reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A propo problemów - mnie strasznie biodra bolą:-( w nocy spać nie można:wściekła/y: wyczytałam, że to od rozluxniania się tkanki łącznej do porodu

Nie niestety to są dolegliwości ciążowe:-( u mnie spojenie łonowe sie rozchodzi biodra też bolą,lekarz stwierdził, że wszystko jest w normie.
No i każda ciąża inna jest, z Antkiem dużo lepiej sie czułam, no oprócz przedwczesnych skurczy w 6 m-cy. Generalnie łączyły te dwie ciąże potworna zgaga.

Niepotrzebna dyskusja była, Mea jest moderatorem,doskonale zna nasz wątek i wie najlepiej;-)
No i czasami mozna cos poszukac,nie sposób miec wszytskiego pod ręką;-)

A ja mamprawie całą noc nieprzespaną, moj synek w brzuszku tak się ułożył,ze niemogłammiejsca sobie znaleźć:-( nóżki miał w moich żebrach schowane i sprawiało mi to okropny ból.
Już młody daje o sobei znać:-D
Ja rowniez sie zgadzam ze dyskusja sie wywiazala niepotrzebnie ,Mea zostala wybrana przez nas na moderatora i to ona zna watki najlepiej ,warto czasmi sie zpaytac czy taki albo taki watek isteniej lub taki albo taki temat byl poruszany i wszystko bedzie jasne.Zakladnie i powtarzanie sie znowu tego samego watku nie ma sensu bo poznije wlasnie to Mea musi po nas sprzatac ,tak czy siak juz na listopadowkach czytalm za mamy zaduzo tematow ktore zostaly zalozone bezmyslnie i ja sie z tym zgadzam !Porzadek musi byc !.

NO ale nie ma co sie unosic i klocic !!!! Bo niepotrzebnie niemila atmosfera sie poznije kotluje :)

Dzien dobry:-)widze ze wczoraj byla tu dyskusja wiec nic nie chcialam sie wtracac.
Powiem tylko tyle ze kazda z nas ma prawo tu zalozyc watek:tak:wiec nie rozumiem po co tyle zachodu.
Hej dziewczyny, :-):-) Witam z ranka, ja jak przystało na kobietę w prawie 9-tym miesiącu ciąży nieźle pospałam ( poszłam spać o 1 wstałam o 6.30):-D:-D
Wczoraj Was poczytałam, ale już nie miałam siły nic napisać, poza tym było za późno i bez sensu wciskać się w jakieś zamknięte już dyskusje.
U nas w Szczecinie zamykają sklep Cubus i są wyprzedaże -70%, przedwczoraj wpadła tam moja mama i pokupowała troszkę ciuszków Hani ( ja już troszkę kupiłam jak było - 50 % i dość dobrze znałam asortyment, więc ona kupowała co jej kazałam i co jej się podobało) ale, żeby było fajniej to i ja nie wytrzymałam i poleciałam wczoraj z rana i co wydałam 350 zł ( w tym spodnie i bluza dla Miśka i stanik do karmienia dla mnie) - a obiecałam sobie, że przy tym dziecku będę rozsądna hi hi hi - no ale nie mogłam się opanować- acha ja kupiłam wszystko co mi się podobało i powiedziałam sobie, że w domu raz jeszcze przejrze i co po niektóre rzeczy odda. Ale wszystkie tak mi się podobają, że jak na razie nic nie znalazłam do oddania:-D:-D:-D

Fajnie sie tak kupuje:-):tak:ja tez troche szaleje-a co;-)

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testem obciążenia glukozą? Ja dopiero teraz to będę robić. Czy da się to jakoś wypić i nie zwymiotować? Czy trzeba być na czczo do tego badania? W ogóle mam mieć sprawdzony poziom cukru po 1 i po 2 godzinach, to ja chyba z głodu padnę, jak będę miała tyle czekać :szok:.

Mozna to wypic:tak:nie jest to jakies bardzo niedobre;-)dasz rade.U mnie na drzwiach pisze ze mozna sobie wcisnac cytryne ale ja zapomnialam.Musisz byc na czczo:tak:

Nie niestety to są dolegliwości ciążowe:-( u mnie spojenie łonowe sie rozchodzi biodra też bolą,lekarz stwierdził, że wszystko jest w normie.
No i każda ciąża inna jest, z Antkiem dużo lepiej sie czułam, no oprócz przedwczesnych skurczy w 6 m-cy. Generalnie łączyły te dwie ciąże potworna zgaga.

ja musze pamietac zeby dzis kupic migdaly bo kolejnego wieczoru moge nie przezyc z taka zgaga !! potem zasnac nie moge i sie morduje !!

dzien dobry
wow mnie tak głowa strasznie boli ze szok nie wiem co jest grane dawno mnie tak nie bolała a napewno nie w ciazy wziełam jeden apap ale nie wiem czy zdziała cuda i do tego jestem niewyspana a dzis spporo spraw do załatwienia a ja najchetniej zostala bym w łózku mam nadzieje ze to nie świnska grypa:sorry2:

Ja z Patrykiem tez sie jakos lepiej czulam !!!! Nie liczac przedwczesnego porodu - bo nic mnie nie bolalo ani tego nie zapowiadalo!
Teraz ,,ehhhh jakas juz chyba stara jestem !

reklama
Dzien dobry:-)widze ze wczoraj byla tu dyskusja wiec nic nie chcialam sie wtracac.
Powiem tylko tyle ze kazda z nas ma prawo tu zalozyc watek:tak:wiec nie rozumiem po co tyle zachodu.

Dzień dobry wszystkim :]
co do wczorajszej dyskusji na temat wątków, myśle że czy jest burdel w tych tematach czy nie-nikomu nie zaszkodzi jak będzie czysto i czytelnie napisany jakiś wątek. Też czasem czegoś szukam i musze skakać po stronach bo tyle było napisane że nie wiadomo gdzie co jest, a można stworzyć osobny i wkleić te info co były gdzieś tam ileśsetnej stronie :] ja bym osobny wątek założyła dla..każdego ciasta :D bo też sie naszukałam tego 3-bita, a tak by było wiadomo hahaha :p

Do góry