reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Ostatnio się nie wysypiam i teraz ślęczę nad tą nauką i tak sobie mi wchodzi.. chętnie bym poszła spać, ale za pół godziny Na wspólnej i hot dog własnej roboty:) Może herbatka postawi mnie na nogi:)

Hihi, ja właśnie stawiam się na nogi inka. Ale piździ w tyl Olsztynie.... Brr

reklama
szlak jasny mnie trafi jak tesciowa bedzie je myla !!! umre zywcem !!

Hehhehe, no to zagoń faceta do mycia!!! I problem z głowy !:)

Ja też trochę malowałam, ale myślę, że skutków negatywnych to u mnie nie będzie miało. Ciekawa jestem jak ta moja szyjka, ginek od 3D nie badał mnie dowcipnie a na moje pytanie czy widać szyjkę na usg powiedział, że nie widać, że jedynie przez badanie ginekologiczne może mi powiedzieć jaka jest.

No ja tydzień temu mialam usg dopochwowe specjalnie żeby szyjkę dokładnie obejrzeć ;) Ale mam złe skojarzenia co do takiego usg, bo w 8 tc po takim dostałam krwawienia ;// Całkowicie niegroźnego co się później okazało, ale stracha narobiło ostrego. Tak więc jakoś nie spieszy mi sie do kolejnego badania, a tu będzie trzeba jeszcze zrobić prawdopodobnie jedno za 2-3 tygodnie;/

reklama
Do góry