reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

kuleczko jak zawsze zakupy bombowe

ja wypatrzyłam kozaczki dla młodego..cos takiego jak u Madzi na zdjęciu z gufo..tylko jednokolorowe są...i teraz się zastanawiam czy to będzie dobry zakup..i czy się sprawdzą...jejuuu masakra z tymi butami...

reklama
Lucy22, mam takie góralskie buciki, zakładałam Lenie na cienki rajstopki (na skarpetki były problem), stópki nie były przegrzane. Są naprawde ciepłe i mięciutkie super na spacery.

Dzieki dziewczyny, ale nie zgadzam się że dla dziewczynek sa ładniejsze ubrania. Dla chłopców naprawde są teraz super rzeczy, np. w reservd kids czy w tesco cherroke ubrania dla chłopców sa zdecydowanie ładniejsze.

a ja kupiłam pajace z early days do spania i kurde nie rozumiem ich rozmiarówki :eek: bo do tej pory mała nosiła 3-6 i 6-12 (te nosiła jak miała 3,4 miesiące) no i kupiłam teraz kolejny rozmiar 12-18 i jest wielgachny :dry: pomiędzy tamtymi rozmiarami różnica była niewielka, a pomiędzy tymi jest strasznie znacząca - też miałyście taki problem :confused:

Mamjakty - ja kupuję co prawda inne pajace, ale u nas to samo :eek: przeskok ogromniasty :wściekła/y: szczególnie nogi, a już mi się wydawało, że Karolci się nóżki trochę wydłużyły.....

Tak jest w ED....ich rozmiarówka jest jakaś pokićkana właśnie w tym przedziale...Właśnie dlatego ja zrezygnowałam z pajaców bo w te do 12 m Piotrek sie nie mieści a w te następne będą dobre za jakiś czas...nogi do samej zieeeeemiiii :-D :-D A rękawki praktycznie bez zmian ;-)
No i pamiętaj że te w Tesco i z Cherokee są tak samo szyte niestety...tzn są chyba 2 cm różnicy w długości nóżek :-)

A ja zostałam wyujana :-D....Pamiętacie ten kombinezon dwuczęściowy ?? Dostalam zły rozmiar...odesłałam im go i nic...i czekam 2 tygodnie...No to dzwonie do babki że co i jak i kiedy....A ona, że niestety ale moj rozmiar 86 poszedł do pani która chciała 74 i ja swój odesłałam i czekają aż ona odeśle swój...No to se myśle pięknie będzie wypizg w co ja młodego ubiore...No i na szybciocha kupiłam taki jednoczęściowy kombinezon na allegro-NOWY ( chciałam taki do wózka ) za uwaga 26 zł :-D :-D fajny jest, podszyty polarkiem spoko za tą cene...A najlepsze jest to że wczoraj doszedł ten na który tyle czekałam :-D Bądz tu mądry człowieku :-D przymierzyłam - pasuje ale młody wygląda w nim jak taki typowy gościu co telewizory pod pachami nosi :-D :-D ;-)u nas sie takich Karku nazywa :-)

a ja kupiłam pajace z early days do spania i kurde nie rozumiem ich rozmiarówki :eek: bo do tej pory mała nosiła 3-6 i 6-12 (te nosiła jak miała 3,4 miesiące) no i kupiłam teraz kolejny rozmiar 12-18 i jest wielgachny :dry: pomiędzy tamtymi rozmiarami różnica była niewielka, a pomiędzy tymi jest strasznie znacząca - też miałyście taki problem :confused:
w kroczku u nas są ok..niestety nogawki są za długie okropie się włóczą przez co są niewygodne i drażnią młodego!

a i kupiłam kozaczki,jak przyjdą do wkleję foteczkę

a z ubrankami problemu nie mam..mam swoje sparwdzone firmy gdzie ciuszki i dla chłopców są naprawdę ładne-no mi sie podobaja

Ostatnia edycja:
a my nie używamy pajaców.

Leni śpi w body z długim rękawem w skarpetkach i takich kalesonkach z reservd kids. Są bezuciskowe i dobrze trzymają skarpetki.
Bo ona zazwyczaj śpi na kocu zamiast pod kocem.

ja po kąpieli muszę szybko ubierać młodą i gdybym miała jej ubierać body, skarpetki i coś jeszcze to jakiś horror by był ;-) u nas trzeba szybko szybkoooo! :tak:
poza tym jakoś nie pasują mi skarpetki na noc :happy2: no ale to indywidualna sprawa ;-)

reklama
Piotrek śpi obecnie w bodziakach z długim....albo ewentualnie z krótkim ale wtedy ubieram mu spodnie od piżamki....bez koca...bez skarpet...ale w domu jest 26 stopni i właśnie dlatego nie kupuje już pajaców :-)

Do góry