reklama
ja tez se drukne !no to ok ... ja sobie to zaswiadczenie drukne /pewnie w kilku kopiach - reszte zostawie lekarzowi niech mazniego jest dobry czlowiek i czasem mozna mu zycie ulatwic
/
A ja bym szczesliwa byla jak tak bym zaczela sie rozpakowaywac po 38 tygodniu ! No ale jak maly bedzie chcial siedziec niech siedzi ile tylko moze zawsze to lepiej dla malenstwa !a ja ci mowie ze jak ci lekarz nie wywola porodu to dociagniesz luzem do terminu !! takie mam przeczucie![]()
nowamagdak
Fanka BB :)
Zaciagne meza na przytulankooooooo A bidny juz czeka od 30 tygodnia hahahaha !

A
AnOoLa88
Gość
hahahahhgfdsaqweabppu8ii/
Tu macie pozdrowienia od mojej zmierzłej Hani:-):-):-)uczymy się pisać literki:-)

Malutkahhgfdsaqweabppu8ii/
Tu macie pozdrowienia od mojej zmierzłej Hani:-):-):-)uczymy się pisać literki:-)
buziaki od e ciotek
Moje dziecko tez zapal mialo od najmlodszych lat aby poklikac
nie 30 tygodni ahahhah ...30 tygodni?? kurde, podobno nieużywany sprzęt .. zanika heh tak jak z językiem obcym
nie no, wielki szacun, my jak mieliśmy zagrożenie i zakaz..to go nie przestrzegaliśmy.. ale na szczęście niczemu to nie zaszkodziło. Ja sobie nie wyobrażam tych niby 6ściu tygodni po porodzie
ale 30 tygodni ?! rispekt
![]()
od 30 tygodnia ciazy lekarz powiedzial stop z bzykankiem !
wiec bedzie juz 6 tygodni abstynencji !!!!
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Malutka![]()
buziaki od e ciotek![]()
Moje dziecko tez zapal mialo od najmlodszych lat aby poklikac....I tak mu zostalo !
Ona też ma wielki zapał!!! Zakrada się po cichu " na kopute" a jak jej coć wyskoczy to woła mama o!!!!!!