reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja mam inne pytanie..
jakiej metody antykoncepcji uzywałyście po porodzie?
ja słyszałam ze po tabletkach sie strasznie tyje ale ile w tym prawdy jest..?
no a drugiego dziecka mieć narazie nie chcę .. :-D

Ja uzywalam zastrzyka i jak dla mnie byl super:tak:teraztanawiam sie nad spiralka ale to jeszcze pogadam z ginem co on proponuje.Tabsow raczej nie chce:no:

ło cholercia!
doczytałam się że po tych zastrzykach też mozna nieźle przytyć, ale trzeba sprubować..

Ja nie tylam:no:

a zamowilam to:
http://www.allegro.pl/item793158218_f_posciel_6_el_70x140_super_wzory_producent_bewis.html
numer 22:0 misie na drabince na zoltym tle i u tego samego materacyk gryka pianka kokos za 55zł czyli na calosci nawet z przesylka oszczedzam ok 40-50 zl niz gdybym miala to u nas w sklepie jakims kupic.... a uwierzcie orientuje sie w cenach nawet w hurtowniach bo w koncu prawie 2 lata przed zajsciem w ciaze pracowalam wlasnie w takim sklepie dla maluszkow:)

Zastanawiam sie nad taka sama tylko ze ja chce z baldachimem:tak:

A ile jesteście ze swoimi??? Ja 2 lata

Ja znam sie z mezem juz ponad 8 lat:tak:a malzenstwem jestesmy juz od 4:tak:

to mi sie płodne zaczęły 4 kwietnia i tego 4 popłynęliśmy.. :-D
po wszystkim tak lezymy a ja taki wyskok
'przecież mi się plodne zaczęły' :O:O:szok::szok::szok::szok::szok:
choć i tak bylam świecie przekonana że nic z tego nie wyjdzie..
a tu niespodzianka :-D
to mine miałam wtedy prawie taka jak wtedy gdy pierwszy raz poczułam kopniaka takie mocnego ..
matko jaka scena.. poszłam się kapaći przyszła gorąca woda a ja sie akurat smyrałam po brzuszku.. a tu takie klup, klup.. walnelam prysznicem poryczalam sie i taka naga do pokoju cisne do Bartka.. :-D taki mial prezent na urodziny :)
7 sierpnia se to było :-D

a u mnie to wogole smiesznie bylo..... ale nie myslalam o dniach plodnych i chyba tylko dlatego nam sie udalo... bo jak wczesniej chcialam w nie ttrafic to dooooopa:) a tu moj o 3 w nocy wrocil z pracy i mi sie tak zachcialo ze no szoook:szok: dorwalam sie do niego jak glupia,,, ale za to jaki byl zadowolony... i moge powiedziec ze asza niunia jest wynikiem najlepszego seksu jaki mialam .....!!

wiec teraz sie smiejemy ze to ja go dosiadlam wiec i sama sobie dziecko zrobilam:):-D:-)

a jak sie dowiedzoalam ze jestem w ciazy.... to poszlam do apteki i z 5 testow zrobilam!!!!!! a mowiac mojemu to sie smialam plakalam i choroba wie co jeszcze na raz! takie emocje byly:-)

a on mnie tylko przytuilil i zaczal sie zmiac-jak wariat doslownie!!!!

Ja z moim w kwietniu 3 lata bez zadnej przerwy ale małżeństwem jestesmy od Czerwca b.r ale łacznie to juz jestesmy długoo... bo wczesniej to bylismy rok pozniej nie bylismy itd ...... juz od 13 roku zycia hehe .............. Czyli jakies 7 lat.... haha od kad sie zaczeło.... wszystko....

reklama
Do góry