reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosytakie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski???
![]()
ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie
myślisz, że się wytrą? czy zaśnieją? no moje jasne są...ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie
D
dziunka24.
Gość
ja tez to zauwazylam a ze jestem brunetka ciemna to mam je ciemne a w ciazy pociemnialy jeszcze bardziej zobacyzmy jak to bedzie jak tyle hormonow nie bede miala w sobie
Ja mam jasna karnacje, a wloski mi sie pojawily na brzuchu i sa takie smiesznie sterczace

Ja mam jasna karnacje, a wloski mi sie pojawily na brzuchu i sa takie smiesznie sterczaceale co gorsza pojawily mi sie tez na palcach od nog
![]()
ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-)

Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-)no mam włoski na dużych palcach
robisz z tym cos?
Ja jak patrzę na siebie nie mam wątpliwości, że człowiek od małpy pochodzi

Przed ciążą włosków na brzuszku miałam troszkę pojedyńczych ciemnych, chyba efekt podwyższonego testosteronu, a teraz widzę, że wogóle ich nie mam-chyba duża ilość hormonów kobiecych w ciąży je wyplewiła. Ale mam za to sporo meszku sterczącego na brzuchu na szczęście jasnego.
Co do włosów na palcach-depilatorem je!!!

D
dziunka24.
Gość
ale się po przeczytaniu Twojego posta do oglądania stóp rzuciłam ;-)no mam włoski na dużych palcach
robisz z tym cos?
na razie sie nie przejmuje, bo brzuch mi zaslania

e-ciotki pomocy !!!
moj brzuch po porodzie wyglada okropnie. straszie mi wisi, a rozstepy powylazily "na zewnatrz". skora jest cala czerwona, "poorana" i strasznie swedzi.
uzywam oliwki i kremu na rozstepy, ktory kupilam w angielskiej aptece, ale nic nie pomaga
moze ktoras wie, czy w czasie karmienia piersia moge stosowac kosmetyki ujedrniajace ? np Vichy Lipostrech albo BioTherm ? a moze ktoras moglaby podejsc do apteki i zapytac sie farmaceutki dla mnie? bo u mnie w Cambridge maja jedna mala polke z Vichy, ktora wprowadzili do Boots'a nie dawno i raczej nie beda wiedzieli o szerszym zastosowaniu tych kosmetykow.
A musze robic cos wiecej z tym brzuchem, bo obawiam sie najgorszego ....
ps. jestem tydzien po porodzie i zauwazylam, ze moje wlosy na glowie sa bardziej geste i zaczely sie krecic
mam nadzieje, ze nie wszystkim kobietkom po ciazy wypadaja na potege wlosy i obym zaliczala sie do chwalebnych wyjatkow
moj brzuch po porodzie wyglada okropnie. straszie mi wisi, a rozstepy powylazily "na zewnatrz". skora jest cala czerwona, "poorana" i strasznie swedzi.
uzywam oliwki i kremu na rozstepy, ktory kupilam w angielskiej aptece, ale nic nie pomaga
moze ktoras wie, czy w czasie karmienia piersia moge stosowac kosmetyki ujedrniajace ? np Vichy Lipostrech albo BioTherm ? a moze ktoras moglaby podejsc do apteki i zapytac sie farmaceutki dla mnie? bo u mnie w Cambridge maja jedna mala polke z Vichy, ktora wprowadzili do Boots'a nie dawno i raczej nie beda wiedzieli o szerszym zastosowaniu tych kosmetykow.
A musze robic cos wiecej z tym brzuchem, bo obawiam sie najgorszego ....
ps. jestem tydzien po porodzie i zauwazylam, ze moje wlosy na glowie sa bardziej geste i zaczely sie krecic
mam nadzieje, ze nie wszystkim kobietkom po ciazy wypadaja na potege wlosy i obym zaliczala sie do chwalebnych wyjatkow
reklama
C
Cleo1981
Gość
odkryłam dziś, że mam na brzuszku włosytakie sterczące, ok 0,5 cm długości... są wszędzie.. jasne na szczęście, ale wcześniej jakoś ich nie zauważyłam... To normalne? Wy macie takie włoski???
![]()
Iza mi się w ciąży takie włoski na brzuchu zrobiły, czytałam że mają wypaść po porodzie..ale jeszcze nie wypadły...nie wygląda to strasznie ale za pięknie też nie..do lata mam nadzieję że wylezą

Podziel się: