reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja miałam ciężką noc, mało co spałam. Daniel mnie tak kopał, że aż bolało! a co najlepsze - obkopał i mojego męża jak tylko się do mnie przytulił... no dziecko chce mieć mamę tylko dla siebie!

muszę zadzwonić zaraz na uczelnię, zorientować się jak zostały rozpatrzone podania, trzymajcie kciuki żeby było po mojej myśli!
Asia, zaś mi smaka narobiłaś na jajka na twardo! niby zjadłam serek z wiśniami ale głodna jestem, to chyba sobie też wstawię na gaz :tak:

reklama
a teraz se wam powiem snilo m isie moje dziecko..
CHŁOPAK któremu kupowalismy ubranko i becik o chrztu.. a on normalnie stał przd lustrem i wybrzydzał że w tym nie pojdzie ze taki becik blee...
chobym siebie widziała normalnie :-D też taka wymyślata jestem :-D
Anka !!! Ty se wzielas do serca za bardzo nasza licytacje co do plci twego szkrabika ahahhahaha !!! Mi sie raz snilo ze bedzie boy ! Obraz bylz z usg i szukalismy co tam ma miedzy nogami no i nagle maly sie obraca a tam DLUGA TRABA OD SLONIA miedzy nogami dyndala :-):-):-) Pozniej moj gin na usg twierdzil ze raczej panna , a na 3d pan stwierdzil ze chlop ,jaka sa ale pytam gdzie sie pitolek podzial - a snil sie taki dlugiiiiii!

ale do jastrzebia to nawet nie bardzo jest po co jechac !!! galerie dopiero sie buduja, kino jedna i to takie srednie ... markeow tez nie bardzo jest ... musisz go na rybnik przekonac !!!

Jak by ci to powiedzieć:-) Po galeriach to nawet ja nie lubię za bardzo chodzić.....do kina teraz nie chodzimy przez moje wieczne sikanie a przed ciążą nigdy nam się ten sam film nie podobał a wieczorem to też ciężko zostawić gdzieś Hanię....a zakupy żywnościowe mamy opanowane w billi lub w auchanie w żorach:no:
A ja to chyba jakaś inna jestem bo nie lubię ogólnie po sklepach chodzić i ooglądać...wybierać.,,

pamiętacie jak polecałyście sprzedających z allegro, hah jeden z nich, niejaki r_p77 ma niezłe komentarze.. każdy komentarz skopiowany kilka razy, więc już budzi jakieś podejrzenia - po co sobie statystyki podnosi ? hmm dziwne
Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
NO ale ktos zamowil od niego kilka rzeczy i porostu wystawil do kazdej aukcji komatarz taki sam ,ja tez tak robie ...ostatnio chyba z 20 sztuk zamowialam u jednego goscia ( wyprawke ) i dalam tylko opcje szybkie wystawianie komentarza wpisalam i dalam kopiuj na wszystkie i tak poszlo!
To ktos mu wystwil komatarze a ze ludziom nie chce sie pisac za kazdym razem ulatwiaja sobie zycie opcja kopiuj :)

a ja miałam ciężką noc, mało co spałam. Daniel mnie tak kopał, że aż bolało! a co najlepsze - obkopał i mojego męża jak tylko się do mnie przytulił... no dziecko chce mieć mamę tylko dla siebie!

muszę zadzwonić zaraz na uczelnię, zorientować się jak zostały rozpatrzone podania, trzymajcie kciuki żeby było po mojej myśli!
Asia, zaś mi smaka narobiłaś na jajka na twardo! niby zjadłam serek z wiśniami ale głodna jestem, to chyba sobie też wstawię na gaz :tak:
Zrob sobie kochana NIEBO W GEBIE Ja wlansie koncze zajadac mniam !

Anka !!! Ty se wzielas do serca za bardzo nasza licytacje co do plci twego szkrabika ahahhahaha !!! Mi sie raz snilo ze bedzie boy ! Obraz bylz z usg i szukalismy co tam ma miedzy nogami no i nagle maly sie obraca a tam DLUGA TRABA OD SLONIA miedzy nogami dyndala :-):-):-) Pozniej moj gin na usg twierdzil ze raczej panna , a na 3d pan stwierdzil ze chlop ,jaka sa ale pytam gdzie sie pitolek podzial - a snil sie taki dlugiiiiii!
ale ja Ci to mowie ja TO CZUJE że to BOY jest :-D
no i juz powiedzialam Bartkowi ze ma mi dwa wlosy z glowy wytragac jesli przy porodzie to bedzie dziewczynka :-D

no...mi się raz śniła córka z adhd... a tak to cały czas synek i co? haha, prorocze sny :-D
Ania, ile razy miałaś potwierdzaną dziewczynkę? :-D

no...mi się raz śniła córka z adhd... a tak to cały czas synek i co? haha, prorocze sny :-D
Ania, ile razy miałaś potwierdzaną dziewczynkę? :-D
nigdy nie miałam na 100% :-D bo wiercipieta z niej.. ale tak to 2 razy lekarz mowil ze RACZEJ dziewczynka .. ostatnio stwierdzil na 99%...
ale ja i tak swoje wiem! :D

nigdy nie miałam na 100% :-D bo wiercipieta z niej.. ale tak to 2 razy lekarz mowil ze RACZEJ dziewczynka .. ostatnio stwierdzil na 99%...
ale ja i tak swoje wiem! :D

no... ja też miałam 2 razy potwierdzaną brzoskwinkę... ahhh, to moje dziecko to przyczajony tygrys, ukryty smok :-D

dobra, idę dzwonić i jajka nastawić.

reklama
Żeby ten mój mały nie stracił jajek....choć ponoć ma imponujący sprzęt:-) i na każdym usg jest na 100% chłopak!
Z Hanią miałam nadzieję na chłopaka ale czułam że dziewczynka:-)

Do góry