mamy tego samego dnia imieniny;-)ja tez bym juz chciala ale lepiej dla niego zeby jeszcze poczekal na tulenie mamy;-)ja podejrzewam, że 25 listopada, w moje imieniny będę już tulić Danielka ;-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No to zobaczymy, która z nas będzie kończyła rozpakowywanie grudniówek)))
Moja dżinka nie wierzy w to , że szyjka mi wytrzyma do stycznia, ale co tam, nie takie rzeczy się działy na świecie![]()
u mnie jest odwrotnie
po warunkiem ze sie nie myje okna w 8 mies ciazy
Purchawka
Mama Lolka :-)
ja też Kasia, więc też 25 listopada, ale raczej spędzę je jeszcze w dwupaku
Purchawka
u mnie jest odwrotniebardziej gin wierzy niz ja!! ale on zwykle dobrze typowal kiedy sie kobitki rozpakuja
po warunkiem ze sie nie myje okna w 8 mies ciazy- moja siostra terminu nie doczekala ale za to miala w jedno popoludnie umyte wszystkie okna /sztuk 5/ i powieszone 4 firanki ... i jaka dumna z tego byla !!
heheheh, niezła Twoja siostra
Ja w 7 gipsowałam i malowałam pokój,a także pastowałam parkiety na kolanach, no i teraz za karę wyro mam permanentne
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
heheheh, niezła Twoja siostraMyć okna w 8 miesiącu, jestem pełna podziwu!
))
Ja w 7 gipsowałam i malowałam pokój,a także pastowałam parkiety na kolanach, no i teraz za karę wyro mam permanentne![]()
no ale to na tydzien przed wielkanoca bylo!!!
Purchawka
no ale to na tydzien przed wielkanoca bylo!!!
No tylko nie bierz przykładu i tydzień przed Bożym Narodzeniem nie myj!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No tylko nie bierz przykładu i tydzień przed Bożym Narodzeniem nie myj!![]()
szlak jasny mnie trafi jak tesciowa bedzie je myla !!! umre zywcem !!
G
Georgina
Gość
Ja też trochę malowałam, ale myślę, że skutków negatywnych to u mnie nie będzie miało. Ciekawa jestem jak ta moja szyjka, ginek od 3D nie badał mnie dowcipnie a na moje pytanie czy widać szyjkę na usg powiedział, że nie widać, że jedynie przez badanie ginekologiczne może mi powiedzieć jaka jest.heheheh, niezła Twoja siostraMyć okna w 8 miesiącu, jestem pełna podziwu!
))
Ja w 7 gipsowałam i malowałam pokój,a także pastowałam parkiety na kolanach, no i teraz za karę wyro mam permanentne![]()
G
Georgina
Gość
Ostatnio się nie wysypiam i teraz ślęczę nad tą nauką i tak sobie mi wchodzi.. chętnie bym poszła spać, ale za pół godziny Na wspólnej i hot dog własnej roboty
Może herbatka postawi mnie na nogi
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Mea, może masz rację z tymi hormonami. Juz mi powoli przechodzi- małż wrócił z zajęć, zajęłam się czym innym i jest ok.
Akozka nie martw się tym przekręcaniem. Mi się wydaje że oni naprawdę wiedzą co robią, Szwecja nie jest jakims zacofajnym krajem a takie dążenie do tylko lekkiego pomagania naturze to chyba lepiej niz by miało być w drugą strone. Cesarka to jednak operacja i warto poswięcić te kilka minut żeby jej uniknąc. Takie moje zdanie. W Polsce żadko sie dzieciaczki przekręca ale może to wynika z faktu że lekarze nie mają doświadczenia? Postaraj się trzymac tych pozytywnych stron
Emwu to możemy sobie łapki podać, mnie też nie boli, nie kłuje, ciągle śmigam na zajęcia, a teściowa daaaleko ode mnie i tylko czasem dzwoni zapytać jak się czuję- chociaż często pyta o moje samopoczucie męza i każe mnie tylko pozdrowić;-)
Akozka nie martw się tym przekręcaniem. Mi się wydaje że oni naprawdę wiedzą co robią, Szwecja nie jest jakims zacofajnym krajem a takie dążenie do tylko lekkiego pomagania naturze to chyba lepiej niz by miało być w drugą strone. Cesarka to jednak operacja i warto poswięcić te kilka minut żeby jej uniknąc. Takie moje zdanie. W Polsce żadko sie dzieciaczki przekręca ale może to wynika z faktu że lekarze nie mają doświadczenia? Postaraj się trzymac tych pozytywnych stron
Emwu to możemy sobie łapki podać, mnie też nie boli, nie kłuje, ciągle śmigam na zajęcia, a teściowa daaaleko ode mnie i tylko czasem dzwoni zapytać jak się czuję- chociaż często pyta o moje samopoczucie męza i każe mnie tylko pozdrowić;-)