąm ten artykuł o tym chorym dziecku, takie maleństwo, a tyle już musi cierpieć

A ja mam dopiero usg za tydzień, 13 w piątek, ale o 14
Czytałąm ten artykuł o tym chorym dziecku, takie maleństwo, a tyle już musi cierpieć
NO TO CHYBA MAMY REMIS BO U MNIE TEZ SYNEK NA 100% !!!!Więc chyba 17 chłopców na 17 dziewczynek na razie Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe
Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe Julcia orzekła od razu ze jak brat to bedzie Wiktor
 Julcia orzekła od razu ze jak brat to bedzie Wiktor To imię jej przedszkolnej miłości
 To imię jej przedszkolnej miłości Aha-maleństwo waży 514 g. Wow! Nie spodziewałam się ze aż tyle i z usg termin wychodzi ok. tydzień wcześnijej bo na 8 marca.
  Aha-maleństwo waży 514 g. Wow! Nie spodziewałam się ze aż tyle i z usg termin wychodzi ok. tydzień wcześnijej bo na 8 marca.
Ale jestem happy!!!!

Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe
Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne heheheAle jestem happy!!!!

sylviontko
To już przewaga chłopców. U mnie w brzuchu siedzi chłopak. Wszystko ok, waży ok 450 g. Także chłopcy górą, póki co  Dowód w załącznikach
 Dowód w załącznikach

reklama

mrozik_j
Sierpniowa mama'07
wiolonczela42 - kolezanka moja poszła do apteki i poprosiła maść na hemoroidy, którą można w ciąży stosować. Jej pomogło i nie było problemu. Jak chcesz to zapytam o nazwę, ale ona rok temu rodziła, wiec nie wiem czy bedzie pamiętac