reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja to właśnie bym chciała, żeby teściowa się czasem choć trochę powtrącała, bo moja mama mieszka daleko i jeśli chodzi o jakiekolwiek doświadczone rady to tylko od teściowej bym mogła. Ale jej teściowa się strasznie wtrącała, i teraz żeby nie popełnić tego błędu to popadła w przesadę w drugą stronę. W ciągu paru lat w naszym mieszkaniu była 2 razy :) Raz to ją prawie szantażem zmusiłam, żeby pokoik pomalowany obejrzała, a drugi raz to było kiedyś sto lat temu. Mam wielką nadzieję, że po porodzie jednak będzie się trochę wtrącała i przyjdzie raz na jakiś czas może coś pomoże...

a listopadowki ida jak burza !!! kolejne dwie dzis /jedna wczoraj wieczorem a druga dzis!!!/
ja obstawiam ze do 3 grudnia tz sie rozpakuje;-)
bo dzis zapomnialam o fenku i pol godz po tym dostalam juz skorczy...oczywiscie wiezialm tablete i mi przeszlo..ale jak mi odstawia 25 listopada to czuje ze dluzej niz tydzien nie wytrzymam;-)
jak poczuje ulge na kregoslupie to mi chyba lezka szczescia poleci;-)

ja obstawiam ze do 3 grudnia tz sie rozpakuje;-)
bo dzis zapomnialam o fenku i pol godz po tym dostalam juz skorczy...oczywiscie wiezialm tablete i mi przeszlo..ale jak mi odstawia 25 listopada to czuje ze dluzej niz tydzien nie wytrzymam;-)
jak poczuje ulge na kregoslupie to mi chyba lezka szczescia poleci;-)

ja podejrzewam, że 25 listopada, w moje imieniny będę już tulić Danielka ;-)

A ja jak mogę strzelać to sobie strzelam, że do terminu doniosę;D 18 grudnia. Choć chciałabym trochę wcześniej (tak ok 8-10).

No to zobaczymy, która z nas będzie kończyła rozpakowywanie grudniówek :))))
Moja dżinka nie wierzy w to , że szyjka mi wytrzyma do stycznia, ale co tam, nie takie rzeczy się działy na świecie :D

reklama
juz po kapieli,,,, czysciutka pachnaca i wogole jestem:) ja to nie bede strzelala kiedy sie rozpakuje bo sie jeszcze jutro okaze ze mnie co s bierze choc mam nadzieje ze moja mala jeszcze poczeka-przynajmniej do konca listopada:):-)

Do góry