reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czas dla mamy

odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosy :szok: takie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski??? :szok:

reklama
odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosy :szok: takie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski??? :szok:

ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie

ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie

Ja mam jasna karnacje, a wloski mi sie pojawily na brzuchu i sa takie smiesznie sterczace :-D ale co gorsza pojawily mi sie tez na palcach od nog :eek:

ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-):-D no mam włoski na dużych palcach :eek: robisz z tym cos?

Ja jak patrzę na siebie nie mam wątpliwości, że człowiek od małpy pochodzi :-D
Przed ciążą włosków na brzuszku miałam troszkę pojedyńczych ciemnych, chyba efekt podwyższonego testosteronu, a teraz widzę, że wogóle ich nie mam-chyba duża ilość hormonów kobiecych w ciąży je wyplewiła. Ale mam za to sporo meszku sterczącego na brzuchu na szczęście jasnego.
Co do włosów na palcach-depilatorem je!!!:tak:

ja mam takie włoski nieliczne ale tylko tak od dołu do pępka ale nieliczne i na środku. Miałam już przed ciążą i nic nie dało się z tym zrobić. Ciągle odrastają :((

e-ciotki pomocy !!!
moj brzuch po porodzie wyglada okropnie. straszie mi wisi, a rozstepy powylazily "na zewnatrz". skora jest cala czerwona, "poorana" i strasznie swedzi.
uzywam oliwki i kremu na rozstepy, ktory kupilam w angielskiej aptece, ale nic nie pomaga :(

moze ktoras wie, czy w czasie karmienia piersia moge stosowac kosmetyki ujedrniajace ? np Vichy Lipostrech albo BioTherm ? a moze ktoras moglaby podejsc do apteki i zapytac sie farmaceutki dla mnie? bo u mnie w Cambridge maja jedna mala polke z Vichy, ktora wprowadzili do Boots'a nie dawno i raczej nie beda wiedzieli o szerszym zastosowaniu tych kosmetykow.
A musze robic cos wiecej z tym brzuchem, bo obawiam sie najgorszego ....

ps. jestem tydzien po porodzie i zauwazylam, ze moje wlosy na glowie sa bardziej geste i zaczely sie krecic :)
mam nadzieje, ze nie wszystkim kobietkom po ciazy wypadaja na potege wlosy i obym zaliczala sie do chwalebnych wyjatkow :)

reklama

Iza mi się w ciąży takie włoski na brzuchu zrobiły, czytałam że mają wypaść po porodzie..ale jeszcze nie wypadły...nie wygląda to strasznie ale za pięknie też nie..do lata mam nadzieję że wylezą :-D

Do góry