A
AnOoLa88
Gość
my niecałe dwa..A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata
w walentynki stukną dwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my niecałe dwa..A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata
A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata
a ja mam inne pytanie..
jakiej metody antykoncepcji uzywałyście po porodzie?
ja słyszałam ze po tabletkach sie strasznie tyje ale ile w tym prawdy jest..?
no a drugiego dziecka mieć narazie nie chcę ..![]()
ło cholercia!
doczytałam się że po tych zastrzykach też mozna nieźle przytyć, ale trzeba sprubować..
a zamowilam to:
http://www.allegro.pl/item793158218_f_posciel_6_el_70x140_super_wzory_producent_bewis.html
numer 22:0 misie na drabince na zoltym tle i u tego samego materacyk gryka pianka kokos za 55zł czyli na calosci nawet z przesylka oszczedzam ok 40-50 zl niz gdybym miala to u nas w sklepie jakims kupic.... a uwierzcie orientuje sie w cenach nawet w hurtowniach bo w koncu prawie 2 lata przed zajsciem w ciaze pracowalam wlasnie w takim sklepie dla maluszkow![]()
A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata
to już spory kawał czasu..malzenstwem 2 lata z haczykiema ze soba ... w kwietniu bedzie 12 lat !!
to mi sie płodne zaczęły 4 kwietnia i tego 4 popłynęliśmy..
po wszystkim tak lezymy a ja taki wyskok
'przecież mi się plodne zaczęły' :O:O
choć i tak bylam świecie przekonana że nic z tego nie wyjdzie..
a tu niespodzianka
to mine miałam wtedy prawie taka jak wtedy gdy pierwszy raz poczułam kopniaka takie mocnego ..
matko jaka scena.. poszłam się kapaći przyszła gorąca woda a ja sie akurat smyrałam po brzuszku.. a tu takie klup, klup.. walnelam prysznicem poryczalam sie i taka naga do pokoju cisne do Bartka..taki mial prezent na urodziny
7 sierpnia se to było![]()
to już spory kawał czasu..![]()
najważniejsze że szczęśliwenooo dosc tak !! jak stare dobre malzenstwo!!