reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się!
Buuu co za pogoda!!!Szaro, ponuro i pada a ja sama w domu. Nic mi się nie chce, ale zaraz może wstawię pranie. Jak patrzę ile nam jeszcze zostało do zrobienia przed narodzinami Maleństwa, to się zastanawiam czy zdążymy. Ubranka niepoprane, podobnie koce, rożki, kombinezony. A potem jeszcze prasowanie...Kręgosłup dłużej nie pozwala postać przy desce, a na siedząco odpada ze względu na uciskanie żeber. A do tego Sławek ma masę projektów do pracy i nie może mi pomóc. Powiedzcie, że jakoś dam radę wyrobić się ze wszystkim, a jak nie dam to nic wielkiego się nie stanie.
Asia duży Filipek, wypada się tylko z tego cieszyć:)
Lilijka super, że wsio ok. Ja w 33t też miałam pośladki, ciekawe jak jest teraz.
nowamagdak nie szalej dziewczyno z tym sprzątaniem, bo jeszcze zaczniesz rodzić!!
Jeśli chodzi o pracę to mi się nie udało znaleźć przed zajściem w ciążę, więc planuję posiedzieć z Maleństwem tak do roku i potem czegoś poszukać.

reklama
Witam się!
Buuu co za pogoda!!!Szaro, ponuro i pada a ja sama w domu. Nic mi się nie chce, ale zaraz może wstawię pranie. Jak patrzę ile nam jeszcze zostało do zrobienia przed narodzinami Maleństwa, to się zastanawiam czy zdążymy. Ubranka niepoprane, podobnie koce, rożki, kombinezony. A potem jeszcze prasowanie...Kręgosłup dłużej nie pozwala postać przy desce, a na siedząco odpada ze względu na uciskanie żeber. A do tego Sławek ma masę projektów do pracy i nie może mi pomóc. Powiedzcie, że jakoś dam radę wyrobić się ze wszystkim, a jak nie dam to nic wielkiego się nie stanie.
Asia duży Filipek, wypada się tylko z tego cieszyć:)
Lilijka super, że wsio ok. Ja w 33t też miałam pośladki, ciekawe jak jest teraz.
nowamagdak nie szalej dziewczyno z tym sprzątaniem, bo jeszcze zaczniesz rodzić!!
Jeśli chodzi o pracę to mi się nie udało znaleźć przed zajściem w ciążę, więc planuję posiedzieć z Maleństwem tak do roku i potem czegoś poszukać.

Kochana jakby na to nie patrzeć masz 4 dni więcej na wszystko ode mnie:tak::-)
ja mam porządki w szafkach w planie ale jakoś ciężko mi się zebrać

Kochana jakby na to nie patrzeć masz 4 dni więcej na wszystko ode mnie:tak::-)
ja mam porządki w szafkach w planie ale jakoś ciężko mi się zebrać

No tak całe 4 dni:-) A ginka straszy, że do terminu nie dotrwam. Ciekawe co powie w poniedziałek na wizycie. Kochana Ty to jeszcze parę dni i w zasadzie możesz bezpiecznie rodzić:-)

ja na szczescie wszystko mam juz poprane i poprasowane - tego balam sie najbardziej !! ale jeszcze nie mam nic kupionego dla mnie do szpitala i musze sie sprezyc bo na za 2 tyg musze chociaz kapcie i koszulki miec !!!

wlasie laseczki ktore byly w szpitalu - czy teraz przed porodem to moge sobie wziac dresa ?? bo jakos nie za bardzo mam ochote paradowac caly dzien w pizamie !!!

No tak całe 4 dni:-) A ginka straszy, że do terminu nie dotrwam. Ciekawe co powie w poniedziałek na wizycie. Kochana Ty to jeszcze parę dni i w zasadzie możesz bezpiecznie rodzić:-)
ja już mogę bezpiecznie rodzić bo zaczęłam 38 tydzień a zdaniem ginekologa płucka i serduszko pracują super wieć możemy się rozdwajać
tylko,że nadal biorę fenoterol więc chyba póki nie odstawię to nie urodzę:tak:

Mi ginka powiedziała, że dobrze by było skończyć 38t, ale wydaje mi się ,że tak od początku 9go miesiąca dzieciaczki są już wystarczająco silne, aby sobie poradzić. Oczywiście wszystkie dzieci rozwijają się w swoim tempie i każdy dzień w brzuszku to na plus dla nich. No i ciekawe ile będziesz musiała na Lenkę czekać:)

reklama
Do góry