reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

skoro nie masz żadnych problemów to niech lepiej siedzi do 17 grudnia... albo i dłużej;-)

Ta do 17 góra !!!!! i niech wyskakuje nie ma sensu dłuzej hehe :-)pisze tak bo poprostu chce go juz zobaczyc :-(a jezeli w 38 tyg jest urodzony o czasie i 80% kobiet rodzi albo w 38 albo w 42 to Igorek mogłby wyskoczyc w 38 ;-) tak bardzo pragne juz go tulic i niemmoge sie doczekac ehhh

reklama
Wlasnie wrocilam z banku,bylam puscic przelew na to co wczoraj zakupilam a i doszla do mnie dzis rano przesylka:-)
czy ktoras z was probowala juz sciagnac to zaswiadczenie do becikowego ktore wczoraj wrzucilam ?? bo nie wiem czy wszystko z nim ok ...

Ja wogole jak wchodze tam to go nie widze:-:)no:i nie wiem czemu?

a ja miałam ciężką noc, mało co spałam. Daniel mnie tak kopał, że aż bolało! a co najlepsze - obkopał i mojego męża jak tylko się do mnie przytulił... no dziecko chce mieć mamę tylko dla siebie!

muszę zadzwonić zaraz na uczelnię, zorientować się jak zostały rozpatrzone podania, trzymajcie kciuki żeby było po mojej myśli!
Asia, zaś mi smaka narobiłaś na jajka na twardo! niby zjadłam serek z wiśniami ale głodna jestem, to chyba sobie też wstawię na gaz :tak:

Ja tez ide wstawic jajka:-Dmoja corcia bedzie wniebowzieta-uwielbia:tak:

Ta do 17 góra !!!!! i niech wyskakuje nie ma sensu dłuzej hehe :-)pisze tak bo poprostu chce go juz zobaczyc :-(a jezeli w 38 tyg jest urodzony o czasie i 80% kobiet rodzi albo w 38 albo w 42 to Igorek mogłby wyskoczyc w 38 ;-) tak bardzo pragne juz go tulic i niemmoge sie doczekac ehhh

ja też się już nie mogę doczekać. mam nadzieję, że jednak dotrwam do końca 37 tygodnia :tak: no chyba że mój gin wymyśli co innego, ale tego się dowiem we wtorek.

A ja chcę urodzić jak najpóźniej. Będę mogła zjeść w święta, dłużej będę na zwolnieniu (czyt. bez pracy) i co najważniejsze, jak przenoszę do stycznia będę miała młodsze dziecko, tzn, do szkoły pójdzie jak będzie miał 6,5 roku a nie 5,5 (tym samym przedłużę mu dzieciństwo). Ja urodziłam się na początku stycznia, a że /jako dziecko/ byłam wybitnie chętne i zdolna do szkoły, mama zastanawiała się czy mnie nie dać rok wcześniej. Nie zrobiła tego i uważam, że była to dobra decyzja.
Dobra, idę ten bigos robić, bo siedzę i was czytam zamiast brać się do roboty.

pamiętacie jak polecałyście sprzedających z allegro, hah jeden z nich, niejaki r_p77 ma niezłe komentarze.. każdy komentarz skopiowany kilka razy, więc już budzi jakieś podejrzenia - po co sobie statystyki podnosi ? hmm dziwne
Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro

nie masz racji :) jezeli jest ten sam kom od jednego uzytkownika to nie dostaje sie wiecej jak 1 punkt za niego !! a to znaczy mniej wiecej tyle ze gosc powiedzmy na 10 aukcjach cos kupowal i nie chcialo mu sie wymyslac 10 komentarzy :) ale statystyki to nie powieksza :)

A ja chcę urodzić jak najpóźniej. Będę mogła zjeść w święta, dłużej będę na zwolnieniu (czyt. bez pracy) i co najważniejsze, jak przenoszę do stycznia będę miała młodsze dziecko, tzn, do szkoły pójdzie jak będzie miał 6,5 roku a nie 5,5 (tym samym przedłużę mu dzieciństwo). Ja urodziłam się na początku stycznia, a że /jako dziecko/ byłam wybitnie chętne i zdolna do szkoły, mama zastanawiała się czy mnie nie dać rok wcześniej. Nie zrobiła tego i uważam, że była to dobra decyzja.
Dobra, idę ten bigos robić, bo siedzę i was czytam zamiast brać się do roboty.

Ja wole nie jest w swiata pysznosci a miec dziecko przy sobie:-) a jesli chodzi o szkole to im wczesniej tym lepiej... niech sie uczy a co !!! hehe kazdy musi sie uczyc nie ma wyjscia ;-) no ale u mnie i tak niemozliwe raczej do stycznia bo to by bylo prawie 3 tyg po terminie he wiec pewnie wyskoczy wczesnije oby ;-)

wrocilam z maratonu po dzieciecych sklepach w rybniku !! masakra !! nigdzie nie ma wanienek z odplywem !! a na sieci to kosmiczne sa przesylki !! poza tym pokupowalam mase pierdolek: rajstopy ciazowe /nareszcie bede mogla sobie chodzic w spodniczkach a nie ciagle w tych samych gaciach !! poza tym ceny jak na allegro!!/ golfik taki zamiast szalika /bo mi wialo a na straganie tylko 8 zl kosztowal to sobie wzielam :) wygodne to jest !!!/ odzywke do paznokci /wyszlo mnie 2 zl drozej niz bym na allegro z przesylka kupila .../ ogolnie z wyprawy jestyem zadowolona ale sily juz nie te !!! no i jeszcze musze zahaczyc o sklep medyczny zeby pokupowac te wszystkie podklady i majtki /albo przynajmniej zobaczyc jakie sa ceny/ no i bylam w lidlu /czwartek wiec LUDZIOW JAK MROWKOW!!/ no i patrzylam na te lidlowskie pieluchy ... malych to tam raczej nie ma /od 3 dopiero/ ale za to sa super husteczki dzieciece !! i po 5,50 za paczke /w takiej cenie to chyba nie znalazlam jeszcze !! i maja super delikatny zapach :) wiec sobie wzielam 2 paczki a co :)

Witam :tak:

Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze :eek:

Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulil :blink: Angielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina :unsure: a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...:happy2:

reklama
Jak by ci to powiedzieć:-) Po galeriach to nawet ja nie lubię za bardzo chodzić.....do kina teraz nie chodzimy przez moje wieczne sikanie a przed ciążą nigdy nam się ten sam film nie podobał a wieczorem to też ciężko zostawić gdzieś Hanię....a zakupy żywnościowe mamy opanowane w billi lub w auchanie w żorach:no:
A ja to chyba jakaś inna jestem bo nie lubię ogólnie po sklepach chodzić i ooglądać...wybierać.,,

no co racja to racja :) ja wlasciwie jak bym nie miala pod nosem tesco to tez bym chyba najbardziej lubila jezdzic po zakupy do Auhana :) jakos tam mi sie najlepiej kupuje i jest wiekszosc rzeczy ktore lubie :) a co do galerii - no my jeszcze do kina czasem sie wybieramy /w najblizszy weekend na FAME chcemy isc!!/ ale wierze ze jak bedzie dziecko to juz skonczy sie rumakowanie :) a galerie - my opanowujemy empik /razem z mezulkiem/ ja jeszcze C&A /uwielbiam ten sklep!!/ no i po gazetki do empiku albo inmedio ... reszta to tak zupelnie okazjonalnie :) jak juz sie czegos konkretniej szuka :)

Do góry