reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
z ta antykoncepcja to u nas troche tak smiesznie bo na poczatku plastry byly okolo roku, kupa kasy plus nie wiem czy od tego ale przytylam calkiem sporo,
pozniej tylko gumka i swiadomosc ot tak (bo mam regularne okresy) kiedy plodne i wystarczylo
wiec tak naprawde jakos szczegolnie sie nie zabezpieczalismy a dzidka sie zdarzyla kiedy chcielismy :happy2:

ale ona dziala wczesnoporonnie ... i moze uszkodzic sciany macicy ... poleca sie ja wlasciwie wtedy kiedy juz dziecka nie chcesz miec ...

A mój mąz ostatnio wpadł na genialny pomysł ze jak bede miała cc to zeby ginapoprosić zeby mnie powycinał zebym już antykoncepcji nie musiała stosować:-D:-D Więc ja mu zaproponowałam,zeby moze jego narządy podwiązać;-):-D

U mnie dzis ponuro na maxa nic sie nie chce ale frytki to bym wciagnela mniam dawno nie jadlam chyba juro zrobie a dzis sie zadowole makaronem z sosikiem pieczarkowym i kurakiem:)

Karnitynko, myślałaś już nad imieniem dla synia?
hej Cherie, ja nie wiem czy dobrze tu doczytalam bo czasem ciezko nadarzyc ale z tego co zrozumialam masz nowe wiesci co do plci dzidka :happy2:

a powiedz - dziewczynke to lekarz stwierdzil we wczesniejszym usg?
bo mi powiedziano, ze na 99% dziewczynka i wiekszosc rzeczy mam pod dziewczynke ...:eek:

ale ona dziala wczesnoporonnie ... i moze uszkodzic sciany macicy ... poleca sie ja wlasciwie wtedy kiedy juz dziecka nie chcesz miec ...
Niekoniecznie tylko w przypadku jeżeli nie chcesz mieć dzieci, znam wiele kobiet które między jednym a drugim dzieckiem nosiły wkładki. U mnie tabsy odpadają ze względu na problemy gastryczne.

reklama
hej Cherie, ja nie wiem czy dobrze tu doczytalam bo czasem ciezko nadarzyc ale z tego co zrozumialam masz nowe wiesci co do plci dzidka :happy2:

a powiedz - dziewczynke to lekarz stwierdzil we wczesniejszym usg?
bo mi powiedziano, ze na 99% dziewczynka i wiekszosc rzeczy mam pod dziewczynke ...:eek:

no dzidzia mi wycięła numer :-D była 2 razy potwierdzana dziewczynka a na ostatnim usg w szpitalu dorodne jajka się pokazały... czyli moja intuicja mnie nie zawiodła bo od początku czułam, że to chłopak.

Do góry