reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

tak sie zastanawialam ... nowamagdak czy to ty mialas isc do szpitala w zwiazku z tym spojeniem lonowym ?? bo teraz juz sie pogubilam a bylam ciekawa co lekarze na to powiedzieli ...

hehhe no miałam iść :p chłop chciał mnie położyć żeby ortopeda się tym zajął bo nie powinno niby tak mocno boleć tym bardziej przy nacisku na tą kość i przy złączaniu kolan do siebie/może świadczyć że rzeczywiście sięspojenie rozchodzi i trzeba coś z tym zrobić../ no i chciał jeszcze pod ktg mnie podpiąć bo podejrzewa że przy tym mogą się skurcze robić :confused:
ale... nie poszłam.. jakoś nie czuję takiej potrzeby :] choć nie powiem - boli jak jasny pierun, chociaż dwa dni miałam spokój, dzisiaj znowu rano wstaje i zonk..łaże jak kaczka, powolutku bo boli.. no ale trzeba żyć dalej, musze do banku jechać, na poczte, mięska jakieś kupić... ehhh

reklama
kurde..... $#%#$%@ jak wstaje z fotela to mnie boli tak jak kiedyś co do szpitala trafiłam :eek::eek::eek: tak jakby brzuch chciał dalej siedzieć jak ja chce wstać :/ wtedy to było napinanie macicy i zapoczątkowanie skurczy coś tam jeszcze..wziełam nospe hmm... ide pranie wstawić, może jak sie troszke poruszam to bedzie lepiej :/

Asia ale chyba najbardziej było niepotrzebne napisanie że ktoś jest za mało inteligentny żeby coś znależć!
A wybrałyśmy same Meę na moderatora i myslę że jeśli coś takiego się stało że któraś niepotrzebnie założyła wątek to od tego jest Mea żeby SPOKOJNIE zwrócić uwagę!
Ja wiem Aga ale Mea za to przeprosila juz wczoraj na zakmnietym i nie ma co tego roztrzasac ,ja wyrazilam opinie ze tez nie jestem za zakladaniem nowych watkow bo robi sie bajzer pozniej bedziemy mialy 100 stron do przegladniecia aby znalezc odpowiedni temat wiec na to samo wyjdzie - no ale to moje zdanie ja sie dostosuje bo w sumie dla mnie problemu nie ma czy szukam na watku czy nowego tematu !:tak: .
A ja jestem zdania ze reszte dziewczyny powinny to wyjasnic miedzy soba !:tak:

hehhe no miałam iść :p chłop chciał mnie położyć żeby ortopeda się tym zajął bo nie powinno niby tak mocno boleć tym bardziej przy nacisku na tą kość i przy złączaniu kolan do siebie/może świadczyć że rzeczywiście sięspojenie rozchodzi i trzeba coś z tym zrobić../ no i chciał jeszcze pod ktg mnie podpiąć bo podejrzewa że przy tym mogą się skurcze robić :confused:
ale... nie poszłam.. jakoś nie czuję takiej potrzeby :] choć nie powiem - boli jak jasny pierun, chociaż dwa dni miałam spokój, dzisiaj znowu rano wstaje i zonk..łaże jak kaczka, powolutku bo boli.. no ale trzeba żyć dalej, musze do banku jechać, na poczte, mięska jakieś kupić... ehhh
Mnie tez bardzo boli a juz najbardziej w nocy jak sie przekrecam no normalnie czuje ze pekam !! hahahah ...ale dam rade jeszcze tylko 2 - 3 tygodnie :) I moglabym rodzic :) Mnie do tego bola jeszcze kosci biodroweeee :eek: chodze jak paralita - to znaczy jak juz rozchodze jest spoko nawet calkiem dobrze ,ale wstac z lezenia jak sie zastoje to masakre mam !

Mnie tez bardzo boli a juz najbardziej w nocy jak sie przekrecam no normalnie czuje ze pekam !! hahahah ...ale dam rade jeszcze tylko 2 - 3 tygodnie :) I moglabym rodzic :) Mnie do tego bola jeszcze kosci biodroweeee :eek: chodze jak paralita - to znaczy jak juz rozchodze jest spoko nawet calkiem dobrze ,ale wstac z lezenia jak sie zastoje to masakre mam !
Ja się czuję tak samo, połamana ....

I u nas aktywność spadła... ale to normalne:tak:
NO u mnie tez juz nie ma takiego szał - pał w bebzonku ...ALE teraz za to jak przywali to raz o konkretnie hahaha ...ma swoje pory i lubi mnie budzic w nocy :eek: ale to chyba dlatego ze go przygniata albo cos ahahah !
Ale prawda jest taka ze maly juz zadko daje znac o sobie ,ale jak juz zacznie to az nie milo czasami :dry:

reklama
Do góry