mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja musze nareszcie pojechac do miasta i poszukac tej wanienki w rybniku !! a jak nie znajde to zamawiam na allegro !! ale troche mi sie nie chce bo ziiiimnooooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rowniez sie zgadzam ze dyskusja sie wywiazala niepotrzebnie ,Mea zostala wybrana przez nas na moderatora i to ona zna watki najlepiej ,warto czasmi sie zpaytac czy taki albo taki watek isteniej lub taki albo taki temat byl poruszany i wszystko bedzie jasne.Zakladnie i powtarzanie sie znowu tego samego watku nie ma sensu bo poznije wlasnie to Mea musi po nas sprzatac ,tak czy siak juz na listopadowkach czytalm za mamy zaduzo tematow ktore zostaly zalozone bezmyslnie i ja sie z tym zgadzam !Porzadek musi byc !.
NO ale nie ma co sie unosic i klocic !!!! Bo niepotrzebnie niemila atmosfera sie poznije kotluje![]()
Ja z Patrykiem tez sie jakos lepiej czulam !!!! Nie liczac przedwczesnego porodu - bo nic mnie nie bolalo ani tego nie zapowiadalo!
Teraz ,,ehhhh jakas juz chyba stara jestem !
Witam, u mnie zimno brrr..
W nocy wstawałam a to siku a to jeść, jakoś mało spokojna ta noc była. Mały coś mało aktywny.
I u nas aktywność spadła... ale to normalne![]()