reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja poza moim A to miałam krótkie przypadki takie bezsensowne. I już wiem, że niektórzy z pozoru fajni i zaje... z wyglądu są palantami. A mój blondas jest pod każdym względem suuuper heh:)

reklama
Ja poza moim A to miałam krótkie przypadki takie bezsensowne. I już wiem, że niektórzy z pozoru fajni i zaje... z wyglądu są palantami. A mój blondas jest pod każdym względem suuuper heh:)

ja sie pare razy wczesniej zakochalam ... ale to nic powazniejszego ... a moj maz jest moim pierwszym i jedynym !! ja jego tez :)

asko u mnie tez pogoda koszmarek!!

NO wreszcie doczytalam co szlam do kuchni obiadek dogladac i juz mialam pisac to 2 strony wiecej byly i tak wkolko :) Ja z moim jestem ponad 3 latka a jezeli chodzi o dni plodne to nawet nie umialam ich nigdy liczyc przyjechal z morza po 2 miesiacach wiec bylo goraco i akurat pozniej sie okazalo ze to byly plodne dni bo juz sobie policzylam z ciekawosci hihi a staralismy sie jakos 4-5 mies ale z tego czasu to on polowe byl w morzu wiec mielismy trudniej hihi w sumie nie ze sie staralismy na maxa tylko sie przestalam zabezpieczac i mielismy podejscie bedzie co bedzie i jestesmy szczesliwi bardzo:)

Zezarlam puszke ananasow ! I gore frytek ahahhah !

Boziu jaka u nas wstretna pogodaaaaaaaa:-(

a ja zjadlam ze 3 wieeelkie jablka a teraz jem serek homogenizowany waniliowy... w koncepcji mam jeszcze budyn , jogurt poziomkowy i...jablka:) obiady jakos nie chce mi sie wcale jesc... ale moze jakiegos ziemniaczka sobie ugotuje.....

reklama
Do góry