reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam :blink:

Skasowal mi sie taki dluuuuugi post :szok:

W koncu znalazlam chwile zeby sie do Was odezwac. Wciaz pracuje i mimo tego ze zostaly mi dwa tygodnie pracy, obowiazkow zamiast ubywac przybywa :eek: Podczytuje Was na raty i jak koncze i mam ochote cos powiedziec zawsze jestem nie w temacie

Ciesze sie ze po tych wszystkich skurczach jakie sie ostatnio przewinely nie pojawilo sie wiecej wczesniaczkow :tak:

Ja czuje sie w miare ok. Wkurzam sie tylko bo ostanio zaczelam troche puchnac. I najgorsze jest to ze poza googlem nie mam do kogo sie z tym zwrocic. Tutejsi lekarze (dla niewtajmeniczonych - jestem w uk) powiedza mi ze "to noramlne w ciazy" a ja nie wiem kiedy normalne przestaje byc normalne i powinno byc pod fachowa opieka :-( Poza tym pojawila mi jakas wysypka nogach, takie jakby wybroczyny (male czerwone kropeczki pod skora) i w niektorych miejscach bardziej podraznione. I tez nie wiem co to :confused: Dzis wieczorem ide do angielskiego "znachora" moze czegos sie dowiem ;-)

Nessi rozbawilas mnie tym "cielakiem" :-D

O i jeszcze przypomnialo mi sie z mialam napisac Joannie ze odpowiedziala mi na nurtujace mnie od dawna pytanie - dlaczego kiedys chlopcow ubierano na rozowo a dziewczynki na niebiesko, dzieki :tak:

reklama
Do góry